Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Mutarea ambasadei SUA in Ierusalim - mai aproape de realitate?

Un eveniment major ar e acela ca presedintele Trump sa mute Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Recent, a sosit o delegatie din SUA pentru a spune ca presedintele isi va tine angajamentul. Delegatia, condusa de congresmanul Ron DeSantis, a sosit aici pentru a explora posibilitatea mutarii Ambasadei SUA la Ierusalim. Multi oameni credeau ca Trump va face acest lucru din prima zi si, fiindca n-a facut-o, unii au fost dezamagiti. DeSantis a spus ca, desi nu Trump a trimis delegatia, ei ii vor trimite rapoartele.

Citeste mai departe

SAT7 lansează un canal TV educațional pentru refugiații sirieni

In Orientul Mijlociu, crestinii vor sa-i ajute pe copiii musulmani. Sat 7 a anuntat ca va lansa un canal care va emite non-stop pentru refugiatii sirieni. Din cauza razboiului din Siria, mai bine de 9 milioane de oameni au parasit tara. Jumatate dintre ei au varsta sub 12 ani. Ei nu merg la scoala, nu au parte de educatie din cauza razboiului. Sat 7 va emite emisiuni pentru a-i invata pe copii matematica, stiinta, limba araba si engleza.

Citeste mai departe

Israel un posibil razboi cu Hezbollah la granita cu Libanul?

Acum zece ani, militantii Hezbollah au trecut granita Libanului si au atacat soldati israelieni. Acea ambuscada nu doar a generat un razboi, ci a si aratat pericolele ce ii pasc zilnic pe israelieni, din toate partile. Dupa cum relateaza Chris Mitchell de la granita de nord a Israelului, Armata Israeliana se pregateste pentru un posibil razboi la granita. O perspectiva rara asupra Armatei Israeliene care se pregateste sa intampine Hezbollahul sustinut de iranieni.

Citeste mai departe

Un plan regional de pace in Orientul Mijlociu, o himera?

Fostul secretar de stat John Kerry a incercat sa negocieze un program regional de pace in Orientul Mijlociu, in urma cu un an, potrivit rapoartelor mass-media. Acel raport a fost publicat dupa intalnirea recenta dintre premierul Netanyahu si presedintele Donald Trump, in care s-a vorbit si despre un posibil tratat de pace care i-ar include nu doar pe israelieni si pe palestinieni, ci si alte tari din zona. Liderul israelian nu crede insa ca palestinienii vor accepta vreodata existenta statului Israel.

Citeste mai departe

O femeie din Congresul SUA vizitează Siria: Să căutăm pacea

Un acord de pace regional ar fi un vis pentru Orientul Mijlociu, dar în interiorul Siriei, ultimii ani au fost un adevărat coșmar. Sute de mii de oameni au murit, milioane au fugit și multe milioane sunt strămutați în interiorul propriei lor țări. În timp ce politicienii caută cele mai bune posibilități de a gestiona războiul civil sirian, o femeie din Congresul SUA, care a fost la datorie în zonă, s-a întors acolo pentru a analiza personal situația.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x