Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

2% din impozitul dvs pentru misiune

Mulțumim că te gândești să redirecționezi cei 2% din impozitul pe venit pentru lucrarea Alfa Omega! Împreună, ducem Evanghelia în milioane de case, prin media. 

1. Completează formularul 230

Descarcă Formularul 230 precompletat cu datele Fundației Alfa Omega la rubrica III.1. În majoritatea cazurilor, e suficient să completezi Secțiunea I a formularului 230 (vezi imaginea de mai jos), durează 1-2 minute. Completează de mână, cu majuscule. După ce completezi secțiunile I și II, semnează în căsuța "Semnătură contribuabil"! Ai terminat!

Mai jos e un Model de formular 230 completat cu explicatii care te va ajuta să știi cum să completezi. Poți citi și instrucțiuni detaliate pentru completarea formularului 230, desi nu e nevoie.

Alfa Omega TV
Apasă pe imagine ca să descarci formularul completat cu explicatii


2. Depune formularul la ANAF până la 25 mai 2020!

Întrebări?

0256.284.913

NU NE TRIMITE FORMULARUL 230 COMPLETAT NOUĂ! DUPĂ NOILE MODIFICĂRI LEGISLATIVE, NU-L PUTEM DEPUNE ÎN NUMELE TĂU.

Formularul se depune PERSONAL la Administrația Financiară (la "Finanțe") de care aparțineți conform adresei din buletin, DIRECT LA REGISTRATURA organului fiscal sau PRIN POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire.
Se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau  prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

Termen limită: 25 mai 2020.

Vezi adresele Administrațiilor Finanțelor Publice    Vezi programul de lucru al Poștei Române


Alte note

Dacă dorești să redirecționezi cei 2% spre Fundația Alfa Omega și o a doua organizație, descarcă formularele originale de pe site-ul ANAF și completează și secțiunea III.1 cu datele noastre (Nume: Fundația Alfa Omega; Cod de identificare fiscală: 11419935; Cont bancar: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000). Nu completa suma, se calculează automat.

Puteți apela și la un împuternicit pentru depunerea formularului. În cazul acesta trebuind să completați și rubrica IV și să semnați atât dvs cât și împuternicitul la finalul formularului.

Spune despre 2% rudelor, prietenilor și tuturor celor ce sunt susținători ai canalului Alfa Omega TV și propune-le să sprijine cu 2% această lucrare de media creștină.


Ce înseamnă sistemul 2%

Orice salariat sau pensionar poate direcționa 2% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau alte surse, plătit oricum statului, către un ONG la alegere, prin completarea formularului 230. Acești 2% nu te costă nimic, nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci sunt o parte din impozitul plătit deja statului care poate fi direcționată de către fiecare cetățean către fundația dorită. Redirecționează 2% din impozitul pe venit din salariul sau pensia ta și contribuie la lucrarea creștină de media. Nu te costă nimic!

(De pe site ANAF) - Formularul 230 Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii (OPANAF 3695/2016). Formular. Se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii în cazul în care au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările ulterioare, și solicită restituirea acestora, sau în cazul în care optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii sau unităților de cult. Cererea se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. Program. Motivul colectării informației: Informațiile colectate sunt necesare direcționării sumei reprezentând Până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult, precum și pentru restituirea cheltuielilor efectuate de persoanele fizice cu bursele private.


De ce să susții Alfa Omega?

  • Avem o largă deschidere interconfesională - prin tematica variată și prin tipul programelor distribuite, Alfa Omega se adresează creștinilor din toate confesiunile.
  • Din 1994, programe creștine distribuite sau realizate de Alfa Omega TV sunt difuzate săptămânal la numeroase stații comerciale din toată țara.
  • Avem campanii media tematice relevante societății – știință și creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, etică în afaceri, rugăciune pentru țară.
  • Folosim o varietate largă de unelte media pentru impact maxim în misiune: televiziune, producție video, internet, mobile, media socială, cărți și reviste.
  • Încercăm să fim alături de telespectatorii noștri prin rugăciune și consiliere și să oferim resurse media relevante problemelor cu care se confruntă și să îi punem în legătura cu biserici locale și organizații care sa le ofere sprijin în continuare.
  • Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Primim multe mărturii de la oameni care l-au întâlnit pe Domnul într-un mod personal prin programele noastre.

Află mai multe despre Alfa Omega TV - cine suntem și ce facem!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.