Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Retrospectiva spirituala 2015 - Emisiune speciala, 17 decembrie 2015, ora 21, la Alfa Omega TV

Va prezentam o emisiune speciala de analiza si sinteza, „Lumina in intuneric - Retrospectiva 2015”, o emisiune retrospectivă a principalelor evenimente din anul ce se încheie, difuzata pe data de 17 decembrie 2015 pe canalul Alfa Omega TV.

Lucrarea de media creștină Alfa Omega, prin specificul slujirii și prin deschiderea interconfesională, a avut prilejul să intre în contact, să înțeleagă și să reflecte prin canalele sale lucruri care țin de dinamica spirituală din România. Anul 2015 a fost un an complex pe toate planurile, un an de reașezare a lucrurilor, de poziționare, de clarificări și decontări. Un an de teste, pentru mulți de așteptare și de perseverență. În această emisiune vă prezentăm cum am perceput pulsul lucrării Domnului în România, în 2015.

Pe palier politic, un prim an al unor altfel de opțiuni prezidențiale. Anul 2015 se încheie cu un alt tip de guvern, pregătit pentru o altă abordare în politică și administrație. Geo-politic, situația din estul Europei, Ucraina, Crimeea, expansiunea Rusiei, complexitatea situației din Orientul Mijlociu, reașezarea polilor de putere, imigrația islamică sunt situații noi care accelerează lucrurile și obligă la decizii și la luari de poziție. Pe plan intern, noile echipe de conducere din cultulele evanghelice instalate în acest an, deschid sezoane cu prioritați noi.

Simptomatic este creșterea revelației în Trupul lui Hristos despre Împărăție. Apoi amplificarea valorilor reformatoare, ridicarea liderilor care doresc mai mult, care se interconectează informal și sunt catalizatori ai poziționării pe o direcție principală care are de-a face cu extinderea Împărăției, cu impactarea tuturor segmentelor societății.

Încercăm în punctele de mai jos să identificăm principalele repere spirituale ale anului 2015.

1. Creșterea dinamicii spirituale în România. Accelerarea separării în Trupul lui Hristos. 2015 a fost un an al testelor, pe care nu toți le-au trecut. Fereastra limitată de har în libertatea de slujire și expresie a fost conștientizată de mulți și a produs accelerare. Avalanșa de informații și accesibilitatea lor sporită au adăugat o dinamică suplimentară.

2. Ridicarea de lideri, biserici, inițiative în diferite zone confesionale, geografice, conectarea și alinierea lor la un curent în creștere: extinderea Împărăției în societate.

3. Amplificarea și diversificarea lucrărilor de rugăciune și închinare extinsă. O lucrare de extindere a Împărăției la scară națională, de atingere a unei mase critice care să schimbe echilibrul spiritual în România are nevoie de o mișcare de rugăciune și închinare.

4. Preocupare crescută, pentru sfințire, pentru înțelegerea nevoii de slujire pentru vindecare și eliberare, pentru restaurare.

5. Context nou pentru Biserică, influențe multiple asupra credincioșilor, provocări noi, invazia de informații și alternative.

6. Conștientizarea responsabilității pentru misiune, evanghelizare, ucenicizare și slujire în țară și în zonele învecinate.

7. Preocupare pentru înțelegerea vremurilor, a planului cu Israelul, cu islamul.

Retrospectiva spirituala 2015 - Emisiune speciala, 17 decembrie 2015, ora 21, la Alfa Omega TV

Urmareste canalul Alfa Omega TV live: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.