Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Interviu cu Arik Ahmon, erou israelian din 1967, 1973 si antreprenor

In 1967, in urma cu 50 de ani, Israelul a reunificat Ierusalimul sub suveranitate evreiasca, pentru prima data in ultimii 2 000 de ani. Unul din eroii acelui razboi a fost Arik Achmon, care a luptat in linia intai in batalia pentru Ierusalim si a fost portretizat in documentarul realizat de CBN, In mainile noastre, batalia pentru Ierusalim. Scott Ross, reporter CBN, ne prezinta viata acestui om care a avut un impact imens pentru trecutul si viitorul Israelului. Arik Achmon a fost seful serviciului de informatii al Brigadei 55 Parasutisti in timpul Razboiului de Sase Zile.

Citeste mai departe

Rugul Aprins Ponoara - 3-7 august 2017 - reportaj Alfa Omega TV

Intalnirea de rugaciune pe munte, Rugul Aprins de la Ponoara, judetul Bihor, a ajuns anul acesta la cea de-a 13-a editie. Evenimentul s-a desfasurat timp de 5 zile, incepand cu 3 august, si a reunit mii de participanti din Romania si din strainatate. Credinciosii din diferite confesiuni au ascultat mesaje din Scriptura si au beneficiat de rugaciuni de vindecare fizica si emotionala.

Citeste mai departe

Alaska se deschide refugiatilor din Orientul Mijlociu

Milioane de refugiati au fugit din Orientul Mijllociu. In timp ce din ce in ce mai multe tari isi inchid portile, indepartatul teritoriu american spune lumii ca are portile deschise. Ei au fugit de persecutie, saracie si razboi. Gata sa locuiasca in taberele primejdioase pentru refugiati, au trecut oceanul in barci supraaglomerate. Guvernul a adoptat politica de purificare etnica si a stramutat cu forta acea populatie in afara tarii.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 680 - 30 iulie 2017

Din sumarul editiei: O binecuvantare pentru copiii abandonati in China; China, desi o tara comunista, are o mostenire crestina bogata; O organizatie non-profit ajuta comunitatile izolate din Indonezia sa raspandeasca Cuvantul; Raspandirea Evangheliei in Taiwan; Provocarile vestirii Evangheliei in Islanda; Expozitie la Hong Kong pentru promovarea Cuvantului lui Dumnezeu; Anunt-invitatie la Rugul APrins Ponoara - 4-7 august 2017; Anunt - TPM CRAIOVA - a treia editie a Scolii Internationale de Ucenicie si Misiune in octombrie 2017.

Citeste mai departe

Stiri crestine - Mapamond crestin 679 - 23 iulie 2017

Lupta pentru micutul Charlie Gard continua; Planul lui Dumnezeu pentru Ronald Reagan si Papa Ioan Paul al II-lea; Marturia unei tinere care a reusit sa scape din ghearele grupului Boko Haram; World Vision asigura apa potabila pentru oamenii din zona rurala a Africii; Pastorii reusesc sa slujeasca imigrantii ilegali din biserici; Tinerii romani aleg sa mearga in misiune la bosimanii din Namibia.

Citeste mai departe

Muntele Templului si Moscheea Al-Aqsa - Tensiunile israeliano-palestiniene si radacina lor

Agitatia de la Muntele Templului continua. Politia israeliana a fost in alerta maxima la rugaciunea de vineri. Din cauza amenintarilor cu violente, au permis accesul doar barbatilor peste 50 de ani si tuturor femeilor. Rugaciunea a decurs relativ pasnic, ca si saptamana trecuta, dar ciocniri cu fortele de ordine s-au produs in zonele palestiniene din afara Ierusalimului, cum a fost si saptamana trecuta.

Citeste mai departe

O persoana invalida la prima sa vizita la Zidul Plangerii in Israel

In fiecare zi, mii de oameni merg la Zidul Plangerii pentru a se ruga, insa pentru cei invalizi, poate fi dificil sa atinga peretele sau sa puna o rugaciune intre crapaturi. Recent, organizatia SHEKEL a oferit unor israelieni cu dizabilitati ocazia vietii lor. Zi si noapte, oameni din intreaga lume se roaga la Kotel, Zidul Plangerii, dar acesti israelieni cu dizabilitati nu puteau sa vina.

Citeste mai departe

Marturia unei tinere care a reusit sa scape din ghearele grupului Boko Haram, in Nigeria

Lami Jon: Ma numesc Lami Jon. Am venit in acest oras din cauza persecutiei si a suferintei cauzate de rebeli. Sunt din Gwoza, Maiduguri. Boko Haram a venit pentru prima data in orasul nostru in data de 4 noiembrie 2013. Cand au venit, strigau Allahu Akbar! Copiii, oamenii s-au speriat foarte tare. Daca unul dintre ei spunea Allahu Akbar, celalalt tragea cu pusca in aer.

Citeste mai departe

Pastorii reusesc sa slujeasca imigrantii ilegali din bisericile americane

Rugaciunea prin telefon nu este ceva nou pentru multe lucrari, insa pastorul Julio Barquero a mers si mai departe. El tine servicii prin telefon pentru imigrantii ilegali care merg la biserica lui. De asemenea, face tot mai multe vizite la domiciliu membrilor congregatiei sale care se tem de legile tot mai aspre privind imigratia. Conform unei noi legi din Texas, politia poate alege oamenii in mod aleatoriu pentru a-i intreba de statutul lor de imigrant.

Citeste mai departe

ANALIZĂ: Mosul recucerit din mainile Statului Islamic. Ce urmeaza in Orientul Mijlociu?

Dupa o batalie de noua luni, Irakul a preluat controlul fortaretei SIIL din Mosul. Acum, coalitia condusa de SUA se concentreaza pe lupta contra fortelor SIIL din Rakka, Siria, capitala autoproclamata a grupului terorist. Dar, dupa cum relateaza Chris Mitchell de pe Inaltimile Golan, unii experti avertizeaza ca batalia impotriva Statului Islamic ar putea fi doar un preambul pentru o batalie mult mai primejdioasa din viitor.

Citeste mai departe

Doneaza - sustine Alfa Omega TV