Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Israelul a ucis 15 milițieni susținuți de iranieni în grevă în Siria | AO NEWS

Într-un atac aerian efectuat de Forțele Aeriene Israeliene în weekend-ul trecut în localitatea Al-Bukamal au fost uciși 15 soldați ai milițiilor iraniene, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de TPS. Mai multe aeronave, „considerate a fi israeliene”, au lovit țintele iraniene, situate la granița Siriei cu Irakul.

Citeste mai departe

Un centru unic de antrenare de lideri (partea 1) | Știre Alfa Omega TV

În continuare vom prezenta prima parte dintr-un reportaj despre un centru remarcabil din inima Israelului. În urmă cu zece ani, "Știrile CBN" a început să facă un reportaj despre o organizație aflată aici, pe dealurile Samariei, parte din ținutul biblic al Israelului. Aici a început un parteneriat între evrei și creștini în a construi un centru de antrenare unic în inima Israelului. Iată cum arăta reportajul nostru în anul 2010.

Citeste mai departe

Tot mai multe nereguli în SUA în urma renumărării voturilor | AO NEWS

A fost o săptămână de foc în America în urma contestațiilor depuse de avocații lui Donald Trump. Mai multe greșeli au fost descoperite în procesul electoral. De exemplu, în timpul renumărării voturilor în statul american Georgia, oficialii electorali au descoperit mii de buletine de vot care nu fuseseră numărate anterior, informează CBN, iar majoritatea erau pentru președintele Trump.

Citeste mai departe

Primii turiști israelieni în Emiratele Arabe Unite | Știre Alfa Omega TV

A decolat avionul cu primii turiști israelieni în Dubai, după semnarea acordului istoric pentru normalizarea relațiilor între cele două țări. Avionul companiei Fly Dubai a dus 170 de arabi și evrei israelieni din Tel Aviv, prin spațiul aerian saudit până la Aeroportul Internațional din Dubai. Mulți dintre pasageri sunt oameni de afaceri care doresc să sporească volumul comerțului între cele două țări.

Citeste mai departe

Creștini cu un trecut musulman | Știre Alfa Omega TV

Una dintre comunitățile creștine din lume care se răspândește cel mai rapid este cea a creștinilor ce au un trecut musulman. Potrivit lucrării Communio Messianica a acestei comunități, musulmanii sunt botezați în fiecare țară cu populație majoritar musulmană. Însă, ei adesea se simt izolați de Trupul global al lui Hristos. Din acest motiv, organizația a găzduit o zi de rugăciune mondială pentru acești creștini cu mesajul: ”Nu sunteți singuri.” George Thomas de la CBN a stat de vorbă cu Harun Ibrahim de la Al-Hayat Ministries despre motivul pentru care este periculos să părăsești islamul.

Citeste mai departe

Noua relație dintre Bahrain și statul evreiesc | Știre Alfa Omega TV

137 de națiuni au votat la ONU o rezoluție pentru desemnarea Muntelui Templului ca loc exclusiv musulman, ignorând rădăcinile sale evreiești. Ambasadorul Israelului la ONU spunea că Adunarea Generală a ONU s-a desprins de realitate. Totuși, un număr tot mai mare de națiuni recunosc că Ierusalimul este capitala de necontestat a poporului evreu și a statului evreiesc.

Citeste mai departe

Alegerile din SUA | Știre Alfa Omega TV

La mai multe zile după alegerile din SUA, rezultatele rămân incerte. Va fi reales președintele Trump, sau fostul vicepreședinte Joe Biden va fi cel care primește un mandat la Biroul Oval Iată ultimele știri despre alegerile prezidențiale din SUA.

Citeste mai departe

Marina israeliană primește prima navă de patrulare de ultimă generație | AO NEWS

Marina israeliană a anunțat recepția primei nave de patrulare de ultimă generație Sa’ar 6, cea mai avansată corvetă de patrulare a Marinei. Ceremonia de transfer a navei de patrulare și escortă a avut loc la Kiel, Germania, unde prima navă, numită I.N.S. Magen, a fost predată oficial din uzinele marine Thyssenkrupp către marina israeliană.

