Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Descoperire arheologică istorică - cum arăta Templul în care Isus dădea învățătură?

Arheologii israelieni au anunțat că au descoperit cum arăta podeaua din al Doilea Templu evreiesc. E o poveste despre felul în care noile descoperiri aduc la viață trecutul și Biblia. Această descoperire a fost făcută pe când arheologii reconstruiau gresia de 2000 de ani din cel de-la Doilea Templu, construit de împăratul Irod.

Citeste mai departe

Scandal in Marea Britanie legat de bandele de violatori musulmani

Un scandal a izbucnit in Marea Britanie, legat de bandele de violatori musulmani. Subiectul a fost musamalizat de mass-media si de guvern, insa e vorba despre o poveste socanta. Unele scandaluri sunt atat de mari incat par de necrezut, dar acesta e adevarat. Aproape un milion de copii englezi au fost victime ale bandelor de violatori musulmani, cunoscute ca bande de ademenire, in multe orase din Marea Britanie.

Citeste mai departe

Un lider SIIL important a fost ucis intr-un raid aerian

Purtatorul de cuvant al SIIL, Abu Mohammad al-Adnani a fost ucis in timpul unor operatiuni in nordul Siriei. Recunoasterea vine din partea SIIL. Aceasta e o lovitura puternica pentru grupul terorist, care a mai pierdut comandanti seniori si fondatori in acest an. Adnani a intocmit planul atacurilor SIIL din Orlando si Paris. In 2014, el a declarat oficial infiintarea unui califat si a facut un apel ca musulmanii sa-i ucida pe non-musulmani.

Citeste mai departe

Gropi comune ale SIIL in Irak si Siria

Potrivit unei investigatii facute de Associated Press, SIIL a ingropat mii de oameni in peste 72 gropi comune din Irak si Siria. Majoritatea victimelor sunt yaziditi. 17 dintre cele 72 de gropi comune au fost localizate. Numarul victimelor este intre 5 000 si 15 000. Activistii cred ca mai sunt sute de gropi comune, insa acestea pot fi explorate doar cand luptele se vor opri.

Citeste mai departe

Lista lui Schindler - povestea unui om drept intre popoare, ce a salvat 1200 de evrei din Holocaust

Lista lui Schindler este unul dintre cele mai emotionante filme create vreodata. Filmul arata cum Oskar Schindler a salvat aproape 1200 de evrei in timpul Holocaustului. Cativa lideri crestini au intalnit recent unul dintre supravietuitorii ajutati de Schindler, la un seminar tinut la Yad Vashem - The World Holocaust Remembrance Center.

Citeste mai departe

Profetia si sfarsitul vremurilor - ce putem intelege din semnele vremurilor in care traim?

Profetia si sfarsitul vremurilor - ce putem intelege din semnele vremurilor in care traim? Din punct de vedere biblic, care sunt semnele vremurilor in acest moment?

Exista semne clare care incep sa prinda contur. Eu cred ca ridicarea Turciei ca lider radical in Orientul Mijlociu reprezinta un semn profund. In Daniel 8 si 11, in Ezechiel 38 si 39, se pune un accent deosebit pe regiunea Turciei, Asia Mica, si spune ca ea va avea un rol proeminent in zilele din urma.

Musulmanii vad lucrurile intr-un fel, evreii in altul. Cine e Mesia?

Citeste mai departe

Imaginea groaznica ce ne aminteste de ororile razboiului civil sirian

SIIL foloseste scolile pentru a-i indoctrina pe copii in a deveni urmatoarea generatie de teroristi. Business Insider relateaza ca grupul terorist a creat un curriculum propriu pentru a-i invata pe copii cum sa lupte pentru jihad. Copiii sunt numiti puii califatului si trebuie sa studieze textul de baza al islamului. Ei mai sunt pregatiti fizic pentru a ucide non-musulmani si pentru a folosi diferite tipuri de arme.

Citeste mai departe

Un atentat sinucigas savarsit de un copil ucide peste 50 de oameni la o nunta in Turcia

Un atac sinucigas cu bomba la o nunta din Turcia a transformat o zi a fericirii intr-o scena a unui carnagiu oribil. Nu doar ca teroristii au tintit o zi sacra, dar au facut si ceva inimaginabil: au folosit un copil pentru a-si indeplini planul diabolic. Atacul a adus din nou in atentia lumii faptul ca SIIL foloseste copiii in atentatele cu bomba.

Citeste mai departe

Ce e profetia si ce legatura are cu Israelul si Ierusalimul?

Chris Mitchell, a discutat despre profetie cu autorul si expertul in Orientul Mijlociu Joel Richardson - Dupa cum Biblia spune, profetia e marturia despre Isus. Eu inteleg ca profetia reprezinta cuvintele rostite de Dumnezeu prin profetii Bibliei prin care si-a prezentat planul de rascumparare nu doar a Israelului, ci a intregii creatii. Profetia ne arata cum Dumnezeu restaureaza totul, prin Fiul Sau Isus Hristos.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x