Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

creationism meniu acasa creationism meniu luna 240creationism meniu articolecreationism meniu promoveaza

Noiembrie - lună specială despre Știință și creație, unică în Romania, la Alfa Omega TV!

A evoluat universul sau a creat Dumnezeu lumea? A păcătuit știința? Mii sau milioane de ani? Dinozauri în Biblie? Ne tragem din maimuțe? Descrie Big Bang-ul momentul creației? Sunt compatibile creștinismul și știința? Sunt științifice evoluția și ateismul, sau doar o filosofie umană? Descoperă răspunsurile, și argumentele, la aceste întrebări, precum și la multe altele, în cadrul Lunii Creaționiste, noiembrie 2016, la Alfa Omega TV!

Pe tot parcursul lunii noiembrie, pe canalul TV, site-ul si pagina de Facebook Alfa Omega, te invităm să urmărești dovezi științifice uimitoare care atestă actul creației. Știința și credința nu sunt dușmani. Pentru cei ce caută răspunsuri, atât știința, cât și credința sunt căi de cunoaștere a adevărului și confirmă existența lui Dumnezeu!

Alfa Omega TVAflă adevărul despre evoluționism și despre teoria lui Darwin. Descoperă misterele originii universului! Exploreaza întinderea minunată a Cosmosului, a Universului nostru fascinant, cu legile și parametrii săi bine acordați. Cerurile într-adevăr spun slava lui Dumnezeu!

Descopera trasaturile planetei pe care trăim, proiectată perfect pentru a susține viața, si decide daca e intamplare sau creatie. Descifreaza misterul vieții, și modul în care ADN-ul indică spre un design inteligent si un Designer.

Descopera minunățiile biologiei, mecanisme divine ale lumii microscopice, animale si plante extraordinare ce sfidează evoluția, și arată clar imposibilitatea ei! Recunoaște modul în care făptura umană, coroana creației, vorbește despre slava lui Dumnezeu!

Oriunde te uiți, creația dezvăluie atributele lui Dumnezeu, Creatorul. Descoperă un Dumnezeu al minunilor, atotputernic, înțelept și iubitor, care a creat totul și susține totul prin puterea Lui. Ceea ce crezi despre Dumnezeu, cine este Dumnezeu pentru tine, va conta în credința ta practică, în umblarea de zi cu zi. Analizează toate dovezile, și vei vedea că verdictul științei este Creație.

Alfa Omega TVȚi-am pregătit numeroase filme, talk-show-uri și documentare ștințifice captivante ce atestă clar creația și minunile lui Dumnezeu. Urmărește și dezbateri apologetice între teologii și ateii de top, pentru a-ți înțelege și apăra mai bine credința, științific. Și nu rata premierele creaționiste din această perioadă!

Publicăm articole și resurse creaționiste și pe site-ul nostru și Facebook. Descoperă online informatii uimitoare ce-L reveleaza pe Creator. De asemenea, abonează-te sa primești și revista gratuită Alfa Omega TV Magazin, numărul din noiembrie-decembrie 2016 este despre Știință-Creaționism!

Evolutia și ateismul nu sunt atat stiintifice, cat o interpretare filosofica. Te provocam sa intelegi rolul stiintei in dezvoltarea credintei tale! Sa descoperim impreuna minunatele atribute ale lui Dumnezeu, dezvaluite in Creatia Sa!

Verdictul Științei este “Creație”! Care este verdictul tău?

Nu rata Luna Creaționistă, noiembrie 2016, doar la Alfa Omega Tv!


Știința si credința?

Biblia spune că „În adevar, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. (Romani 1:20)”. Cel mai solid argument în favoarea existenței lui Dumnezeu, cu excepția Scripturii, îl găsim în creația Sa. Imensitatea Universului, complexitatea corpului uman, diversitatea plantelor si a animalelor, Pamantul ca singura planeta care poate sustine viata ne vorbesc despre maretia Creatorului. Lucrurile functioneaza atat de bine si armonios sugereaza ideea unui design inteligent.

Alfa Omega TV te invită sa citesti resurse si articole în care oamenii de știință susțin, dezbat sau combat creaționismul, aducând la lumină erorile teoriilor ștințifice evoluționiste și eventualele fisuri aflate pe paginile Bibliei. Poți afla acum dacă Dumnezeu a creat lumea, dacă a păcătuit știința sau dacă a evoluat Universul. Ce minuni ascunde corpul uman? Cine a conceput lumea minunata, animalele si plantele din jurul nostru?Ce nu a știut Charles Darwin? Ce s-a întâmplat cu maimuțele și unde au dispărut dinozaurii? Află acum care este, de fapt, adevărul despre enigmele istoriei, constată și tu că  verdictul științei este: Creație

CREAȚIONISM?

