Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Întâlnire între Biden și Putin | AO NEWS, 18 IUNIE 2021

Știrile zilei: 1. Intâlnire între Joe Biden și Vladimir Putin; 2. Teroriștii din Gaza continuă atacurile incendiare; 3. Înainte de alegeri iranienii sunt tot mai nemulțumiți; 4. 300 de creștini atacați în Republica Centrafricană.

Intâlnire între Joe Biden și Vladimir Putin | AO NEWS

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden și președintele rus Vladimir Putin au încheiat un prim summit, în cadrul căruia cei doi lideri au purtat discuții elaborate pe o listă lungă de subiecte, inclusiv controlul armelor, atacuri cibernetice și alte puncte de dispută. Într-o declarație de presă de după întâlnire, președintele Biden a menționat că au fost discutate și o serie de subiecte legate de Orientul Mijlociu.

Mapamond Creștin

Intâlnire între Joe Biden și Vladimir Putin | AO NEWS

Credincioșii și lucrarea de misiune | Reportaj Alfa Omega TV

Viziunea și misiunea Bisericii este de a duce Evanghelia până la marginile pământului. Consorțiul numit Parteneri În Misiune, PIM, reunește organizații care sunt implicate în lucrarea de misiune.
Alfa Omega TV: 15 ani de emisie pe satelit | Reportaj Alfa Omega TV

Alfa Omega TV: 15 ani de emisie pe satelit | Reportaj Alfa Omega TV

La data de 11 iunie 2006 a început emisia pe satelit a canalului de televiziune Alfa Omega TV. Este primul canal de televiziune de educație și spiritualitate creștină din România.

Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Aflați despre o carte de excepție care prezintă experiențele cu Dumnezeu ale unui apostol al zilelor noastre pentru România. Numele lui este John Dolinschi.
Secretul puterii: în așteptarea mielului | Reportaj Alfa Omega

Secretul puterii: în așteptarea mielului | Reportaj Alfa Omega

EMERGE este o conferință care se adresează femeilor creștine, indiferent de confesiune, interesate de slujirea pastorală, de implicarea în lucrarea cu copiii, cu tinerii, cu femeile sau în alte domenii ale societății. O nouă ediție a evenimentului a avut loc, recent, în orașul hunedorean Hațeg.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

„Hamas si Israel - noi tensiuni” | AO NEWS, 17 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Noi tensiuni între Hamas si Israel; 2. Mii de israelieni au participat la marșul drapelului în Ierusalim; 3. UE condamnă Hamas pe...

Mii de israelieni au participat la marșul drapelului în Ierusalim | AO NEWS

Aproximativ 10.000 de israelieni au mărșăluit în centrul istoric al Ierusalimului, finalizând parada drapelului care a fost întreruptă de atacul cu...

La curent cu Orientul Mijlociu | Stiri TV7 | 15 iunie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

„Hamas cere o zi a furiei” | AO NEWS, 15 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Israel are un nou prim-ministru: Naftali Bennett; 2. Hamas testează noul guvern israelian; 3. Dezastru în școlile din Haiti; 4. C...

Companie israeliană separă apă din aer în Emirate | AO NEWS

A scoate apă din aer pare a fi ceva exagerat, dar compania israeliană Watergen a devenit lider mondial în această tehnologie revoluționară. Viziune...

Israel are un nou prim-ministru: Naftali Bennett | AO NEWS

Naftali Bennett, din partidul de dreapta Yemina, a depus jurământul ca noul ministru al Israelului duminică, după ce Knesset a aprobat noua coaliție guvernamentală cu 60 la 59 de voturi.

Isreael: rolul simbolic al noului președinte

Chris Mitchell, reporter: Knessetul, parlamentul Israelului, l-a ales pe șeful Agenției Evreiești, Isaac Herzog, ca președinte al țării, al 11-lea. Tot la șapte ani, este ales un nou președinte, cu rol simbolic. Herzog vine dintr-o familie de lideri israelieni distinși.

Mai mult pentru Israel

Chris Mitchell, reporter: Războiul recent dintre Hamas și Israel a iscat discuții în Congresul American legat de susținerea statului Israel. În timpul unei pauze recente de la Capitoliu, unii lideri, precum senatorul Lindsey Graham, au putut vizita Israelul pentru a le arăta susținere. El s-a întâlnit cu premierul Beniamin Netanyahu având o placă pe care scria Mai mult pentru Israel. El ne-a povestit mai multe în cadrul interviului acordat.

Ce urmează pentru noul guvern israelian?

Chris Mitchell, reporter: Pentru a discuta ce urmează pentru noul guvern israelian ni se alătură prin Skype editorul senior al CBN, John Waage, și Julie Stahl, corespondenta noastră în Orientul Mijlociu. John, Julie, mă bucur să fim împreună. Mulțumesc că ați acceptat invitația în emisiune ! Deși a fost în ceasul al 11-lea, Naftali Bennett și Yair Lapid par că au format coaliția. John, cum vezi acest nou guvern în formare ?
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.