Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

China numește America „distrugătorul națiunilor” | AO NEWS, 20 august 2021

Știrile zilei: China spune că America e „distrugătoare de națiuni”; talibanii au început să facă atrocități; ministrul egiptean de informații vizitează Israelul, iar bisericile scoțienu nu mai trebuie să limiteze prezența.

„Dumnezeu vorbește”: o serie nouă la Alfa Omega TV | Reportaj Alfa Omega TV 1.5

În aceste vremuri dificile este important pentru credincioși să discearnă modul în care Dumnezeu vorbește pentru a putea face voia Lui. În acest sens, de câteva luni de zile la Alfa Omega TV este difuzată o nouă emisiune intitulată „Dumnezeu vorbește”.
Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” a ajuns la peste 700 de ediții  | Reportaj Alfa Omega TV 1.4

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” a ajuns la peste 700 de ediții | Reportaj Alfa Omega TV 1.4

Emisiunea „Calea, Adevărul și Viața” este cel mai longeviv program produs de Alfa Omega TV. Din anul 1999 și până în prezent au fost realizate peste 700 de emisiuni. Cele două direcții majore ale a...

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins” 2021 | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.3

Întâlnirea de rugăciune „Rugul Aprins”, ediția 2021, s-a desfășurat la Mădrigești, în zona Gurahonț din județul Arad. Ca în fiecare an, evenimentul a reunit vorbitori care au adus mesaje despre lucrarea Duhului Sfânt la nivel individual, dar și despre rolul Bisericii Domnului în România. De asemenea, participanții s-au bucurat de momente de slujire pentru vindecare și eliberare.

Evanghelia și credința în Dumnezeu schimbă comunitatea romă din | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.2

Evanghelia și credința în Dumnezeu schimbă comunitatea romă din | Reportaj „Știrile Alfa Omega” 1.2

Viața romilor din cartierul 1 Mai din municipiul Piatra Neamț s-a schimbat cu ajutorul Evangheliei. În urmă cu 25 de ani, câțiva credincioși din Biserica Penticostală Elim au mers în mijlocul lor, le-au câștigat încrederea, le-au vorbit despre dragostea lui Dumnezeu și i-au ajutat să se integreze în comunitate. Mai mult, în ultimii doi ani s-a reușit și ridicarea unei biserici.


DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 14 septembrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

Discuții pentru reluarea procesului de pace din Orientul Mijlociu

Julie Stahl, reporter: La câteva zile după întâlnirea dintre președintele Autorității Palestiniene, Mahmud Abbas, și ministrul apărării Gantz și la...

Întâlnire de înalt nivel între Israel și Autoritatea Palestiniană

Julie Stahl, reporter: Acțiunea surprinzătoare a guvernului israelian de a contacta Autoritatea Palestiniană este primită cu suspiciune. A făcut oa...

Posibilele consecințe ale retragerii din Afganistan pentru Orientul Mijlociu

Julie Stahl, reporter: Premierul israelian Bennett spune că întâlnirea sa cu președintele Biden a fost un succes. Întâlnirea a avut loc pe fondul r...

Sărbătoarea Trâmbițelor: sărbătoare biblică specială

Julie Stahl, reporter: Aceste zile sfinte evreiești încep cu Rosh Hashana, Anul nou tradițional, și continuă cu Yom Kippur, Ziua Ispășirii. Sunt ma...

Dorești să îi trimiți o scrisoare lui Dumnezeu?

Julie Stahl, reporter: Scrisorile sunt depuse la Zidul Plângerii. Dacă dorești să trimiți o scrisoare lui Dumnezeu, ce scrii la Destinatar ? Ierusalim, desigur ! Vă propun să vedem ce se întâmplă cu scrisorile și rugăciunile care ajung în Israel. În fiecare an, sute de oameni din întreaga lume scriu scrisori lui Dumnezeu și le trimit către Poșta Israeliană.

Sfârșitul a aproape 20 de ani de misiune în Afganistan

Julie Stahl, reporter: SUA și-a respectat termenul de 31 august și a retras trupele sale din Afganistan. George Thomas de la CBN ne prezintă cum s-a încheiat retragerea și ce urmează pentru cei care rămân în urmă.

Ce se întâmplă cu bilețelele cu rugăciuni de la Zidul Plângerii?

Julie Stahl, reporter: Pelerinii de la Ierusalim deseori pun rugăciuni scrise între pietrele de la Zidul Plângerii. V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă când acestea sunt pline ? Priviți. Înainte de epidemie, peste 12 milioane de oameni vizitau Zidul Plângerii anual. Mulți plasează bilețele cu rugăciuni între pietrele străvechi, dar în acest an se procedează altfel.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.