Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Billy Graham: Unde este raiul?

Pixabay

Mulți oameni își pun întrebarea: „Unde este raiul?”. Nu ni se spune în Scriptură cu exactitate unde este acesta. Unii studenți au încercat să ia unele versete, să facă legătura dintre ele și să spună că cerul este în nord. Ei citează Psalmul 48: 2: „Bucuria întregului pământ este... în partea de miazănoapte”. Acul magnetic indică nordul. Poate că Orașul Ceresc este în nord. Nu știm. Dar indiferent unde este raiul, el sigur este acolo unde este Hristos.

Am primit următoarea întrebare deseori: „Credeți că cerul este un loc real?”. Răspunsul este da!

Isus a spus: „Mă duc să vă pregătesc un loc”. Biblia ne învață că Enoh și Ilie au fost într-un loc real care este la fel de palpabil cum este Los Angeles, Londra sau Barcelona! Biblia ne învață, de asemenea, că raiul este un loc al frumuseții. Este descrisă în Biblie ca fiind „un loc al lui Dumnezeu”, „un oraș”, „o țară mai bună”, „o moștenire” și „o glorie”.

Biblia ne spune că raiul va fi un loc în care vom înțelege și vom cunoaște lucrurile pe care nu le-am știut niciodată aici, pe pământ.

Sursă: Charisma News

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!