Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Musulmanii se convertesc la creștinism în Finlanda

Ziarul săptămânal creștin Uusi Tie (Finlanda) a făcut un sondaj legat de numărul de botezuri creștine printre noii imigranți din țară.

În toamna anului 2015, aproape 30 000 de musulmani au sosit în Finlanda ca parte a valului de imigranți care au venit în Europa. Multe biserici s-au confruntat cu o nouă experiență surprinzătoare, pe măsură ce musulmanii veneau la biserică având întrebări despre credința creștină.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 687 - 17 septembrie 2017

Implicarea crestinilor dupa ce uraganul Harvey a lovit statul Texas; Salvarea victimelor inundatiei; „Operation Blessing” readuce credinta, speranta si viata in Texas; Un loc sigur pentru o refugiata din Siria; Poate fi vorba de orasul biblic Betsaida? Grecia - intre destinatie turistica si camp de misiune; Campanii media tematice creationiste organizate de Alfa Omega TV.

Citeste mai departe

Interviu cu Chris Mitchell despre eroii care salvează vieți pe front

Wendy Griffith: Invitatul nostru este Chris Mitchell din Ierusalim. Mă bucur să te văd, Chris. Dave are experiență militară?

Da. În timp ce mă uitam la reportaj, mi-au venit în minte multe amintiri minunate. Da, el a luptat timp de 20 de ani în armată. A primit o instruire militară. Chuck Holton a fost cel care m-a prezentat lui Dave. El mi-a spus că nu a mai întâlnit pe cineva care să se roage așa de mult. L-am întâlnit de multe ori în nordul Irakului și am petrecut timp cu el și e adevărat, e un om al rugăciunii. E unul dintre eroii mei în credință.

Citeste mai departe

Pe front, dragostea izgoneşte frica

A fost un sprint între viață și moarte, care a devenit viral. 12 secunde filmate ce au arătat un sacrificiu pentru o lume ce caută speranță, clip care e acum văzut și împărtășit de milioane de oameni. Dave Eubank de la Free Birmania Rangers a relatat pentru Știrile CBN de ce și-a riscat viața pentru a salva o fetiță irakiană de șase ani.

Citeste mai departe

Povestea unei femei refugiate din Siria

Ma aflu pe Dealul lui Ares, unde apostolul Pavel a vestit Evanghelia pentru prima data locuitorilor orasului Atena. El le-a vorbit despre zeul lor necunoscut si apoi despre Unicul si Adevaratul Dumnezeu. 2000 de ani mai tarziu, evanghelicii inca mai vestesc Evanghelia. Insa ei nu strabat distante mari, cum era pe vremea lui Pavel. Cei la care vor sa ajunga, vin singuri la ei. Vin zeci de mii de oameni. Sunt refugiati si imigranti care fug de razboi si de greutatile din tara lor natala, si cauta refugiu si un viitor mai bun. Grecia este prima lor oprire in Europa.

Citeste mai departe

Salvarea victimelor inundatiei provocate de uraganul Harvey

Foarte multa lume a fost prinsa de furtuna. Statul Texas a apelat la voluntari pentru a-i ajuta pe oamenii prinsi de furtuna. Unul dintre voluntari este Kenny Vaughan, fost campion de schi nautic si rezident al oraslui Beaumon din Texas. El este unul dintre multii voluntari care au urcat in barci si au mers in zonele afectate de inundatie. Vorbim acum cu el la telefon. Kenny , esti cu barca pe apa. Cati oameni ai salvat si spune-ne care a fost reactia lor?

Citeste mai departe

Implicarea crestinilor dupa ce uraganul Harvey a lovit statul Texas

Ploua neincetat si inca se desfasoara operatiuni de salvare. Oamenii se folosesc de toate mijloacele posibile, camioane mari, barci personale ca sa salveze oamenii din masinile ramase in apa adanca. Acesti barbati au spus stirilor CBN ca fac ce le-a spus Dumnezeu: sa paraseasca casele lor sigure din Victoria, Texas si sa mearga la Richmod, o suburbie a orasului Houston ca sa salvez vieti.

Citeste mai departe

Urmările cutremurului din Mexic, văzute pe viu

Mexicul a fost lovit vineri, 8 septembrie, de un cutremur de magnitudinea 8.1, cutremur care a ucis cel puțin 90 de persoane din sudul țării - peste 30 de victime fiind din orașul Juchitan. Oficialii localităților Oaxaca și Chiapas au declarat că mii de case și sute de școli au fost afectate sau distruse. Sute de mii de oameni au rămas fără apă.

Duminică seara, episcopul Oscar Campos Contreras a condus serviciul religios pentru aproximativ 200 de persoane pe un teren de baschet, în aer liber.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV