Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM ARTISTIC: Izvoare în pustiu - Miercuri, 10 iunie 2020, ora 21

Streams in the Desert: Words of Life – Râurile deșertului: Cuvintele vieții Lettie și Charles sunt complet dedicați lucrării de misiune din Orient, având înalta țintă de a ajunge la fiecare japonez, când Charles este lovit de boală, iar cei doi se întorc acasă. Pe măsură ce sănătatea soțului ei se șubrezește, Lettie începe să scrie un jurnal în care notează încurajările primite de la Domnul prin Biblie și prin cărțile adăugate în biblioteca lor în timpul misiunii. Astfel, jurnalul devine ultima lucrare pe care Charles și Lettie Cowman o realizează împreună.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pe urmele pașilor Lui - Sambata, 6 iunie 2020, ora 21

Cînd un om fără adăpost întrerupe rutina comfortabilă a unei biserici din Raymond, viața apatică a comunității se schimbă radical. Cercetați și provocați de vorbele vagabondului, cîțiva enoriași se angajează pe un drum al descoperirii creștinismului dincolo de cotidian, dincolo de viața creștină rutinieră. Confruntați cu conflict și opoziție din interiorul familiilor lor, cu politica bisericească, vor fi ei în stare să se țină de angajamentul luat, sau se vor întoarce la a trăi o viață fără rod?

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Ultima reformă: viața - Vineri, 5 iunie 2020, ora 21

„Ultima Reformă: viața” este continuarea ecranizării „Ultima Reformă: Începuturile”, care a inspirat mulți oameni din toată lumea. Întocmai ca în cazul primului film, am experimentat modul în care Dumnezeu a condus întregul proces de filmare și producție, conștientizând pe parcus ce vrea să îi vorbească Bisericii. Dacă prima ecranizare a pus bazele evangheliei lui Isus – cum poți deveni o făptură nouă în Hristos, partea a doua se concentrează pe umblarea în credință, după ce o persoană a fost născută din nou. E dificil, dar vom avea parte de victorii când rămânem credincioși cuvintelor lui Isus.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Aventurile lui Ociee Nash - Marti, 2 iunie 2020, ora 21

Deși Ociee, o fetiță, iubește viața rurală, tatăl ei văduv crede că îi trebuie un model care să o ajute să devină o adevărată domnișoară, astfel că o trimite într-un oraș îndepărtat, la mătușa ei. În filmul dedicat întregii familii veți vedea că micuța întâlnește oameni mari, ca președintele SUA, dar dovedește că și ea e capabilă să facă lucruri de seamă.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: James Hudson Taylor - Duminica, 31 mai 2020, ora 21

James Hudson Taylor a fost unul dintre misionarii cu cea mai mare influență ai secolului al XIX-lea. Fondatorul misiunii China Inland Mission, a petrecut în total 51 de ani răspândind Evanghelia în China. Taylor a fost unic în vremea sa: a adoptat îmbrăcămintea și obiceiurile chinezilor, dovedind un profund respect față de cultura lor, iar organizația lui a fost strict non-confesională. Generații întregi de evangheliști au călcat pe urmele lui.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Ultima reformă - Vineri, 29 mai 2020, ora 21

În august 2014, Torben Søndergaard și producătorul de film Lebo Akatio au călătorit în SUA, pentru un week-end de ucenicizare și echipare. Pe drum, au simțit că Dumnezeu le-a vorbit să facă un film care să ilustreze nevoia Bisericii de a fi reformată. În călătoria lor, au reușit să înregistreze miracole impresionante și lucruri care nu mai fuseseră arătate în niciun documentar. Mesajul diferă de orice alte filme similare, deoarece vorbește despre o mișcare a oamenilor care încearcă să atingă o lume pierdută, care nu Îl cunoaște pe Hristos. Aceștia au descoperit că oamenii au complicat lucrurile cu mult timp în urmă, însă, dacă ne întoarcem la Evanghelie, așa cum a fost consemnată în Faptele Apostolilor, vom vedea că se întâmplă aceleași lucruri ca în timpul primilor ucenici.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pe aripile vântului - Miercuri, 27 mai 2020, ora 21

În America, după Al Doilea Război Mondial, o tânără caută răspunsul la întrebarea „De ce există răul dacă Dumnezeu e în control?” Rose Cornell, o tânără hotărâtă, se luptă să rămână credincioasă după ce a trecut printr-o serie de evenimente dureroase. Oare se va pierde sau o va ajuta cineva să descopere bunătatea, dragostea, iubirea și credincioșia lui Dumnezeu?

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Viu în Hristos - Duminica, 17 mai 2020, ora 21

Cum ar arăta lumea noastră dacă mai multe biserici ar urma exemplul lui Isus, slujindu-i pe cei săraci? În America, o biserică din Florida a vrut să ofere un răspuns la această întrebare și a înființat Christian Care Center. De peste 30 de ani, organizația atinge vieți, restaurează familii, ajută mii de oameni răniți să-L cunoască pe Isus. Povestea misiunii lor ne provoacă pe toți să urmăm exemplul lui Isus.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Trăiască - Miercuri, 13 mai 2020, ora 21

În anul 1948, noul stat Israel a adoptat ca emblemă națională o menoră înconjurată de crengi de măslin. Menora a fost aleasă pentru a simboliza rolul Israelului de a fi o lumină pentru celălalte națiuni. Chiar dacă proiectele umanitare au început din primul deceniu al existenței statului Israel, ele continuă și astăzi. În acest documentar, cinci organizații israeliene prezintă activitățile lor în procesul de „reparare a lumii”.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Sheila Walsh - Luni, 11 mai 2020, ora 21

este cunoscuta in cercurile crestine si nu doar atat. Atragatoare, talentata si crestina. A fost de asemenea foarte selectiva in privinta rolurilor pe care le-a jucat, castigandu-si in final propriul show difuzat de BBC si in US. Sheila a stiut intotdeauna sa detina controlul, pana intr-o zi cand (partial din cauza stresului) a ajuns in mijlocul depresiilor. Experiente dureroase, incluzandu-le pe cele din tinerete, nu mai puteau fu suprimate. Aceasta avea sa devina cea mai intunecata calatorie a vietii ei.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: În mâinile noastre - Sambata, 9 mai 2020, ora 21

În mai 1967, țările arabe se aliază pentru a șterge Israelul de pe hartă. La 20 de ani după reinstituirea sa ca stat, Israelul era amenințat cu pieirea. Totuși, 6 zile din iunie 1967 au schimbat istoria pentru totdeauna. CBN comemorează bătălia istorică pentru orașul sfânt cu un documentar special - ÎN MÂINILE NOASTRE: BĂTĂLIA PENTRU IERUSALIM, ce relatează povestea brigăzii 55 parașutiști israeliană, și modul în care Armata Israeliană a riscat totul pentru apărarea țării și reunificarea Ierusalimului. Dacă vă amintiți declarația istorică a Armatei Israeliene din 7 iunie 1967: “Muntele Templului e în mâinile noastre”, sau dacă doriți să aflați mai multe despre această victorie uimitoare a Israelului, urmăriți documentarul ÎN MÂINILE NOASTRE.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Ierusalim numărătoarea inversă - Marti, 5 mai 2020, ora 21

Preludiul pentru Armaghedon a inceput... Din cauza tumultului din Orientul Mijlociu, cel mai important aliat al Israelului este amenintat cu un razboi iminent - America este acum tinta pe masura ce incepe batalia pentru Ierusalim. Adaptat dupa cartea pastorului John Hagee, filmul surprinde realitatea unui conflict inevitabil dintre Israel si Islam. Cand armamentul nuclear patrunde in America, Agentul FBI Shane Daughtry se confrunta cu o sarcina imposibila - sa il gaseasca inainte de a fi detonat. Timpul se scurge si singurii oameni care il pot ajuta sunt un traficant de arme ratat, un agent israelian al Mossad si un sef CIA ca la carte. Un film incarcat de actiune si suspans.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Enigmele manuscriselor de la Marea Moarta - Luni, 4 mai 2020, ora 21

Evreii isi tin sarbatorile pe strazile Ierusalimului, orasul sfant. Ei aduc manuscrisele lor sacre, Tora sau Biblia ebraica,Prin care monoteismul a patruns in lumea vestica. Iudaismul de azi si Biblia au aparut in primele secole ale noului mileniu, un mileniu care a adus o schimbare dramatica prin aparitia crestinismului. In subsolul muzeului Rockefeller din Ierusalim se gasesc depozitate cele mai vechi manuscrise biblice, manuscrisele de la Marea Moarta. Descoperirea acestor manuscrise a adus o raza de lumina.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Moștenirea - Sambata, 2 mai 2020, ora 21

După moartea patriarhului familiei extinse, Delvecchios, doi frați înfricoșători sunt lăsați să conducă afacerea familiei. Atunci când un secret al familiei iese la lumină, provocând agravarea vechilor gânduri, loialitatea este pusă la îndoială. Filmul dezvăluie modul cum își privesc fiii părinții în lupta pentru identitate și despre modul în care un fiu află că adevărata identitate provine dintr-o sursă mai adâncă decât familia.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Tăcerea sufletului - Luni, 27 aprilie 2020, ora 21