Citeste mai departe

Misionar răpit | Știre Alfa Omega TV

Extremiștii din Nigeria au publicat un video cu un pastor ținut în captivitate. Potrivit International Christian Concern, pastorul Polycarp Zongo, de la Biserica lui Hristos a fost răpit de către membrii Provinciei Vest-Africane a Statului Islamic. În materialul video, pastorul Zongo cere oficialităților guvernamentale să contribuie la eliberarea sa. El a spus că a mers la o conferință religioasă, când a fost atacat de oameni înarmați. Două femei creștine au fost, de asemenea, răpite împreună cu el.

Citeste mai departe

Avocații lui Trump aduc dovezi privitoare la manipularea voturilor | AO NEWS

În America urmează o săptămână de foc atât pentru Trump, cât și pentru Biden. Avocații din echipa juridică a președintelui Trump se pregătesc să înregistreze mai multe noi dosare în mai multe state, după ce avocatul său personal Rudy Giuliani a prezentat publicului că deține dovezi ale unui plan „centralizat” de desfășurare a fraudei electorale în toată țara. Avocații lui Trump au oferit o parte din dovezi, dar spun că restul le vor prezenta în sala de judecată, informează CBN.

Citeste mai departe

Atitudinea reținută a Israelului la granița de Nord s-a încheiat | AO NEWS

Israelul „nu va permite întărirea pozițiilor militarilor iranieni împotriva noastră în Siria și nu vom tolera nicio încercare de a fi atacați de pe teritoriul sirian”, a declarat prim-ministrul Benjamin Netanyahu, în urma unei serii de atacuri aeriene ale Forțelor Aeriene Israeliene împotriva armatei siriene a Forței Quds, lovituri ce au avut loc zilele trecute, informează TPS.

Citeste mai departe

A decedat Saeb Erekat | Știre Alfa Omega TV

Negociatorul-şef al Autorităţii Palestiniene, Saeb Erekat, a decedat recent, după ce s-a luptat cu COVID-19 timp de mai multe săptămâni. A avut 65 de ani. Erekat a fost tratat la Centrul Medical Hadassah din Ierusalim înainte de a muri. Erekat a fost unul dintre cei mai recunoscuți lideri palestinieni și a fost un negociator-cheie la aproape fiecare convorbire de pace între palestinieni și israelieni. El a lăsat în urmă soția, patru copii și opt nepoți.

Citeste mai departe

Ajutoare pentru Armenia | Știre Alfa Omega TV

Organizația Samaritans Purse condusă de Franklin Graham trimite ajutoare victimelor luptelor din Armenia. Un avion de marfă a fost încărcat cu mai bine de 11 tone de haine pentru iarnă, printre care paltoane, bocanci, mănuși, șosete și pături care vor ajuta mii de nevoiași, printre care și copii vulnerabili.

Citeste mai departe

Avertismente privind amenințarea libertății religioase prin legea scoțiană | AO NEWS

Organizația The Cristian Institute a avertizat că Biblia ar putea fi considerată instigatoare la ură și condamnată în conformitate cu formularea actuală a proiectului de lege al Scoției privind delictele instigatoare la ură. Într-o comunicare adresată comisiei de justiție a Holyrood, organizația creștină a declarat că propunerile riscă să creeze un efect devastator asupra libertății de exprimare.

Citeste mai departe

Avocații lui Trump spun că alegerile au fost fraudate | AO NEWS

Situația neclară în legătură cu rezultatele alegerilor prezidențiale din Statele Unite continuă. Echipa juridică a președintelui Trump spune că are suficiente dovezi pentru a demonstra în instanță că alegerile au fost fraudate în asemenea măsură încât rezultatul alegrilor sa fie opus celor pezentate în present de mass-media. Dovezile sunt suficient de puternice pentru a răsturna rezultatele în mai multe state. Există încă posibilitatea ca președintele Trump să câștige aceste alegeri.

Citeste mai departe

AO NEWS | 13 noiembrie 2020

  1. Liderii republicani susțin demersurile lui Trump cu privire la alegeri - CBN
  2. Reacția Israelului dacă SUA se alătură acordului nuclear iranian – CBN
  3. Marina israeliană primește prima navă de patrulare de ultimă generație - TPS
  4. Ajutoarele pentru iarnă sunt transportate cu avionul în Armenia - GNA

Citeste mai departe

Operation Blessing ajută victimele în zonele lovite de un taifun | Știre Alfa Omega TV

Un ciclon tropical a lovit Insulele Filipine în această lună. Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața și mai bine de 54.000 oameni au rămas fără adăpost. Operation Blessing de la CBN a intervenit înainte ca furtuna să fi ajuns la țărm. Oamenii sunt în zonele cele mai afectate, unde distibuie mâncare și alte bunuri necesare în rândul victimelor. Lucille Talusan de la CBN vine cu mai multe detalii.

