Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Săpături biblice efectuate la Șilo, capitala antică a Israelului | Jerusalem Dateline 334

Tot mai multe săpături arheologice din Israel validează spusele Bibliei. La fel se întâmplă și la Șilo, unde Biblia spune că acolo a stat Cortul Întâlnirii vreme de peste 300 de ani. Iată un reportaj pe care l-am realizat în urmă cu câțiva ani și care face parte din turul virtual al Israelului, care poate fi accesat pe paginile noastre de Facebook și YouTube.

Citeste mai departe

Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat o lege menită să protejeze sănătatea femeilor | AO NEWS

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a anulat zilele acestea o lege din Louisiana, care impunea medicilor ce făceau avorturi legale să obțină dreptul de liberă practică din partea unui spital. Legea a fost creată pentru a asigura sănătatea și siguranța femeilor care se confruntă cu situații de urgență după avorturi.

Citeste mai departe

Continuă reîntoarcerea evreilor în Israel | Știre Mapamond Creștin

Granițele Israelului au fost închise timp de mai multe luni. Creștinii din întreaga lume ajută evreii să se întoarcă pe tărâmul strămoșesc, în ciuda pandemiei. Săptămâna trecută, zeci de noi imigranți din fosta Uniune Sovietică au ajuns în Israel. Continuarea imigrării în Israel în timpul pandemiei este posibilă în mare parte datorită organizației International Fellowship of Christian and Jews.

Citeste mai departe

Conferința națională a femeilor - Mamaia, 29 iunie - 3 iulie 2020 - transmisie live

În perioada 29 iunie-3 iulie 2020, la Mamaia, are loc conferința anuală a femeilor, sub genericul Femei ale destinului! Detalii aici. Majoritatea sesiunilor vor fi transmise live online pe pagina de Facebook a Alfa Omega TV și pe site-ul Alfa Omega TV, pe pagina pe care o citiți acum. Tot pe această pagină vom centraliza toate sesiunile, dacă doriți să le revedeți ulterior.

Citeste mai departe

Ministrul israelian al Științei și Tehnologiei invită Emiratele Arabe Unite să lupte împreună împotriva COVID-19 | AO NEWS

Israelul este dispus să împărtășească „cercetările și constatările sale ample privind diverse aspecte ale provocării coronavirusului” cu Emiratele Arabe Unite. Ministrul Științei și Tehnologiei, Izhar Shay, a declarat că a invitat țara arabă să se alăture cercetătorilor israelieni pentru combaterea pandemiei.

Citeste mai departe

Onorând martirii creștini din perioada contemporană | AO NEWS

În fiecare an, 4.000 de creștini sunt uciși pentru credința lor. Pentru a-i comemora și pentru a fi alături de biserica prigonită, credincioșii din întreaga lume au luat parte pe data de 29 iunie la Ziua Martirului Creștin. Organizații precum Vocea Martirilor și Release International au onorat unii dintre adevărații campioni ai credinței, contemporani cu noi, a căror dedicare pentru propovăduirea Evangheliei i-a costat viața.

Citeste mai departe

Interviu cu primul ambasador creștin arab, George Deek | Jerusalem Dateline 334

Cu tot antisemitismul în creștere, imaginați-vă cum ar fi să existe un diplomat creștin arab care să apere interesele statului evreiesc, un ambasador într-o țară musulmană șiită care are o graniță cu Iranul. Este povestea remarcabilă a primului ambasador creștin arab al Israelului. Scott Ross de la CBN a discutat cu el înainte de izbucnirea epidemiei de coronavirus.

Citeste mai departe

„Haosul este numele jocului”: Autoritatea Palestiniană se pregătește pentru declarația de independență | AO NEWS

„Există un sprijin foarte mare în rândul conducerii palestiniene pentru ideea de declarare a unui stat palestinian independent, ca răspuns la anexarea teritoriilor și la aplicarea suveranității israeliene în Valea Iordanului”, a declarat pentru TPS un oficial al Autorității Palestiniene de la Ramallah.

Citeste mai departe

Miracolul aliyah va fi în ascensiune în anii viitori | Jerusalem Dateline 333

Ministrul israelian pentru aliyah și imigrare spune că în următoarele 18 luni, până la 90 000 de noi imigranți vor veni în Israel. Tom Hess, fondatorul JHOP, tocmai a publicat a zecea ediție a cărții: Let My People Go”. Hess e de părere că, din cauza mai multor factori, mulți din acei noi imigranți vor veni din America de Nord.

