Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

27 de bebeluși născuți vii într-o clinică de avorturi din Australia au fost lăsați să moară

unplash.com

27 de bebeluși născuți vii au fost lăsați să moară într-o clinică din Australia, după ce procedura de avort nu a funcționat.

Nick Goiran, membru în Parlamentul Australian, a început o investigație asupra morții bebelușilor, potrivit LifeNews.com. După ce a adunat 7.000 de semnături, Gioran a prezentat petiția în Parlament.

„Legile din Australia sunt bune, însă nu sunt respectate” a început Goirdan discursul. „Este împotriva legii ca bebelușii să nu beneficieze de tratament medical; este împotriva legii ca aceste cazuri să nu fie raportate Departamentului pentru Protecția Copilului și nimeni să nu investigheze aceste crime.”

Gioran a spus că a încercat să inițieze o anchetă privind moartea copiilor în urmă cu mai mulți ani, însă s-a lovit de lipsa de răspuns a Departamentului de Sănătate.

Majoritatea celor 27 de bebeluși au fost victimele avortului într-un stadiu avansat al sarcinii. Sarcinile au fost intrerupte între anii 1999 și 2016. Deoarece copiii au fost avortați când erau deja formați, ei ar fi putut supraviețui dacă li s-ar fi acordat îngrijiri medicale.

„În vestul Australiei, dacă fătul are mai mult de 23 de săptămâni, protocolul spune că bebelușul trebuie să beneficieze de îngrijiri medicale. Așadar, este o chemare la acțiune chiar și într-o clinică de avorturi dacă fătul are mai mult de 23 de săptămâni.”

„Știm că cel puțin șase dintre bebeluși aveau 26 de săptpmâni sau mai mult atunci când au fost avortați. Așadar, de ce acestor copii din vestul Australiei nu li s-a acordat îngrijirile medicale necesare așa cum se întâmplă în restul țării?” a adăugat parlamentarul.

Coaliția pentru Apărarea Vieții Umane a organizat petiția și îl ajută pe Goiran să invetigheze cazurile copilașilor.

Sursă: Christian Headlines

 

Etichete: avort, australia

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!