Creaționismul reprezintă credință conform căreia o inteligență superioară cu rol de Creator (adică Dumnezeu) a creat materia din nimic. Acesta susține că pentru actul creației a fost nevoie doar de putere, înțelepciune și voință din partea Creatorului iar viața a apărut în mod spontan prin rostirea cuvântului atotputernic. Materia este efemera dar viața continuă prin reproducerea fiecărei specii în parte, unele dintre ele fiind înrudite.

Creaționismul nu este considerat ca făcând parte din vreo ramură a științei ci este o credință veche de secole, îmbrățișată de multe religii. Totuși, creaționismul este împărțit în trei ramuri de bază: creaționismul biblic, creaționismul evoluționist și creaționismul științific.

Creaționismul a început să piardă teren în secolul al XIX-lea când majoritatea oamenilor de știință au început să promoveze idei care susțineau o evoluție biologică, declarând război creaționismului prin replici ca și cea a lui Jacques Godbout, care afirma că: "trebuie amintit elevilor că dușmanii credincioșilor sunt în primul rând microscopul și telescopul".

În anul 1859 Charles Darwin a dat startul unei noii teorii prin lucrarea sa intitulată “Originea Speciilor”, în care propunea că există o evoluție naturală a formelor de viață care are loc prin două mecanisme majore, acestea fiind selecția naturală și driftul genetic. Teoria sa susține că speciile descend unele din altele, iar faptul că anumite organisme sunt mai compelexe decât altele se explică prin gradul de evoluțuie pe care l-au suferit.

De la Darwin încoace, pe băncile școlilor și în institutele de specialitate, se discută intens teorii evoluționiste conform cărora Universul a apărut în urma așa-numitului Big Bang. Teoria Big Bangului susține că toată materia a fost concentrată într-un “ou cosmic” care a explodat iar această materie s-a dispersat și a suferit modificări care au produs transformări radicale referitoare la textura, structura și temperatura sa, iar soarta acestei materii fiind de a se restrânge în “oul cosmic” inițial. Teoria susține că ciclu materiei durează multe miliarde de ani și că acesta se va repeta la nesfârșit, concluzionând cu faptul că materia este veșnică.

Mulți dintre oamenii de știință au îmbrațișat teoria evoluței deși o parte dintre ei au recunoscut că au ajuns la concluzia că ceva nu se potrivește. Spre expemplu evoluționistul Hans Kuhn a spus: “Este neclar cum s-au putut forma primele sisteme biologice... Ele trebuie să fi avut deja un mecanism care să lucreze cu o strategie rafinată, precum aparatul genetic al organismelor de astăzi. Cum au putut să apară astfel de sisteme?... Un sistem de complexitatea aparatului genetic nu poate niciodată să fie produsul unei întâmplări.” În timp ce evoluționistul și chimistul Ernest Kahane a afirmat că “Este absurd să crezi că o celulă vie apare prin ea însăși, dar, totuși, cred asta pentru că nu îmi pot imagina lucrurile altfel.”

Biologul german, Arnold Dobel, prevestea în anul 1904 că : “Noua percepție asupra lumii se bazează efectiv pe teoria evoluționistă. Bazându-ne pe ea am construit o nouă etică. Toate valorile vor fi reevaluate.” iar presupunerea sa s-a adeverit deoarece în prezent oamenii de știință generează în permanență teorii și presupuneri, provenite din dorința de a găsi o formă finală a reevaluării și de a perpetua această etică nouă.

Savantul Pascual Jordan a scris astfel referitor la opoziția dintre evoluție și creație: “Nu există conciliere. Doar una din ele poate fi adevărată, cealaltă fiind neadevărată.” iar în cartea “Creaționism contra evoluționism”, editată de Bruno Schwengheler, ni se propune să luăm în considerare faptul că “Modelul care are dreptate este acela care este în concordanță cu afirmațiile științei și nu contrazice experiențele oamenilor.”

Așadar, în noiembrie, Afla Omega TV te invită să urmărești atât pe TV, cât și pe site sau Facebook, numeroase talk-show-uri, documentare și articole în care oamenii de știință susțin, dezbat sau combat creaționismul, aducând la lumină erorile teoriilor ștințifice evoluționiste și eventualele fisuri aflate pe paginile Bibliei. Poți afla acum dacă Dumnezeu a creat lumea, dacă a păcătuit știința sau dacă a evoluat Universul. Ce nu a știut Charles Darwin? Ce s-a întâmplat cu maimuțele și unde au dispărut dinozaurii? Află acum care este, de fapt, adevărul despre enigmele istoriei? Va invitam sa descoperim impreuna minunile creatiei lui Dumnezeu.

Afla mai multe: www.alfaomega.tv/creationism

creationism sectiune

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x

Urmariti emisiunea speciala Impreuna Raspandim lumina, aflati despre modul miraculos în care Dumnezeu a susținut lucrarea Alfa Omega TV până în prezent, mărturiile și opiniile telespectatorilor români ce au primit Cuvântul lui Dumnezeu în casele lor prin intermediul AOTV.