Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

CBN ajuta un supravietuitor al Holocaustului

In fiecare an, de Ziua Comemorarii Holocaustului, israelienii se opresc pe loc si isi amintesc de cele sase milioane de evrei care au murit. Sirena suna in toata tara si, pret de doua minute, masinile si mijloacele de transport se opresc, iar oamenii pastreaza un moment de reculegere in onoarea celor ucisi de catre nazisti.

Citeste mai departe

Pe 14 mai 2018, SUA va muta oficial ambasada din Tel Aviv la Ierusalim

Pe 14 mai, SUA va muta oficial ambasada din Tel Aviv la Ierusalim. Aceasta tocmai la 70 de ani de la fondarea Israelului modern. Corespondentul international senior al CBN, Gary Lane, a discutat cu David Parsons de la International Christian Embassy din Ierusalim despre decizia presedintelui Trump si despre adoptarea legii initiale de acum mai bine de doua decenii.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!