Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Sute de mii de sud-africani se strâng la rugăciune pentru țara lor

Pe 22 aprilie 2017, aproape un milion de sud-africani s-au reunit la Bloemfontein, în Africa de Sud, pentru a se ruga împreună pentru țara lor, pentru dreptate, pace și speranță. Pentru o țară marcată de apartheid, violență și tensiuni rasiale, criză și corupție, Biserica Domnului din Africa de Sud, indiferent de rasă sau confesiune, se unește în rugăciune pentru viitorul țării lor.

Organizată de pastorul evanghelic Angus Buchan, predicator în filmul Recolta prin credință/Faith Like potatoes (difuzat de Alfa Omega TV în România), evenimentul numit “E timpul” a reunit albi și negri pentru a se ruga pentru țara lor. Temele au fost reconcilierea etnică, unitatea și toleranța reciprocă, pacea și binecuvântarea țării, eliminarea corupției și îmbunățirea situației săracilor.

Angus Buchan spune că a primit gândul de a organiza acest eveniment în timpul unei alergări de dimineață, când Dumnezeu i-a vorbit doar două cuvinte: E timpul! Timpul de a veni împreună. El a spus de asemenea, în timpul întâlnirii de la Bloemfontein, că un alt cetățean l-a încurajat să cheme creștinii împreună într-un singur loc pentru a se ruga lui Dumnezeu să mântuiască Africa de Sud.

Angus Buchan “Azi suntem parte la un eveniment istoric. Această întâlnire e o întâlnire de rugăciune, nu un eveniment evanghelistic, o să ne rugăm individual, dar împreună. Această întâlnire nu e despre a fi alb sau negru, femeie sau bărbat, tânăr sau bătrân, ci este despre bine și rău”.

Reuniunea a fost organizată pe rețele de socializare, și numeroase mărturii afirmă că a fost o experiență extraordinară, în care Dumnezeu a lucrat și prezența Sa a fost simțită.

Sursa poze: Twitter Angus Buchan

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

2017 04 africa de sud2

2017 04 africa de sud4

2017 04 africa de sud5

2017 04 africa de sud6

Etichete: biserica, rugaciune, mijlocire, coruptie, comunitate, africa, africa de sud, unitate, angus buchan, recolta prin credinta

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!