Exista o legatura intre boala si pacat?

Vindecare

Eram la inceputul activitatii de consiliere si la un moment dat mi s-a incredintat in biserica un caz al unui tanar care avea dureri lombare cronice. Eram chiar la inceput si ma gandeam „Doamne, acuma ajuta-ma sa rezolv cumva problema asta ca n-am nicio expertiza in domeniu”. Ne-am retras intr-un colt al bisericii si am inceput sa vorbesc. Avand mentalitatea ca boala e legata de pacat in cele mai multe cazuri, l-am intrebat daca isi aduce aminte de vreun pacat si i-am zis sa ne rugam sa vedem ce ne descopera Domnul ca ar trebui sa marturisesti. Ne-am rugat si el mi-a spus ca nu-si aduce aminte de niciun pacat. Eram disperat. Ii ceream ajutor lui Dumnezeu in gand, si i-am spus mai apoi tanarului sa ne mai rugam o data.

I-am spus ca sunt unele lucruri pe care poate el nu le considera pacate, dar ele sunt, asa cum spune Isus „daca te uiti la o femeie cu gandul sa o poftesti in inima ta, deja ai si preacurvit cu ea in inima ta.” Imediat omul meu a lasat garda jos si mi-a zis: „Intr-adevar aici am tot felul de ganduri si de fantezii si ma masturbez, si cred ca asta ar fi o problema.” I-am zis atunci sa-si ceara iertare de la Domnul pentru ca a avut astfel de ganduri si practici pentru ca mai apoi sa ma pot ruga pentru el. A facut acest lucru. Apoi am alungat orice duh de curvie, de legare a mintii, de confuzie, de practici sexuale aberante, le-am alungat in numele Domnului si tanarul a marturisit ca a simtit cum l-a lasat durerea, o durere care persista constinuu, nu-i dadea pauze. Au fost niste dureri permanente care-i creau un disconfort continuu, de la niste pacate comise la nivelul mintii, fara sa fie implicat in altfel de pacate.

Important este sa intelegi legatura dintre boala si pacat. Sa nu uitam ca Dumnezeu are totusi niste principii si e constant in felul in care le asteapta implinirea lor. Si un principiu este acesta al marturisirii pacatelor si El zice: „Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte si sa ne curateasca de orice faradelege” (1 Ioan 1:9).

Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

2119 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.