Citeste mai departe

Mărețul Har | Știre Mapamond Creștin

Mai mulți creștini s-au făcut auziți pe străzile din Nashville, Tennessee în fața spațiilor comerciale distruse de protestatari. Un grup pe nume ”Awaken Tenneessee” împreună cu liderii de închinare din oraș au dus din harul măreț peste centrul tulburărilor. Urmăriți reportajul!

Citeste mai departe

O călătorie divină | Știre Mapamond Creștin

Un tânăr care a căutat sensul vieții a ajuns în partea cealaltă a lumii. El a studiat toate religiile majore, însă nu a fost mulțumit cu răspunsurile primite până când nu a dat de o rugăciune simplă. Un prieten i-a dat un dar mic, dar important. Urmăriți reportajul!

Citeste mai departe

Construind Înălțimile Trump | Știre Mapamond Creștin

Emily Jones: Israelul a aprobat constuirea unei noi așezări pe Înățimile Golan numită după președintele Statelor Unite, Donald Trump. Înălțimile Trump vor găzdui în jur de 300 de familii de evrei. Israel a dedicat acea bucată de pământ în semn de mulțumire pentru președintele Trump pentru recunoașterea suveranității israeliane asupra acelei zone în luna martie. Israelul a recucerit Înălțimile Golan de la Siria în timpul Războiului de șase zile din 1967. Majoritatea comunității internațioanle o consideră ca fiind parte din teritoriile ocupate.

Citeste mai departe

Israelul și Grecia - conferință comună cu accent pe amenințarea turcă | AO NEWS

O delegație oficială formată din Primul ministru grec Kyriakos Mitsotakis și miniștrii Apărării, Afacerilor Externe, Turismului, Mediului, Energiei, Telecomunicațiilor Digitale și ministrului adjunct pentru Cercetare și Tehnică au ajuns săptămâna aceasta în Israel pentru o întâlnire cu premierul Benjamin Netanyahu și guvernul israelian.

Citeste mai departe

Biserica din Nigeria este atacată | Știre Mapamond Creștin

Numărul morților continuă să crească în rândul adepților lui Isus din Nigeria. Potrivit unui raport nou, militanții islamici au ucis 620 de creștini în luna mai din acest an. Greg Musselman de la Voice of the Martyrs, Canada a stat de vorbă cu liderul unei biserici din Nigeria despre situația îngrozitoare din acea țară și despre atacul recent împotriva satului creștin. Urmăriți reportajul.

Citeste mai departe

Generali IDF către Trump: mergeți mai departe cu declarația de suveranitate în Iudeea și Samaria | AO NEWS

Un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să urmeze planul său de pace numit și Acordul Secolului și să permită Israelului să declare suveranitatea în Iudeea și Samaria în următoarele săptămâni.

Citeste mai departe

O descoperire surpriză | Știre Mapamond Creștin

Dacă faci săpături în Israel niciodată nu știi ce poți găsi. Recent, o familie a avut parte de o surpriză enormă în timpul unor lucrări de renovare, când au descoperit o comoară importantă de pe vremea lui Isus chiar sub podeaua din camera de zi. Ei au găsit o mikve, o baie folosită la ritualuri, veche de 2000 de ani. Ei au apelat la Autoritatea de Antichități din Israel. S-au mai găsit vase de ceramică și de piatră. Casa se găsește în En Kerem), care se presupune că a fost orașul natal al lui Ioan Botezătorul.

Citeste mai departe

Turcia atacă Kurdistanul Irakian | Știre Mapamond Creștin

Turcia lovește Kurdistanul Irakian prin atacuri aeriene. Operațiunea Eagle Claw, atacă grupurile teroriste suspecte din zonă. Însă, Nadine Maenza de la Centrul american privind Libertatea Religioasă Internațională a spus echipei de știri CBN că acele atacuri terorizează și minoritățile religioase, ca de exemplu pe yazidiți.

Citeste mai departe

Vindecare pentru Bahamas | AO NEWS

Uraganul Dorian, de categoria 5, din 5 posibile, a fost cel mai puternic uragan din istorie, care a lovit Insulele Bahamas în urmă cu câteva luni. Relieful acestora fiind plat, nimic nu a rezistat în calea vânturilor de aproape 300 km/oră. Pagubele au fost înspăimântătoare. Localnicii nu au reușit nici până în prezent să își repare casele distruse și să revină la viața de dinainte de Dorian.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.