Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Calauzire de la Duhul Sfant

Scopul lui Dumnezeu pentru copii Săi este să ne predăm domniei și stăpânirii Duhului Sfânt: „Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul” (Galateni 5:25). Cu alte cuvinte: „Dacă locuiește în tine, lasă-L să te conducă!”

Citeste mai departe

Devotional - Lucrarea nevazuta din inima

Se pare că există ceva contrafăcut pentru aproape orice în zilele noastre. Se întâmpla că, pe măsură ce mergeaţi pe străzile din New York City, puteaţi întâlni vânzătorii de stradă cu ceasuri Rolex „autentice”, genţi de designer, bijuterii și alte produse. Arătau minunat, dar erau imitații ieftine ale lucrurilor reale.

Citeste mai departe

Devotional - Un nou pe care sa-l urmezi

„Dacă norul se oprea deasupra Cortului două zile, sau o lună, sau un an, copiii lui Israel rămâneau tăbărâți și nu porneau; și când se ridica, porneau și ei. Tăbărau după porunca Domnului și porneau după porunca Domnului; ascultau de porunca Domnului, de porunca Domnului dată prin Moise” (Numeri 9:22–23).

Citeste mai departe

Devotional - Dragostea tandra a Tatalui

Pentru multe persoane este dificil să se gândească la Dumnezeu ca la un Tată iubitor. Nu se pot abține să-L vadă pe Dumnezeu prin ochii experiențelor trecute cu un tată lipsit de evlavie sau cu un tată vitreg. Este foarte trist. Dar priviți la modul în care Dumnezeu S-a revelat lui Moise: „Şi Domnul a trecut pe dinaintea lui şi a strigat: "Domnul Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare şi milostiv, încet la mânie, plin de bunătate şi credincioşie, care Îşi ţine dragostea până în mii de neamuri de oameni, iartă fărădelegea, răzvrătirea şi păcatul, dar nu socoteşte pe cel vinovat drept nevinovat, şi pedepseşte fărădelegea părinţilor în copii şi în copiii copiilor lor până la al treilea şi al patrulea neam!“ (Exodul 34:6-7)

Citeste mai departe

Devotional - Ridica-te si lupta

Cât de mulți creștini se numesc războinici, dar nu au fost niciodată testați sau instruiți? Auzim despre mulți luptători în rugăciune în această națiune. Dar tristul adevăr este că marea majoritate a acestora nu au fost niciodată instruiți - nu sunt pregătiți să lupte. Mulți creștini autentici refuză să lupte împotriva diavolului sau meargă la luptă împotriva împărăției sale.

Citeste mai departe

Devotional - Imbratisand voia glorioasa a lui Dumnezeu

Fiecare ucenic adevărat al lui Isus Hristos spune că vrea să facă voia lui Dumnezeu, cu toate că majoritatea creștinilor consideră voia Lui ca un lucru care le este impus - ceva neplăcut și dificil, pe care sunt nevoiți să-l facă. Mulți și-L imaginează pe Dumnezeu cerându-le să împlinească un set greu de reguli și condiții: „Lucrează așa cum îți spun Eu sau vei fi pe cont propriu!” Cât de greșit!

Citeste mai departe

Devotional - Speranta pentru inima ratacitoare

Ești ispitit și observi că rezistența ta este tot mai slabă. Cuvântul lui Dumnezeu pare că nu te poate inspira, iar viața ta de rugăciune este slabă și anemică. Chiar și pasiunea ta pentru Hristos este în mod ciudat diminuată. Ce se întâmplă? S-ar putea să fi căzut în starea spirituală căldicică – însă nu dispera. Există speranță pentru tine! Mântuitorul lucrează în dreptul tău, pentru a te smulge din somnul sufletului și a aprinde un foc proaspăt în duhul tău.

Citeste mai departe

Devotional - O chemare clara

"M-am făcut robul tuturor, ca să câştig pe cei mai mulţi." (1 Corinteni 9:19) În acest verset vedem că Pavel începe să înțeleagă care este misiunea sa în viaţă – aceea de a câştiga suflete pentru Isus Hristos! În versetul 16 el spune: „şi vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!”

Citeste mai departe

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.