Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Alfa Omega TV si biserica ta

zidind_impreuna_colaborare_aotv_biserica_780

Resurse pentru activitatile bisericii

Materiale video pentru seri de evanghelizare, studii tineret, grupuri de casă și echiparea lucrătorilor, disponibile atât pentru download cât și pe suport media.

Resurse video, audio și tipărite: DVD-uri, CD-uri și cărți creștine pentru librăria bisericii.

Școala Internațională de Echipare pentru Slujire (ISOM) este un program video de ucenicizare și instruire cu scopul de a ajuta membrii bisericii în lucrarea de echipare pentru slujire și plantare de biserici noi. Pentru a afla mai multe detalii și înscrieri, accesați www.alfaomega.tv/isom sau trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Servicii de suport si promovare

Servicii de streaming web - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor posibilitatea de transmisie online a serviciilor religioase și evenimentelor bisericii.

Decupaj din realitate - un spațiu de emisie pe care Alfa Omega TV îl pune la dispoziția departamentelor media din biserici pentru a transmite materiale înregistrate, la diferite evenimente desfășurate în biserică, activități misionare, concerte, seminarii, tabere și videoclipuri muzicale.

Training media – Alfa Omega TV vine în întâmpinarea nevoilor de instruire pentru departamentele de media ale bisericilor care doresc să producă și să transmită programele săptămânale.

Promovarea evenimentelor bisericii - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor din România un spațiu de promovare a evenimentelor pe internet și prin intermediul revistei Alfa Omega TV Magazin, a emisiunilor de știri (Mapamond Creștin) și prin newsletter electronic.

Spații de emisie pe canalul Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru emisiuni și servicii religioase produse de biserici.

Parteneriat Alfa Omega TV - biserica ta

Sprijină introducerea canalului Alfa Omega TV în orașul tău încurajând membrii bisericii să sune la operatorul de cablu pentru introducerea acestui program în pachetul de canale.

Dăruiește celor din biserică revista Alfa Omega TV Magazin disponibilă în regim GRATUIT.

Preia solicitări de rugăciune și consiliere venite din partea telespectatorilor.

Roagă-te pentru lucrarea Alfa Omega TV


Alfa Omega TV - C.P. 1141, O.P. 8, Timișoara – 300890,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.alfaomega.tv/biserici

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!