Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Eliberată de masturbare

Ca majoritatea fetelor, mereu mi-am dorit să mă simt iubită și dorită. Rănile respingerii din copilărie au adus în inima mea minciuni pe care le credeam - minciuni care îmi spuneau că sunt descalificată să primesc iubirea după care tânjeam - ceea ce a făcut să trăiesc cu răni în inima mea mulți ani.

În timpul facultății, încurajată de scrierile feministe despre închinarea la corpul feminin și despre independența față de bărbați, am inceput să mă masturbez pentru a mă elibera de durere. Însă niciodată nu a funcționat. Sentimentul de „eliberare” dura doar o clipă, iar ulterior, în loc să mă simt mai bine, mă simțeam plină de rușine. Niciodată nu m-am simțit mai singură. După acea primă experiență, deși nu a devenit niciodată un obicei, am adăugat masturbarea pe lista de „mângâieri” la care apelam în momentele mele de singurătate, plictiseală sau stresante. Credeam că sentimentele de rușine și de singurătate vor dispărea, dar nu a fost așa.

După terminarea facultății am început o călătorie de vindecare interioară în care Dumnezeu a început să alunge minciunile respingerii pe care le credeam și să mă învețe adevărul despre cine sunt în El. În cele din urmă, l-am auzit pe Dumnezeu spunându-mi ce credea cu adevărat despre mine – fără filtrul vechilor minciuni. Niciodată înainte nu mă mai simțisem atât de iubită și de apreciată ca atunci. Aceste lucruri au fost doar începutul călătoriei mele cu El. Trăiesc în fiecare zi, ca o fiica preaiubită. A trebuit să învăț să fug la El în momente de singurătate și de stres. A trebuit să învăț să lupt cu rușinea și să-mi amintesc cine sunt chiar și după ce fusesem iertată.

Ca un copil care aleargă la mama lui când cade și se lovește la genunchi, așa am învățat eu să alerg la Isus. Fără nicio excepție, El mă îmbrățișează, îmi șterge lacrimile, îmi sărută rănile și îmi spune cât de mult mă iubește. M-a eliberat de rușine și mă ajută să pășesc zi de zi în victoria pe care mi-a oferit-o.

Hannah, 31, New York

Sursă: Moral Revolution

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: pornografia, eliberare, masturbare

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.