Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


„Ekklesia Summer Fest”: 3 zile de închinare la Arad

Ekklesia Summer Fest! Cel nou concept al unui festival creștin are loc în perioada 16-18 august, în fiecare seară, începând cu ora 20, la Domeniul Lupaș din Arad! Biserica Ekklesia din Arad au invitat mai multe trupe creștine din țară și străinătate, precum BBSO, Călin Ciupe & Band, dar și Faith Christian Church din Australia, așa că vino pregătit să te închini! Ekklesia Summer Fest!
Educația nu înseamnă comoditate la Royal Rangers

Educația nu înseamnă comoditate la Royal Rangers

Educația copiilor poate însemna pentru unii comoditate. Însă, lumea virtuală sau comoditatea nu este soluția unei dezvoltări sănătoase a celor mici. Royal Rangers este o organizație creștină de cer...

Răzvan Mihăilescu: „România își împlinește destinul”

Unul dintre vorbitorii prezenți an de an la întâlnirile de rugăciune „Rugul Aprins” este pastorul Răzvan Mihăilescu, de la Biserica „Râul Vieții”, din București. El a vorbit despre locul acestui eveniment în dinamica spirituală a României și despre lucrarea Domnului în țara noastră.
„Rugul Aprins”: întâlnirea de rugăciune pe munte, ediția 2022 | Reportaj Alfa Omega TV

„Rugul Aprins”: întâlnirea de rugăciune pe munte, ediția 2022 | Reportaj Alfa Omega TV

„Rugul Aprins” a fost organizat și anul acesta, în județul Bihor. Întâlnirea de rugăciune pe munte s-a desfășurat în zona comunei Șuncuiuș, pe malul Crișului Repede. „Rugul Aprins”, inițiat în 2005, este un eveniment unic pentru lumea creștină din țara noastră. Vă invităm să urmăriți reportajul realizat cu ocazia ediției din acest an.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian di...

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 21 iunie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul is...

Israel și SUA simulează un atac asupra programului nuclear al Iranului | Jerusalem Dateline 428

Israel și SUA au efectuat un exercițiu comun prin care au simulat un atac asupra programului nuclear al Iranului. Ar putea oare reuși un astfel de atac ?Apoi, antisemitismul este în creștere. Avem un raport sumbru dintr-o țară anume. În fine, CBN colaborează cu organizații israeliene pentru a ajuta fetele cu handicap și evreii ucraineni care fug de războiul cu Rusia.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.