Susan este o femie de afaceri de succes, care aparent traieste o viata perfecta: logodita si cu o cariera de succes. In timpul unei vizite in Belgia, se pomeneste fata in fata cu Jules, un criminal notoriu care este transportat de la tribunal. Acesta o lasa confuza si intrigata. Fara a stii de ce, Susan incearca sa ia legatura cu acest om,care se dovedeste a fii un barbat umil si simplu,care si-a ucis iubita in urma cu 14 ani. Pe parcursul inchisorii,Jules devine crestin. El si Susan dezvolta o prietenie stransa si se pare ca Susan tinea(avea) un secret din copilarie. In incercarea de a o proteja,tatal lui Susan a impins-o pe sotia sa, aceasta a cazut si a murit. Incarcerarea ulterioara a tatlui ei,a coplesit-o pe Susan de vina,inca de pe atunci. Jules parea a fi modul perfect prin care ea sa se compenseze fata de trecut.Noua relatie dintre cei 2 a provocat despartirea dintre Susan si sotul ei, care se dovedeste a fi o persoana geloasa si periculoasa. Acesta continua sa-i spuna lui Susan ca Jusles nu e demn de incredere. Ea hotaraste ca nu poate afla decat printr-un singur mod...

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Credință captivă - Marti, 9 iunie 2020, ora 21

Filmul este bazat pe întâmplări reale, adaptate din cartea Konshaubi, scrisă de pastorul Georgi Vins. Prezintă întâmplări reale din lagărul de muncă silnică Chepichanka Uniunea Sovietică, 1967. Prizonierul Vins, un creștin baptist este condamnat la trei ani de arest în acest lagăr, acolo îi va întâlnii pe prizonierii creștini: Zukovski si Bekir. Împreună ei vor vesti Evanghelia în lagăr, chiar dacă Biblia era interzisă.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Jan Hus - Duminica, 7 iunie 2020, ora 21

Jan Hus, preotul și savantul ceh, care a trăit în secolul al XIV-lea, este considerat unul dintre primii reformatori protestanți. Modul în care interpretează Scriptura și poziția îndrăzneață împotriva corupției din biserică îl vor influența, după un secol, pe Martin Luther. Jan Hus și-a petrecut ultimele zile din viață ca prizonier în Constantinopol, acuzat fiind de erezie. O prietenie ciudată se leagă între condamnatul la moarte, a cărui credință e neclintită, și unul dintre gardieni, marcat de tăria preotului.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Izvoare în pustiu - Miercuri, 3 iunie 2020, ora 21

Călătorind cu trenul de la Los Angeles la Chicago, o actriță creștină pe nume Mary întâlnește o doamnă în vârstă. Pe drum, începe să-i povestească străinei în vârstă de 85 de ani despre greutățile întâmpinate în carieră și în frageda ei viață de credință. Spre uimirea actriței, doamna din fața ei este Lettie Cowman, autoarea celui mai apreciat material devoțional din toate timpurile, Streams in the Desert (Râurile deșertului). La rândul ei, scriitoarea își relatează povestea, care însumează încercări, biruințe, dragoste și jertfă.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Casa dincolo de soare - Luni, 1 iunie 2020, ora 21

Dincolo de soare este un excelent film despre natura distructivã a violentei ce erodeazã inima si spiritul oamenilor, si despre drumul spre sperantã si pace al unui tânãr si al fratelui sãu ce gãsesc curajul sã întrerupã acest ciclu. în peisajul desertului brazilian, douã familii învecinate se luptã de foarte mult timp pentru pãmântul pe care trãiesc.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Călătorie în viitor - Sambata, 30 mai 2020, ora 21

In 1890 Russell Carlisle, profesorul unui seminar biblic, doreste sa publice o carte in care incurajeaza invataturile lui Isus Hristos. Are o disputa cu profesorul Anderson, membru al consiliului editorial, care-l avertizeaza ca omenirea va decadea daca omul respecta poruncile lui Dumnezeu in mod mecanic, fara sa aiba o relatie cu Dumnezeu. Pentru a-l convinge, Anderson il trimite pe Russell cu 100 de ani in viitor, in secret cu masina timpului inventata de tatal sau. Dupa doar patru zile traite in secolul 21, Russell se intoarce in timpul sau, la doar cateva secunde dupa ce plecase, convins de importanta autoritatii lui Dumnezeu si a Fiului sau Isus Mantuitorul.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Calvin, Zwingli și Br. Klaus: formatori ai credinței - Vineri, 22 mai 2020, ora 21

