Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Revista Alfa Omega TV Magazin

Revista Alfa Omega TVIncepand cu decembrie 2011, Alfa Omega tipareste o revista/magazin TV cu programul TV si alte informatii si articole interesante, sub titlul de ALFA OMEGA TV MAGAZIN. Revista a aparut din dorinta de a fi mai aproape de telespectatorii nostri si de a-i face parte la ceea ce Dumnezeu lucreaza in Romania si intreaga lume in aceasta vreme.

Revista Alfa Omega TV Magazin va pune la dispozitie programul canalului Alfa Omega TV pe o perioada de 2 luni, va recomanda programe speciale. Pe paginile Alfa Omega TV Magazin veti descoperi si evenimente importante, stiri, noutati si articole relevante de actualitate. Fiecare revista surprinde o tema care predomina si se reflecta pe paginile revistei.

Revista este GRATUITĂ, o primești acasă. Abonează-te lăsând adresa prin formularul de mai jos, sau Citește online numerele trecute ale revistei

Revista Alfa Omega TV Magazin este complet gratuită, este pentru voi. Daca dorești să primești această revistă, o dată la două luni, trimite-ne datele tale de contact prin formularul de mai jos și ți-o vom expedia în câteva zile (din motive de costuri, expediem doar în România).

Revista AOTV Magazin - ONLINE

'Răsfoiește' revista interactivă apăsând pe coperta numărului dorit, sau abonează-te la numărul curent! ca să o primești în poștă, gratuit.

 Anul 2019 

Alfa Omega TV

Alfa Omega TV Alfa Omega TV Alfa Omega TV

 Anul 2018 

Alfa Omega TV Alfa Omega TV Alfa Omega TV

Alfa Omega TV Alfa Omega TV Alfa Omega TV

 

 Anul 2017 

Alfa Omega TV Alfa Omega TV Alfa Omega TV

 

 Anul 2016 

 

 Anul 2015 

 

 Anul 2014 

 

 Anul 2013 

 

 Anul 2012 

 

 Anul 2011 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.