Pot influenta parintii sexualitatea copilului?

Unul din lucrurile la care parintii trebuie sa fie atenti este acela ca actiunile lor, vorbele lor pot sa afecteze copiii inca din perioada intrauterina si dupa aceea in primii ani de viata, de asemenea in cealalta etapa cand copilul este deja nascut. Am consiliat odata pe cineva care era intr-un sir de mai multi baieti in familie , el fiind ultimul. Toata familia se astepta sa fie fetita de aceea toti vorbeau ca a fi fetita in perioada in care mama lui era insarcinata cu el iar in primii ani de viata a fost imbracat ca o fetita, i s-a vorbit ca unei fetite si a fost tratat in felul acesta in familie in joaca fara intentii rele.

Apoi in decursul vietii acesta parca atragea spre el persoane homosexuale care sa stabileasca o legatura cu el, odata facand autostopul, l-a luat un homosexual in masina si a inceput sa-i faca avansuri. El s-a speriat de lucrul acesta si a fost oripilat de ce se intampla dar lucrul acesta l-a marcat. De asemenea odata aflandu-se intr-un aeroport cineva s-a apropiat si a inceput sa-l mangaie si sa-i povesteasca mangaindu-l asa pe spate si sa-i faca avansuri iar el se intreba oare ce se intampla aici. Aceste evenimente si felul in care el a fost tratat in copilarie ca si o fetita, macar ca sexualitatea lui era de baiat , l-au deschis spre duhuri din acestea de homosexualitate.

Si in momentul in care noi l-am adus in consiliere si el a trecut prin procesul de a-si ierta parintii pentru ca nu i-au respectat sexualitatea si l-au imbracat ca pe o fetita si l-au asteptat ca pe o fetita . Si dupa ce le-a iertat pe acele persoane homosexuale care l-au agresat pana la urma in decursul vietii , cand am legat duhul de homosexualitate de peste el si i-am poruncit sa plece de a el, a avut o manifestare si am putut vedea ca aceasta problema a homoxualitatii nu este ceva la nivelul teoretic, la nivelul povestilor, ci este o influenta demonica care actioneaza in viata omului care se deschide prin ceea ce parintii pot sa greseasca vis-a-vis de copil si isi obtine dreptul in viata omului prin anumite traume, cum am putea sa ne amintim in cazul lui , care il afecteaza pe om, il prinde cu garda jos si ii afecteaza viata si prind acolo un spatiu in viata omului.

Scopul vrajmasului este bineinteles acela de a=l duce pe om cat mai departe , sa accepte un astfel de stis de viata, sa pacatuiasca personal si sa-i distruga viata, sa se separe de familie si de tot. Dar, rolul ca si oameni ai lui Dumnezeu este acela de a ne apleca spre astfel de oameni care se confrunta chiar si in biserici cu anumite ganduri , atractii homosexuale, tendinte spre pornografie de genul acesta sau lucruri din domeniul acesta si sa vedem sa mergem putin cativa in urma si sa vedem cum au debutat lucrurile acestea, ce usi a folosit vrajmasul ca sa afecteze viata lui si dupa aceea fara nicio problema sa slujim cu incredere ca Dumnezeu vrea restaurarea si vindecarea tuturor si inscrierea pe un traseu de binecuvantare in care sa umble binecuvantati in toate domeniile vietii.

Interviu: Bogdan Graur, http://InHimMinistry.com

--------------------

Alfa Omega TVCursul SOS, dezvoltat de Bogdan si Mircea Graur de la InHimMinistry, sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

3928 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.