John Calvin, Ulrich Zwingli, și fratele Klaus (Niklaus von Flüe) au fost trei bărbați foarte diferiți, considerați cei care au modelat cel mai tare credința în Elveția. Cu acest documentar, producătorul Rainer Wälde a celebrat aniversarea a 500 de ani de la Reforma Protestantă și 600 de ani de la nașterea fratelui Klaus, considerat cel mai vestit slujitor din Elveția.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Vocea Duhului - Miercuri, 20 mai 2020, ora 21

Tânara Rivka, o adolescentă evreică de 13 ani, crede în Isus. Ea și tatăl ei sunt parte dintr-o comunitate de evrei mesianici. Dar când în mod tragic tatăl ei moare, viața tinerei se schimbă pentru totdeauna. Este nevoită să se mute cu unchii ei, evrei ortodoxi și să fie parte din sinagogă. Acum, Rivka trebuie să învețe să răspândească lumina lui Isus Mesia în mijlocul noii comunități. întărindu-se în credința ei, reușește să atingă inimile celor din jur.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Sindromul Williams - Luni, 18 mai 2020, ora 21

Sindromul Williams este o boala a cromozomilor care afecteaza unul din 20.000 de oameni. In acest documentar facem cunostinta cu doctorul Oliver Sacks, care investigheaza limbajul profund si abilitatile muzicale ale persoanelor care sufera de acest sindrom si care ating nivelul de geniu. in acelasi timp, mintile lor sunt afectate in asa masura incat nu pot intelege nici macar cum sa numere banii. inainte de anul 1993 persoanele cu sindromul Williams erau catalogate drept retardate - o parte fara folos a societatii. Acest documentar ne va duce intr-o tabara din Berkshire, Marea Britanie, unde minunatele talente in limbaj si muzica sunt descoperite, slefuite si impartasite lumii. Veti fi captivati de catre acesti Pied Pipers moderni si fascinati de acest mister stiintific.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Speranță - Vineri, 15 mai 2020, ora 21

Michael nu este deloc încântat de ideea familiei lui de a se muta în New Hope, un orășel din Sud. Cu atât mai mult cu cât este în ulimul an de liceu. Ajuns în noul oraș se înscrie in echipa de baschet a noului liceu, însă acolo se lovește de starul echipei, Lucas. Lucas este loial memoriei fratelui său, care s-a sinucis, iar acest fapt i-a zguduit întreaga existență. Filmul prezintă într-un mod actual și relevant problemele cu care se confruntă tinerii în zilele noastre: presiunea anturajului, alcoolul, sexul, sinuciderea.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Eroi ce au salvat evrei din mâinile naziștilor - Marti, 12 mai 2020, ora 21

Locuitorii unei zone rurale îndepărtate din Franța s-au împotrivit naziștilor și colaboratorilor francezi, adăpostindu-i pe cei ce fugeau de persecuție în Al Doilea Război Mondial. Datorită eforturilor lor, peste 3000 de evrei și alți oameni persecutați au fost salvați de la pieire. Află poveștile triumfătoare spuse de cei care s-au aflat acolo, precum și de ce și-au riscat viețile cetățenii din acea zonă.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: The line: Poverty in America - Vineri, 1 mai 2020, ora 21

Sărăcia în America nu este probabil ceea ce crezi. Câștigătoarea premiului Emmy, Linda Midgett, ne arată în acest documentar revoluționar o nouă față a sărăciei în America. Aproximativ 50 de milioane de oameni din Statele Unite trăiesc sub pragul sărăciei și unul din patru copii americani trăiește în lipsuri. Dar ce este sărăcia în America? Cum se definește „pragul și cum poate biserica și comunitatea să facă o schimbare?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pentru totdeauna - Marti, 28 aprilie 2020, ora 21

Michael și Michelle, doi liceeni visători, sunt îndrăgostiți unul de altul până peste urechi. Sunt plini de veselie pe măsură ce își fac împreună planuri de viitor. Dar visurile tânărului cuplu se frâng când Michael e diagnosticat cu o formă rară de cancer. Țintuit într-un pat de spital, credința lui e încercată mai mult ca niciodată, mai ales când e confruntat de un alt pacient, un ateu convins. Filmul e bazat pe povestea reală a lui Michael și Michelle Boyum.

Citeste mai departe

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.