Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Se anunță temperaturi mai scăzute decât pe Marte

CNN a publicat un rapot în această săptămână confrom căruia în partea nord-estică a Statelor Unite vor fi temperaturi mai scăzute decât pe planeta Marte, unde temperatura maximă a fost de -19 grade Celsius. Observatorul meteorologic Taylor Regan, citat în articol, prezice că temperatura în unele părți ale statului New Hampshire va scădea sub -35 grade la începutul acestui weekend.

Citeste mai departe

Asociatia Medicilor Crestini din Romania

Asociatia Medicilor Crestini din Romania a fost prima organizatie nonguvernamentala de acest fel inregistrata oficial dupa Revolutia din Decembrie 1989. Asociatia a luat fiinta la inceputul lunii februarie in anul 1990. Ceea ce uneste grupul AMCR este asumarea deopotriva a conditiei de medic si de crestin.

Citeste mai departe

Editie aniversara - 700 emisiuni Mapamond Crestin

Emisiunea informativa Mapamond Crestin, produsa si difuzata pe canalul Alfa Omega TV, a ajuns la editia cu numarul 700. Prin intermediul acestui program de stiri ne dorim sa aducem in atentia telespectatorilor nostri informatii din toata lumea, care sa ofere o intelegere mai buna a vremurilor in care traim.

Citeste mai departe

Curajul lui Trump face ca si alte ambasade sa ia in considerare mutarea la Ierusalim

Presedintele Trump a deschis calea si altora prin mutarea ambasadei la Ierusalim. Acum se pare ca mai sunt si alte tari care vor sa-i urmeze exemplul. Multi dintre democrati au sustinut in trecut ideea mutarii ambasadei la Ierusalim, dar l-au criticat pe presedintele Trump odata ce a luat aceasta decizie. Jennifer Wishon ne aduce detalii de la Washington.

Citeste mai departe

Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului

Pentru Ierusalim, saptamana trecuta a fost una dintre cele mai memorabile. E pentru prima data cand un presedinte american recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului. Liderii israelieni au primit anuntul cu bucurie, liderii evanghelici spun ca e un anunt istoric si profetic, insa multi lideri musulmani si arabi au condamnat decizia lui Trump.

Citeste mai departe

Vizita istorica a Papei Francisc in Myanmar

Papa Francisc a efectuat o vizita istorica in Myanmar, cunoscuta in precedent ca Birmania. Cetatenii catolici ai tarii au suferit timp de mai multe decenii din cauza regimului totalitar al juntei militare. Patrick Klein este un lucrator crestin care a vizitat de multe ori Myanmarul. Gary Lane l-a intrebat ce parere are despre vizita papei.

Citeste mai departe

Organizatia social-umanitara Star of Hope Romania

Inainte de 1990, in Romania, copiii abandonati ajungeau in orfelinate unde erau supusi la abuzuri fizice si psihice greu de imaginat. Aceasta a fost situatia pe care a gasit-o organizatia Star of Hope International atunci cand a venit cu ajutoare umanitare in tara noastra, imediat dupa Revolutia din Decembrie 1989, si a infiintat o fundatie in Romania.

Citeste mai departe

Ierusalimul celebreaza 100 de ani de la capturarea orasului de catre britanici

In Orientul Mijlociu inca rasuna anuntul facut de presedintele SUA, Donald Trump, prin care recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului. Decizia lui Trump a sosit dupa aproape 100 de ani de la un alt moment crucial din istoria Ierusalimului, cand britanicii, sub generalul Edmund Allenby au capturat orasul, punand capat domniei de secole a musulmanilor turci.

Citeste mai departe

Este mutarea ambasadei SUA in Ierusalim un eveniment profetic?

In Orasul Sfant este liniste. Mai devreme am mers la Poarta Damascului si, stiu ca pare incredibil, dar presa a fost prezenta in numar mai mare decat protestatarii. Cele trei zile de razbunare promise de palestinieni aici, in Ierusalim, nu au avut loc. Se spune ca a murit un palestinian si un cetatean din Fasia Gaza in timpul demonstratiilor. Se tin demonstratii in Ramallah, in Betleem insa acele trei zile de razbunare despre care au vorbit palestinieni au trecut in liniste pana acum. Speram sa nu ia nastere o a treia Intifada.

Citeste mai departe

Proteste antiguvernamentale în Iran: „Gândiți-vă la noi!”

Proteste de amploare au izbucnit în Iran în ultimele zile, ducând la ciocniri violente între demonstranți  și forțele de ordine. Trei decese ale protestatarilor au fost raportate în 30 decembrie 2017. Sursele oficiale au declarat că alte 10 persoane au fost ucise în timpul ciocnirilor în noaptea de 31 decembrie 2017. Trenurile au fost oprite iar școlile au fost închise în 30 decembrie 2017.

Citeste mai departe

Se crede ca Isus s-a nascut in acest loc

Vicepresedintele Mike Pence planuieste o vizita in Israel si in zonele palestiniene. Printre altele, a dorit sa viziteze si Betleemul, insa dupa ce Trump a anuntat ca Ierusalimul e capitala Israelului, unii oameni din Betleem nu mai doresc vizita vicepresedintelui. In perioada Craciunului, crestinii din intreaga lume viziteaza locul nasterii lui Isus.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 700 - 17 decembrie 2017

Din sumarul editiei: Trump: „E timpul sa recunoastem oficial Ierusalimul drept capitala a Israelului.” Este mutarea ambasadei SUA in Ierusalim un eveniment profetic? Care e semnificatia spirituala a mutarii ambasadei SUA la Ierusalim? Nu exista dovezi cum ca Mahomed ar fi vizitat vreodata Ierusalimul; ditie aniversara 700 de emisiuni Mapamond Crestin

Citeste mai departe

O artista din China canta doar pentru Dumnezeu

Asa cum toti tinerii din lume, si generatia Millenium din China se bucura de cele mai noi tendinte muzicale. Muzica crestina se raspandeste in tara comunista. Unii artisti crestini s-au mutat in China pentru a face parte din lucrarea lui Dumnezeu. Mengfei Li ne spune detaliile din Beijing.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!