Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Realitati si perspective 25 - Alegeri prezidentiale in Republica Moldova - 24 septembrie 2016

In editia din aceasta saptamana la Realitati si perspective, ne-am propus sa urmarim o emisiune realizata in urma cu cateva zile de partenerii nostri de la studioul de televiziune Moldova Crestina din Chisinau. Moderatorul emisiunii Actual, Marian Vitalie l-a avut ca invitat pe Valeriu Ghiletchi, care doreste sa candideze pentru functia de presedinte, acesta fiind unul dintre liderii comunitatii crestine din Republica Moldova si membru in Consiliul Europei din Strasbourg.

Citeste mai departe

Conferinta UPRISING din Coreea de Sud - o generatie se dedica lui Dumnezeu in Coreea

Caleb Sierra in varsta de 11 ani, le-a spus tinerilor prezenti la aceasta conferinta crestina ca vor fi o generatie care se va dedica intru totul lui Dumnezeu. Uprising este o actiune de rugaciune la nivel global, organizata cu scopul sa se roage pentru criza prin care trece Biserica. Pastorul Jerome Ocampo spune ca este ca este greu sa ajunga la generatia tanara sau sa o inspire.

Citeste mai departe

Cum au reusit eroii din trenul de Paris sa-i infranga pe teroristi, salvand zeci de vieti

Ce ati face dumneavoastra daca v-ati trezi fata-n fata cu un terorist inarmat cu un AK-47 si un rucsac plin de munitie? De curand, am discutat in studioul nostru cu doi barbati care au stiut ce trebuie sa faca, salvand astfel zeci de vieti omenesti. Turistii americani Anthony Sadler, Alek Skarlatos si Spencer Stone s-au imbarcat in trenul dinspre Bruxelles spre Paris in data de 21 august 2015. Un terorist SIIL inarmat, Ayoub El-Khazzani se afla la bord.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 635 - 18 septembrie 2016

 • Convertirea unui musulman la crestinism
 • Mel Gibson la o continuare a filmului Patimile lui Hristos
 • Prezentare misiuni crestine: Virtual Reality si Orphans promise
 • Marturia unei supravietuitoare a Holocaustului salvata de Oskar Schindler
 • Ceremonia de sanctificare a Maicii Tereza si Conferinta Power of One
 • InHim Ministry, Cluj - slujire si consiliere in vindecare si eliberare interioara

Citeste mai departe

InHim Ministry, Cluj - slujire si consiliere in vindecare si eliberare interioara

inHim Ministry este o lucrare de consiliere care a luat fiinta in 2001 prin Mircea Graur si fiul sau Bogdan, avand ca scop echiparea credinciosilor. In urma a mii de ore de consiliere si lupta spirituala, de-a lungul anilor, sute de oameni sunt eliberaţi de lanţuri demonice si vindecaţi de diferite boli. Dupa acest proces, ei sunt pregatiti ca sa slujeasca la randul lor pe cei aflati in suferinta.

Citeste mai departe

Scandal in Marea Britanie legat de bandele de violatori musulmani

Un scandal a izbucnit in Marea Britanie, legat de bandele de violatori musulmani. Subiectul a fost musamalizat de mass-media si de guvern, insa e vorba despre o poveste socanta. Unele scandaluri sunt atat de mari incat par de necrezut, dar acesta e adevarat. Aproape un milion de copii englezi au fost victime ale bandelor de violatori musulmani, cunoscute ca bande de ademenire, in multe orase din Marea Britanie.

Citeste mai departe

Gropi comune ale SIIL in Irak si Siria

Potrivit unei investigatii facute de Associated Press, SIIL a ingropat mii de oameni in peste 72 gropi comune din Irak si Siria. Majoritatea victimelor sunt yaziditi. 17 dintre cele 72 de gropi comune au fost localizate. Numarul victimelor este intre 5 000 si 15 000. Activistii cred ca mai sunt sute de gropi comune, insa acestea pot fi explorate doar cand luptele se vor opri.

