Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Alfa Omega TV si biserica ta

zidind_impreuna_colaborare_aotv_biserica_780

Resurse pentru activitatile bisericii

Materiale video pentru seri de evanghelizare, studii tineret, grupuri de casă și echiparea lucrătorilor, disponibile atât pentru download cât și pe suport media.

Resurse video, audio și tipărite: DVD-uri, CD-uri și cărți creștine pentru librăria bisericii.

Școala Internațională de Echipare pentru Slujire (ISOM) este un program video de ucenicizare și instruire cu scopul de a ajuta membrii bisericii în lucrarea de echipare pentru slujire și plantare de biserici noi. Pentru a afla mai multe detalii și înscrieri, accesați www.alfaomega.tv/isom sau trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Servicii de suport si promovare

Servicii de streaming web - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor posibilitatea de transmisie online a serviciilor religioase și evenimentelor bisericii.

Decupaj din realitate - un spațiu de emisie pe care Alfa Omega TV îl pune la dispoziția departamentelor media din biserici pentru a transmite materiale înregistrate, la diferite evenimente desfășurate în biserică, activități misionare, concerte, seminarii, tabere și videoclipuri muzicale.

Training media – Alfa Omega TV vine în întâmpinarea nevoilor de instruire pentru departamentele de media ale bisericilor care doresc să producă și să transmită programele săptămânale.

Promovarea evenimentelor bisericii - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor din România un spațiu de promovare a evenimentelor pe internet și prin intermediul revistei Alfa Omega TV Magazin, a emisiunilor de știri (Mapamond Creștin) și prin newsletter electronic.

Spații de emisie pe canalul Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru emisiuni și servicii religioase produse de biserici.

Parteneriat Alfa Omega TV - biserica ta

Sprijină introducerea canalului Alfa Omega TV în orașul tău încurajând membrii bisericii să sune la operatorul de cablu pentru introducerea acestui program în pachetul de canale.

Dăruiește celor din biserică revista Alfa Omega TV Magazin disponibilă în regim GRATUIT.

Preia solicitări de rugăciune și consiliere venite din partea telespectatorilor.

Roagă-te pentru lucrarea Alfa Omega TV


Alfa Omega TV - C.P. 1141, O.P. 8, Timișoara – 300890,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.alfaomega.tv/biserici

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.