Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 697 - 26 noiembrie 2017

S-a deschis „Muzeul Bibliei” la Washington D.C.; De ce e Isus mai putin prezent in „Muzeul Bibliei”? Aprecieri la adresa Muzeului Bibliei; Tehnologie de varf la Muzeul Bibliei; O expozitie permanenta cu artefacte din Israel la muzeul Bibliei din Washingdon D.C.; Interviu cu fondatorii Muzeului Bibliei; Jenna browder vorbeste despre inetrviul cu fondatorii Muzeului Bibliei; Telul Muzeului Bibliei e sa colectioneze cate o Biblie in fiecare limba de pe glob; Scoala gimnaziala domino servite din voiteg - o scoala pentru parinti si copii

Citeste mai departe

Taylor Force Act - USA sustine indirect terorismul

Comisia pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentantilor a adoptat in unanimitate legea regionala „Taylor Force Act”. Aceasta ar opri finantarea SUA catre Autoritatea Palestiniana daca nu inceteaza sa plateasca retributii lunare familiilor teroristilor care au omorat israelieni. Opinia multora e ca legislatia va ajuta la oprirea a ceea ce unii numesc „platit sa ucida”.

Citeste mai departe

Cruciada de ramas bun a lui Reinhard Bonnke

De-a lungul vietii sale, evanghelistul Reinhard Bonnke a vestit Evanghelia si a adus la Hristos milioane de oameni. In 8 noiembrie, el a decis sa isi ia ramas bun printr-o cruciada in Lagos, Nigeria. Asa cum ne spune Peter Wooding de la Global News Alliance, Bonke preda stafeta evanghelizarii generatiei urmatoare.

Citeste mai departe

O artista din China canta doar pentru Dumnezeu

Asa cum toti tinerii din lume, si generatia Millenium din China se bucura de cele mai noi tendinte muzicale. Muzica crestina se raspandeste in tara comunista. Unii artisti crestini s-au mutat in China pentru a face parte din lucrarea lui Dumnezeu. Mengfei Li ne spune detaliile din Beijing.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 696 - 19 noiembrie 2017

Din sumarul editiei: Masacru la o biserica din Texas; Vice-presedintele Mike Pence a vizitat victimele masacrului din Texas; Sacrificiul suprem al unei mame in timpul atacului armat din biserica din Texas; Cruciada de ramas bun a lui Reinhard Bonnke; Vietnamul a fost lovit de cel mai puternic taifun din ultimii 16 ani; Crestinii ajuta victimele razboiului sirian cu ajutorul armatei israeliene

Citeste mai departe

S-a deschis Muzeul Bibliei in Washington DC

In Washington DC s-a deschis un nou punct de atractie, cu radacini in Orientul Mijlociu. Dupa aproape trei ani de santier, Muzeul Bibliei e deschis oficial. E primul muzeu din SUA dedicat in totalitate Cuvantului lui Dumnezeu si se afla la mica distanta de Capitoliu. Reporterul CBN John Jessup ne ofera un tur in culise.

Citeste mai departe

Căsătoriile în legea Sharia nu sunt recunoscute în Marea Britanie

Experţii spun că în Marea Britanie există aproximativ 100.000 de cupluri care trăiesc în căsătorii care nu sunt valabile conform legilor Marii Britanii. Miniştrii şi-au arătat temerea că femeile nu pot beneficia de o împărţire corectă a bunurilor în cazul în care relaţia se încheie, în timp ce altele vor fi obligate să se întoarcă la soţii abuzivi.

Citeste mai departe

Sacrificiul suprem al unei mame in timpul atacului armat din biserica din Texas

Printre victime se afla si Joann Ward si doi dintre cei 4 copii ai ei. In timp ce atacatorul se apropia de biserica, ea a spus fiicei mai mari, Rihanna, sa se ascunda. Apoi i-a luat pe ceilalti trei si i-a culcat pe podea pentru a-i proteja cu corpul ei. Vonda Smith e o prietena apropiata a Joannei si a familia ei. Recent, ea i-a vorbit lui Efrem Graham despre aceasta mama curajoasa si despre credinta ei.