Citeste mai departe

Arheologii au găsit o fortăreață antică | Știre Alfa Omega TV

Arheologii israelieni au descoperit o fortăreață antică de pe vremea regelui David pe Înălțimile Golan. Construirea complexului fortificat a fost solicitată de către Împăratul din Gheşur, un aliat al regelui David, care a domnit în sudul și în centrul Înălțimii Golan cu 3.000 de ani în urmă. Acolo s-au descoperit mai multe artefacte, printre care statuete antice și sculpturi de piatră legate de practicile religioase ale împărăției. Voluntari din comunitatea israeliană locală au ajutat la săpături.

Citeste mai departe

Copilul lui Emanuel | Știre Alfa Omega TV

Se apropie Crăciunul. O organizație americană creștină duce bucurie și mesajul speranței copiilor nevoiași din Rusia și din țările fostei Uniuni Sovietice. Asociația Slavic Gospel va distribui, în perioada sărbătorilor, în jur de 50.000 de daruri de Crăciun copiilor din Belarus, Ucraina și din multe țări din Asia Centrală.

Citeste mai departe

Un test al credinței | Știre Alfa Omega TV

Încheierea unui acord de pace între Armenia și Azerbaidjan pune capăt încercărilor prin care au trecut zeci de mii de civili. Însă mulți armeni sunt de părere că ceva mai măreț este în pericol. Armenia a fost una dintre primele țări care a trecut la creștinism. Locuitorii sunt de părere că acordul de pace este o amenințare la adresa acelei moșteniri. Corespondentul CBN, Chuck Holton, vine cu detalii din Erevan, capitala țării.

Citeste mai departe

Iran în spatele atacului cu rachete în Israel | AO NEWS

O sursă palestiniană citată de TPS estimează că rachetele trase asupra Israelului în weekendul acesta de către Jihadul Islamic, au fost lansate ca urmare a unei directive iraniene, în urma temerilor că în ultimele săptămâni de mandat ale președintelui Donald Trump, S.U.A și Israelul vor încerca să acționeze împotriva Republicii Islamice Iran și a afiliaților săi din regiune.

Citeste mai departe

Interviu cu șefa asociației jurnaliștilor din Bahrain | Știre Alfa Omega TV

Rezoluția ONU a venit ca ripostă la Acordurile Avraam, prin care EAU, Bahrainul și Sudanul și-au normalizat relațiile diplomatice cu Israelul. Israelienii sunt entuziasmați de noua relație cu EAU și Bahrainul, dar cum se simte oare poporul din Bahrain? Julie Stahl a discutat cu șefa asociației jurnaliștilor din Bahrain pentru a afla aceasta.

Citeste mai departe

Renovarea Turnului lui David | Știre Alfa Omega TV

Pandemia îi ține pe turiști departe de Israel, însă turnul emblematic al Muzeului lui David va trece printr-o restaurare masivă de 40 de milioane de dolari în această perioadă liniștită. Turnul lui David, sau Citadela, datează din Evul Mediu și de pe vremea cruciaților din Ierusalim. Israelul lucrează la conservarea și renovarea acestui sit antic și oferă arheologilor oportunitatea de a excava locuri încă neexplorate ale fortăreței.

Citeste mai departe

Genocidul creștinilor | Știre Alfa Omega TV

Creștinii și alte minorități religioase sunt ținta unor atacuri brutale din partea musulmanilor radicali din Nigeria. Acum doi autori îndeamnă lumea la acțiune. Pastorul Jonnie Moore și rabinul Abraham Cooper au scris o carte intitulată ”The Next Jihad”. La emisiunea Global Lane de la CBN condusă de Gary Lane cei doi au vorbit despre acele atrocități.

Citeste mai departe

Alegerile prezidențiale din SUA | Știre Alfa Omega TV

Alegerile prezidențiale din Statele Unite continuă să fie în atenția întregii planete. Marile televiziuni americane l-au declarat câștigător pe democratul Joe Biden, care ar urma să devină cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite. Însă președintele în exercițiu, Donald Trump, a anunțat că va merge în justiție.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.