Citeste mai departe

#RSP - Cutremurul din Italia - Funeralii, semnificatia spirituala a tragediei, ajutorarea victimelor

Funerarii - participarea oficialitatilor italiene si romane; Doua cazuri; Semnificatia spirituala a tragediei. Dumnezeu vorbeste prin aceasta tragedie. S-a instalat o stare de hibernare peste natiunea Italiei si peste toata Europa. Dumnezeu vorbeste si din mijlocul furtunii si din mijlocul cutremurului. Acest cutremur este in schema majora a planului lui Dumnezeu cu privire la natiuni, la Europa in general. Cutremurul din Italia nu se compara cu cutremurul de la sfarsitul necazului cel mare unde scrie in cartea Apocalipsa capitolul 18 ca toate cetatile cele mari se vor prabusi. Dumnezeu cauta sa ne atentioneze. Prin aceasta tragedie El cauta sa comunice ceva celor care au o constiinta. Toate acestea sunt atentionari prin care Dumnezeu cauta sa ne apropie de El.

Citeste mai departe

Crestinii refugiati din Irak sufera

Aceasta este o scena foarte familiara noua. Are loc o alta inmormantare in Irak. De data aceasta insa, sunt inmormantate victimele unei masini detonate intr-o zona comerciala agitata din Bagdad. Membrii SIIL sunt responsabili de atacul impotriva musulmanilor siiti. Se pare ca SIIL simte presiunea si sunt disperati sa recucereasca terenurile pierdute de pe teritoriul Irak-ului si al Siriei.

Citeste mai departe

Un lider SIIL important a fost ucis intr-un raid aerian

Purtatorul de cuvant al SIIL, Abu Mohammad al-Adnani a fost ucis in timpul unor operatiuni in nordul Siriei. Recunoasterea vine din partea SIIL. Aceasta e o lovitura puternica pentru grupul terorist, care a mai pierdut comandanti seniori si fondatori in acest an. Adnani a intocmit planul atacurilor SIIL din Orlando si Paris. In 2014, el a declarat oficial infiintarea unui califat si a facut un apel ca musulmanii sa-i ucida pe non-musulmani.

Citeste mai departe

Clubul Peniel a organizat un iarmaroc de caritate la tabara de zi pentru copii - reportaj MCTV

Rep. Moldova - In perioada 6-11 iunie, in jur de 40 de copii si-au inceput vara cu tabara de zi, organizata de clubul pentru copii, Peniel in incinta bisericii Harul. Copii au participat intr-un program interesant, care a inclus de asemenea si studiu biblic, dupa metoda inductiva. Ultima zi de tabara a culminat cu un iarmaroc de caritate, la care au participat copiii. Actiunea aceasta a fost realizata cu scopul de a colecta resurse pentru desfasurarea taberelor pentru copii, in Ucraina.

Citeste mai departe

Motivele de rugaciune ale lunii septembrie 2016

August - septembrie – sunt luni în care Domnul dă poporului Său, multe izbăviri, din felurite strâmtorări. Să ne rugăm pentru străpungerea blocadelor în care am fost, pentru ruperea legăturilor de confuzie și frică. Să ne rugăm pentru restaurarea și reaprinderea viziunii primite, a visului pus de Dumnezeu în noi, pentru viața personală sau pentru lucrarea în care suntem. Să ne rugăm pentru extinderea teritoriilor de impact și influență pentru lucrările creștine, pentru viețile noastre personale. (rug lui Iaebeț - 1Cr.4:10 și Is. 54:2-3). 