Citeste mai departe

Curajul lui Trump face ca si alte ambasade sa ia in considerare mutarea la Ierusalim

Presedintele Trump a deschis calea si altora prin mutarea ambasadei la Ierusalim. Acum se pare ca mai sunt si alte tari care vor sa-i urmeze exemplul. Multi dintre democrati au sustinut in trecut ideea mutarii ambasadei la Ierusalim, dar l-au criticat pe presedintele Trump odata ce a luat aceasta decizie. Jennifer Wishon ne aduce detalii de la Washington.

Citeste mai departe

Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului

Pentru Ierusalim, saptamana trecuta a fost una dintre cele mai memorabile. E pentru prima data cand un presedinte american recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului. Liderii israelieni au primit anuntul cu bucurie, liderii evanghelici spun ca e un anunt istoric si profetic, insa multi lideri musulmani si arabi au condamnat decizia lui Trump.

Citeste mai departe

Vizita istorica a Papei Francisc in Myanmar

Papa Francisc a efectuat o vizita istorica in Myanmar, cunoscuta in precedent ca Birmania. Cetatenii catolici ai tarii au suferit timp de mai multe decenii din cauza regimului totalitar al juntei militare. Patrick Klein este un lucrator crestin care a vizitat de multe ori Myanmarul. Gary Lane l-a intrebat ce parere are despre vizita papei.

Citeste mai departe

Interviu cu Mike Pence despre mutarea ambasadei americane de la Tel Aviv la Ierusalim

David Brody de la CBN a stat de vorba in cadrul unui intervi in exclusivitate cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Brody l-a intrebat pe Pence despre cateva lucruri esentiale ce privesc Israelul si Orientul Mijlociu. Intre acestea, l-a intrebat daca SUA va muta sau nu ambasada sa de la Tel Aviv la Ierusalim si care ar fi planul administratiei privind situatia crestinilor persecutati din Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 694 - 5 noiembrie 2017

Din sumarul editiei: Transformarea uimitoare a unui fotbalist maghiar; Pentru Dumnezeu niciodata nu e prea tarziu; Conform vicepresedintelui Pence, crestinismul se afla sub un atac fara precedent; Speranta pentru detinutii din Hong Kong; Slujind victimelor uraganului Maria; Prima intalnire la nivel inalt a jurnalistilor crestini organizata de guvernul israelian; Cartea Cartilor - eveniment pentru copii la Biserica Agape Timisoara - reportaj AOTV; Kingdom Leadership Forum, Vlahita 2017 - Prezenta crestinului in societate;

Citeste mai departe

Interviu cu fondatorii Muzeului Bibliei

Fondatorii Muzeului Bibliei colectioneaza de multa vreme artefacte biblice. Steve si Jackie Green au scris o carte despre colectia lor si despre credinta lor. Ei au stat de vorba cu Jenna Browder. „Aceasta carte periculoasa” - titlul este graitor. In calitate de credinciosi si cititori ai Bibliei, am fost calauziti sa facem ceva ce nu planificasem. Ceva ce credem ca poate fi periculos si dificil.

Citeste mai departe

Vice presedintele Mike Pence a vizitat victimele masacrului din Texas

La trei zile dupa masacru, vice-presedintele Statelor Unite, Mike Pence, a vizitat Sutherland Springs. Pence si sotia lui Karen s-au intalnit cu supravietuitorii si au vizitat familiile victimelor. El a ramas impresionat de curajul aratat de raniti si de familiile victimelor. Dupa-masa, orasul s-a adunat pentru a se ruga cu Pence si cu guvernatorul Texasului, Greg Abbot, si ca sa ii comemoreze pe decedati. Pence a afirmat ca prin credinta vor trece peste acest act diabolic.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!