Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Partener Alfa Omega TV

Alfa Omega TVFii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media! Fii partener Alfa Omega TV!

AOTV - Lucrare de media crestina »

AOTV - Lucrare de media crestina »

Alfa Omega TV e o lucrare de media fondata in 1994. Scopul nostru e sa facem misiune prin mijloace media variate, sa atingem romani pretutindeni. Folosim toate tehnologiile posibile - televiziune, internet, tablete si telefoane mobile, retele sociale, alte resurse media, si suntem alaturi de credinciosi pentru rugaciune si ajutor.
Suntem misionari prin media! »

Cum poti si tu sa fii parte »

Cum poti si tu sa fii parte »

Vrei sa fii parte si tu din lucrarea de raspandire a Evangheliei prin media? Te chemam sa te implici practic in lucrarea Alfa Omega, in proiectele prin care atingem vietile romanilor. Fii alaturi de noi, roaga-te, ajuta spiritual si material lucrarea de misiune Alfa Omega.
Fii parte si tu, atinge Romania! »

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Fii partener impreuna cu noi in a duce Evanghelia in casa fiecarui roman. Avem nevoie de sprijnul tau! Suntem o lucrare misionara crestina non-profit, dar avem cheltuieli substantiale pentru ca media costa. Sustine practic, financiar, lucrarea Alfa Omega TV. Contribuie la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin media.
Doneaza, fii parte si tu! »

Fii la curent cu ultimele noutati »

Fii la curent cu ultimele noutati »

Vrei sa afli ce este nou in Alfa Omega? Descopera cele mai noi informatii cu privire la modul in care Dumnezeu lucreaza in si prin Alfa Omega, detalii din culisele televiziunii, secvente din evenimentele pentru care suntem parteneri media.
Fii la curent cu noutatile despre Alfa Omega TV! »

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »

Vieți transformate, destine schimbate... o viziune pentru o națiune atinsă de Dumnezeu... Prin programele si resursele media, numerosi romani l-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformati si au invatat cum sa-si traiasca viata dupa principiile Scripturii. Tineri sau in varsta, barbati sau femei, ei au gasit raspunsuri la intrebarile lor si viata lor a fost schimbata.
Descopera povestile lor! »

Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Lideri spirituali din Romania si din strainatate, pastori si personalitati recunoscute in lumea crestina, recomanda Alfa Omega si lucrarea de misiune pe care o desfasoara. Acestia incurajeaza si se alatura chemarii de a face misiune, prin mijloace media.
Afla ce spun altii despre Alfa Omega TV! »

Proiectele noastre

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.