Citeste mai departe

#RSP - Italia afectata de cutremur - raspunsul crestinilor

Cutremurul din Italia - Mobilizarea organizatiilor crestine; Povestea Emanuelei si a sotului ei; Implicarea romanilor in ajutorarea victimelor. Toate organizatiile nationale si internationale din Italia impreuna cu bisericile de acolo, s-au pus de acord impreuna, pentru a ajuta spiritual si material zonele afectate de cutremur. Suprafata afectata este mare, nu este doar o localitate, sunt mai multe.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 636 - 25 septembrie 2016

1. Genocidul impotriva crestinilor din Irak continua
2. Crestinii refugiati din Irak sufea
3. Formatia Hillsong United lanseaza un nou film, intitulat Let Hope Rise
4. Conferinta UPRISING din Coreea de Sud
5. River of Refuge, camin pentru familiile fara adapost
6. Proiect de restaurare pentru Muntele Templului.
7. Kingdom Leadership Forum, Vlahita 2016 - Raspandirea Imparatiei lui Dumnezeu in societatea romana

Citeste mai departe

Descoperire arheologică istorică - cum arăta Templul în care Isus dădea învățătură?

Arheologii israelieni au anunțat că au descoperit cum arăta podeaua din al Doilea Templu evreiesc. E o poveste despre felul în care noile descoperiri aduc la viață trecutul și Biblia. Această descoperire a fost făcută pe când arheologii reconstruiau gresia de 2000 de ani din cel de-la Doilea Templu, construit de împăratul Irod.

Citeste mai departe

Convertirea unui musulman la creștinism - Nabeel Qureshi

Evanghelist creștin în ascensiune care s-a convertit de la islam, a anunțat că are cancer la stomac în fază avansată. V-am prezentat cazul lui Nabeel Qureshi în urmă cu câțiva ani. Încă de mic, el a fost învățat că islamul este o religie a păcii și a crezut cu tărie acest lucru. În primul an de facultate însă, un eveniment care a zdruncinat lumea i-a pus credința la îndoială. Pentru prima dată, s-a luptat să împace ceea ce a văzut la televizor despre islam, cu ceea ce știa de o viață întreagă.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 634 - 11 septembrie 2016

 • Un supravietuitor al Auschwitz-ului reda bucuria copiilor grav bolnavi
 • Vieti schimbate de Isus in China
 • Isus si surful? Impletind credinta cu sportul preferat
 • Problema programelor guvernamentale menite sa ajute saracii
 • Standardele morale ale colegiilor crestine sunt criticate
 • Clubul Peniel a organizat un iarmaroc de caritate la tabara de zi pentru copii - reportaj MCTV

Citeste mai departe

Mel Gibson pregateste continuarea filmului Patimile lui Hristos. Ce subiect va aborda?

Actorul Mel Gibson vorbeste despre o continuare a superproductiei sale din 2004, Patimile lui Hristos. El a discutat cu pastorul si evanghelistul Greg Laurie, la cruciada sa anuala, pe Angel Stadium, din Anaheim, California. Gibson spune ca filmul se concentreaza pe ceea ce s-a intamplat dupa crucificarea lui Isus. El mai spune ca acesta ar fi un proiect de anvergura.

Citeste mai departe

#RSP - Despre candidatura lui Valeriu Ghiletchi, om politic crestin, la presedintia Rep. Moldova

#RSP - Despre candidatura lui Valeriu Ghiletchi, om politic crestin, la presedintia Rep. Moldova. Extras din emisiunea Realitati si perspective 23 - Cutremurul din Italia; Legatura Turcia-Rusia si Orientul Mijlociu, avandu-l ca invitat pe Marius Birgean, pastor si analist, si cu contributii de la Daniel Firiza, din Italia - difuzata sambata 1 septembrie 2016, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV.

Citeste mai departe

Realitati si perspective 23 - Cutremurul din Italia; Legatura Turcia-Rusia si Orientul Mijlociu

Italia afectata de cutremur - 290 morti (10 cetateni din Romania), in mare parte copii; 380 raniti; 12 disparuti. Mobilizarea organizatiilor crestine. Povestea Emanuelei si a sotului ei. Implicarea romanilor in ajutorarea victimelor. Semnificatia spirituala a tragediei din Italia. Alte subiecte: Alianta Rusia- Turcia – Iran si lovitura esuata de stat din Turcia. Rusia in aceasta problema. Iranul in contextul Israelului. Implicatii alegeri USA, pozitia candidatilor fata de Israel

Citeste mai departe

Mai multe articole...

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x