Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Interviu cu fondatorii Muzeului Bibliei

Fondatorii Muzeului Bibliei colectioneaza de multa vreme artefacte biblice. Steve si Jackie Green au scris o carte despre colectia lor si despre credinta lor. Ei au stat de vorba cu Jenna Browder. „Aceasta carte periculoasa” - titlul este graitor. In calitate de credinciosi si cititori ai Bibliei, am fost calauziti sa facem ceva ce nu planificasem. Ceva ce credem ca poate fi periculos si dificil.

Citeste mai departe

S-a deschis Muzeul Bibliei in Washington DC

In Washington DC s-a deschis un nou punct de atractie, cu radacini in Orientul Mijlociu. Dupa aproape trei ani de santier, Muzeul Bibliei e deschis oficial. E primul muzeu din SUA dedicat in totalitate Cuvantului lui Dumnezeu si se afla la mica distanta de Capitoliu. Reporterul CBN John Jessup ne ofera un tur in culise.

Citeste mai departe

Taylor Force Act - USA sustine indirect terorismul

Comisia pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentantilor a adoptat in unanimitate legea regionala „Taylor Force Act”. Aceasta ar opri finantarea SUA catre Autoritatea Palestiniana daca nu inceteaza sa plateasca retributii lunare familiilor teroristilor care au omorat israelieni. Opinia multora e ca legislatia va ajuta la oprirea a ceea ce unii numesc „platit sa ucida”.

Citeste mai departe

Căsătoriile în legea Sharia nu sunt recunoscute în Marea Britanie

Experţii spun că în Marea Britanie există aproximativ 100.000 de cupluri care trăiesc în căsătorii care nu sunt valabile conform legilor Marii Britanii. Miniştrii şi-au arătat temerea că femeile nu pot beneficia de o împărţire corectă a bunurilor în cazul în care relaţia se încheie, în timp ce altele vor fi obligate să se întoarcă la soţii abuzivi.

Citeste mai departe

Cruciada de ramas bun a lui Reinhard Bonnke

De-a lungul vietii sale, evanghelistul Reinhard Bonnke a vestit Evanghelia si a adus la Hristos milioane de oameni. In 8 noiembrie, el a decis sa isi ia ramas bun printr-o cruciada in Lagos, Nigeria. Asa cum ne spune Peter Wooding de la Global News Alliance, Bonke preda stafeta evanghelizarii generatiei urmatoare.

Citeste mai departe

Sacrificiul suprem al unei mame in timpul atacului armat din biserica din Texas

Printre victime se afla si Joann Ward si doi dintre cei 4 copii ai ei. In timp ce atacatorul se apropia de biserica, ea a spus fiicei mai mari, Rihanna, sa se ascunda. Apoi i-a luat pe ceilalti trei si i-a culcat pe podea pentru a-i proteja cu corpul ei. Vonda Smith e o prietena apropiata a Joannei si a familia ei. Recent, ea i-a vorbit lui Efrem Graham despre aceasta mama curajoasa si despre credinta ei.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.