Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

SIIL loveste din nou - atentat terorist in centrul Parisului inainte de alegerile prezidentiale

SIIL a revendicat un atac terorist din centrul Parisului. Atacul a survenit dupa ora 21, in inima Parisului. Un om inarmat cu o arma automata s-a indreptat spre o masina de politie si a deschis focul.

Am vazut trei barbati care au venit cu un Audi si au inceput sa traga in politisti. Au ucis un politist si au ranit un altul, dupa care au fugit. Eram aici, ma plimbam pe Champs-Élysées.

Atacatorul a ucis un politist si a ranit grav alti doi, inainte ca politia sa-l rapuna. A mai fost ranita si o turista. SIIL a revendicat atacul si se pare ca a fost direct implicat, nu doar l-a inspirat.

Autoritatile franceze spun ca suspectul a fost retinut in februarie pentru amenintari la adresa politiei, dar apoi a fost eliberat. Politia i-a perchezitionat casa aflata in estul Parisului. Presedintele Trump a condamnat atacul.

Transmitem condoleante catre poporul francez. Se pare ca a avut loc un nou atac terorist. Ce putem spune ?

Atacul a survenit la doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale. Unii cred ca situatia da un avantaj candidatei Marine Le Pen, care a criticat dur problemele imigratiei si terorismul.

Acest atac reaminteste de amenintarea existenta inca in Franta si Europa si ar putea duce la o crestere a presiunii publicului asupra guvernelor, ca sa stopeze terorismul islamic.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: statul islamic, terorism, atentat, franta

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!