Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Ce e profetia si ce legatura are cu Israelul si Ierusalimul?

Chris Mitchell, a discutat despre profetie cu autorul si expertul in Orientul Mijlociu Joel Richardson - Dupa cum Biblia spune, profetia e marturia despre Isus. Eu inteleg ca profetia reprezinta cuvintele rostite de Dumnezeu prin profetii Bibliei prin care si-a prezentat planul de rascumparare nu doar a Israelului, ci a intregii creatii. Profetia ne arata cum Dumnezeu restaureaza totul, prin Fiul Sau Isus Hristos.

Citeste mai departe

In Israel, exista artefacte din istoria credintei ce dau viata Bibliei

Mii de crestini viziteaza anual locurile mentionate in Biblie. Acum, ei se pot bucura de un nou tur, care foloseste artefacte pentru a aduce la viata detalii de pe vremea lui Isus. Aceasta uriasa macheta a Ierusalimului de pe vremea celui de-al doilea templu evreiesc reprezinta inceputul turului „Cradle of Christianity”. Vizitatorii pot vedea artefacte care intensifica relatarile biblice. Acesta e Ierusalimul pe care l-a cunoscut Isus si pe care l-a construit Irod cel Mare.

Citeste mai departe

Biserica Freshwater - lumina pentru localnicii insulei St. John

Agentiile de turism care vand vacante de vis vor ca oamenii sa vada paradisul la aproximativ 1 600 km la sud de Florida. La suprafata, Insulele Virgine Americane par a fi perfecte, dar daca privim mai indeaproape, vedem ca imaginea este una cu totul diferita. Imaginile cu o scoala publica daramata nu ar ajuta deloc la umplerea hotelurilor sau a plajelor. Adevarul este ca viata localnicilor este departe dea fi perfecta. Mai bine de 30% dintre familiile cu copii mici traiesc sub limita saraciei. Per ansamblu, in acest tinut de 100 000 de localnici, rata saraciei este de 23%, in comparatie cu 15% pe continent. Dar exista o speranta.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 628 - 31 iulie 2016

 • Baietii, victimele invizibile ale traficului de persoane
 • Imbunatatirea relatiilor cu SUA aduce speranta credinciosilor din Cuba
 • Trezirea vine peste bisericile chineze controlate de stat
 • Copiii cu dizabilitati din Haiti
 • Foametea nu mai este o problema pentru Haiti
 • Conferinta Gateway Leadership Training 2016 – a treia editie la Brasov - iulie 2016

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 629 - 7 august 2016

 • Biserica Freshwater - lumina pentru localnicii insulei St. John
 • Sclavia moderna – ascunsa in spatele unor usi inchise
 • Noutati despre cazul tinerei Asia Bibi
 • Dragostea chinezilor pentru muzica – cheia pentru o trezire spirituala
 • Organizatia „Together We Bake” ofera o sansa femeilor foste detinute
 • 20 de ani de la inaugurarea bisericii din Sintereag

Citeste mai departe

Organizatia Together We Bake ofera o sansa femeilor foste detinute

Patty Hunt invata cum sa se descurce in aceasta bucatarie din Alexandria, un loc care reprezinta un nou inceput pentru fosta detinuta.

„Locul acesta m-a ajutat sa inteleg ca nu trebuie sa renunt si ca pot face ceva bun cu viata mea”, a spus Hunt.

Sa ajute femeile precum Patty a fost obiectivul organizatiei „Together We Bake”, organizatie care le echipeaza pe femei cu aptitudinile de care au nevoie pentru o a doua sansa in viata.

Citeste mai departe

Tineri Pentru Misiune - primul an în Oltenia - vara 2016

În 22 iunie 2015 ne mutam în Craiova cu emoții multiple dar și multă speranță. Încă ne amintim de providența Domnului arătată prin persoanele care ne-au asigurat transportul și prin materialele atât de necesare pe care le-am primit sau procurat, uneori chiar cu câteva minute înainte să fi avut nevoie. După un an putem afirma că așa cum ne-a promis în Isaia 43:19, Domnul a făcut lucruri noi prin pionierarea centrului TPM la Craiova: o platformă pentru răspândirea Evangheliei (drum prin pustie) și factor de creștere spirituală (râuri în locuri secetoase).

Citeste mai departe

Realitati si perspective 22 - Evenimente internationale si semnificatia lor pentru Romania

Invitat: Conv. univ. dr. Ben Oni Ardelean, senator al Romaniei, a vorbit despre evenimente internationale si semnificatia lor pentru Romania: Deciziile Americii in ceea ce priveste alegerea electorala a noului presedinte; Mic dejun cu rugaciune in America, si grupul de rugaciune in Parlamentul Romaniei. Cresterea terorismului; Diplomatia religioasa. Reasezari politice in Orientul Mijlociu si constructia unei moschei in Romania. Problematica Israelului, raportarea SUA, UE si Romaniei la poporul evreu. Viata spirituala si viata politica in sfera personala; Separarea bisericii de stat.

Citeste mai departe

Rugul Aprins Ponoara 2016 - reportaj Alfa Omega TV

A 12-a editie Intalnirea de rugaciune pe munte, Rugul Aprins Ponoara, Bihor a fost si anul acesta un eveniment asteptat de mii de crestini din toate colturile Romaniei si de peste hotare. Initiate in anul 2005 de catre organizatia interconfesionala Rugul Aprins, intalnirile din fiecare an s-au bucurat de participarea a numerosi slujitori ai cuvantului lui Dumnezeu, de echipe de lauda si inchinare si de oameni ai rugaciunii.

Citeste mai departe

Calea Adevarul si Viata 556 - Raport european 15 - UE si relatiile israeliano-palestiniene

Subiecte: fondurile europene si britanice alocate Autoritatii Palestiniene, in special cele care merg spre prizonierii palestinieni condamnati pentru acte de terorism. Acestia se afla in inchisorile israeliene si primesc salarii de la Autoritatea Palestiniana, care primeste fonduri direct de la Uniunea Europeana. Rolul UE si al Parlamentului European in incurajarea relatiilor politice dintre israelieni si palestinieni; Posibilitatea ca in septembrie ONU sa recunoasca un stat palestinian si ce implicatii va avea acest lucru in procesul de pace din Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

Motivele de rugaciune ale lunii august 2016

 1. Pentru Biserica Domnului din România, continuăm să ne rugăm pentru:

Anul jubileu se va încheia curând (în luna octombrie 2016).Spuneam, la începutul acestei perioade că: E anul răscumpărărilor, al restaurărilor în viețile noastre și în Împărăția lui Dumnezeu, anul izbăvirii din robie pentru mulți, fiind un an de veselie (al 50-lea an după 7 cicluri de 7 ani – Lev. 25:8-10). Este o vreme a rugăciunilor îndrăznețe, de intrare în promisiunile Domnului, un an al favorii în mijlocul furtunilor.

Citeste mai departe

Realitati si perspective 18 - Treziri spirituale in Asia

Selectiuni dintr-un documentar remarcabil, nou tradus sub titlul, 10-40: Crestinatatea in noua Asie. Intr-o vreme in care atentia noastra, ca si comunitate de crestini din Romania, se concentreaza mai ales asupra evenimentelor din Europa si Orientul Mijlociu, iata ca Dumnezeu lucreaza cu putere in Asia, in tari ca Coreea, China, Taiwan, Indonezia si altele.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x