Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

AO NEWS - 8-9 august 2019

Din sumarul ediției: Brexitul va avea loc în 31 octombrie, indiferent ce s-ar întâmpla; Planul lui Vladimir Putin de a reduce rolul dolarului în economia mondială devine realitate; În Siria, regimul relansează raidurile împotriva Idlib; obuz căzut în apropierea unei baze ruse - „importante pierderi umane”.

Citeste mai departe

NIGERIA: Gestul eroic al unui imam, care a ajutat crestini persecutati

Cand islamistii extremisti din Nigeria au atacat si au ucis crestini in satul sau, un lider musulman a ascuns crestini in moscheea si in casa lui. Departamentul de Stat din SUA a acordat imamului Abubakar Abdullahi Premiul International pentru Libertatea Religioasa deoarece si-a pus viata in pericol pentru a salva crestini de la moarte sigura.

Citeste mai departe

AO NEWS - 30-31 iulie 2019

Din sumarul editiei: Ziua Imnului Naţional, celebrata in Piaţa Tricolorului din Capitala; Comisia Europeana aloca peste 4 milioane de euro pentru a sustine libertatea presei si jurnalismul de investigatie; Atac armat la un festival din California soldat cu mai multe victime

Citeste mai departe

Dumnezeu si omul in spatiu

Acum 50 de ani, in data de 20 iulie 1969 astronautii Neil Armstrong si Buzz Aldrin au pasit pe Luna. Desi cucerirea spatiului a fost un triumf al stiintei, Dumnezeu a aparut in expeditia omului pe Luna. Iată partea adesea nepovestita a acestui eveniment.

Citeste mai departe

Joni Eareckson Tada a invins cancerul

Joni Eareckson Tada a anuntat ca a castigat batalia cu cancerul si a multumit sustinatorilor ei pentru rugaciuni. Autoarea, predicatoarea si fondatoarea Joni and Friends in varsta de 69 de ani care sufera de tetraplegie, a primit vestea buna de la medicul ei, dupa ce a facut o tomografie cu emisie de pozitroni.

Citeste mai departe

SUA: Alianta Internationala pentru Libertatea Religioasa

La incheierea intrunirii, Secretarul de Stat Mike Pompeo a anuntat infiintarea unei Aliante Internationale pentru Libertatea Religioasa pentru ca persecutia religioasa sa fie o prioritate. Unul ditre scopurile aliantei va fi acela de a trage la raspundere tarile care neaga oamenilor dreptul de a-si practica credinta.

Citeste mai departe

SUA: Donald Trump a primit in biroul sau victime ale persecutiei din intreaga lume

Bine ati venit la aceasta editie a emisiunii „Mapamond Crestin”! Victimele persecutiei religioase sunt ascultate rar, insa recent zeci de astfel de victime s-au intalnit cu presedintele Statelor Unite. Presedintele Trump le-a ascultat povestile si le-a oferit sustinerea sa. Libertatea religioasa este una dintre prioritatile administratiei sale si aceasta intalnire cu victimele persecutiei religioase este una dintre demonstratiile acelui angajament.

Citeste mai departe

AO NEWS - 23-24 iulie 2019

Din sumarul editiei: Comisia Europeana pregateşte ajutoare de ordinul miliardelor de euro pentru Irlanda; Vrem ca oamenii sa ramana la ei acasa, a susţinut secretarul de stat american Mike Pompeo in El Salvador; SOS Mediterana şi Medici fara frontiere anunţa lansarea unei noi campanii de salvare a migranţilor; Consilierul şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner revine in Orientul Mijlociu la sfarşitul lunii iulie

Citeste mai departe

MEXIC: Criza imigrantilor din El Paso

Lideri evanghelici americani au vizitat recent orasul El Paso pentru a afla mai multe detalii despre dificultatile cu care se confrunta imigrantii la granita. Ei au vazut ca numarul imigrantilor care trec granita a scazut in mod dramatic, insa a crescut numarul imigrantilor retinuti in Mexic.

Citeste mai departe

VATICAN: Papa cheama la rugaciune pentru imigranti

Papa Francisc a tinut un serviciu special pentru a chema oamenii la rugaciune pentru imigranti. Serviciul a fost tinut in Bazilica Sfantului Petru si a marcat sase ani de la vizita papei pe insula Lampedusa. Insula este unul dintre locurile principale prin care imigrantii si refugiatii incearca sa traverseze Marea Mediterana pentru a ajunge in Europa.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.