Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

crestinul si biserica 640Creștinul și Biserica - Biserica lui Hristos a fost chemată să iasă afară și să „facă ucenici.” dar de multe ori s-a dovedit pasivă și a pierdut contactul cu realitatea din jur. Există și biserici care au înțeles că mesajul dragostei lui Dumnezeu trebuie manifestat față de aproape în diverse moduri. Această secțiune discută despre Biserica vie spiritual și cu impact în societate, tratând și cum ar trebui să ne raportăm noi, ca și credincioși, la Biserică, atât ca instituție cât și ca comunitate de creștini.

Ian Green - Ce este proiectul Pais?

„Miscarea Pais a inceput in Anglia, cu 26 de ani in urma.

Au devenit o organizatie globala, activa in 13 tari, pe 4 continente. Sunt in proces rapid de raspandire.

De la inceput, dorinta si viziunea lor a fost sa creeze ucenici care, la randul lor, sa faca ucenici. Vor sa pregateasca misionari care sa faca ucenici. Au inceput, si inca fac asta, prin a oferi serviciile unor ucenici care mentineau legatura intre scolile si bisericile locale. Au avut un succes uimitor, remarcabil!

In ultimii 25 ani, au vorbit cu cel putin doua milioane de elevi din intreaga lume. Staruie in pasiunea lor!

De foarte multe ori li s-a spus ca nu vor reusi asta in America din pricina separarii dintre Biserica si Stat. Insa au gasit o modalitate de a trece peste bariera dintre cele doua si de a fi relevanti si folositori pentru conducerile scolilor locale.

Au adus viata si moralitate in acele locuri. Am fost recent in Canada. Am vizitat o scoala din sudul Vancouverului. O echipa Pais a colaborat cu ei timp de un an.

Nicio biserica din acea zona nu a acceptat echipa Pais. Scoala a dorit colaborarea cu ei in ciuda respingerii bisericilor.

Conducerea scolii a spus ca influenta tinerilor din echipa asupra elevilor a fost remarcabila.

Cititi despre Miscarea Pais pe site-ul paismovement.com. Fac lucruri fenomenale! Unul dintre ele este faptul ca trimit persoane initiate in afaceri sa le ofere ajutor celor din domeniul comercial.

Prin Talmidim, pun la dipozitie programe de pregatire pentru formarea de ucenici.

In plus, au un sistem excelent de studiere a Bibliei numit Haverim. Cei nemantuiti studiaza Biblia folosindu-se de acest program deoarece nu e nevoie de un guru care stie totul despre Biblie, ci de un proces care te conduce la Adevar.

Miscarea Pais este o organizatie extraordinara! Speram ca vor veni si in Romania!”

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/ 

Etichete: biserica, ucenicie

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Secțiunea - Istoria creștinismului

istoriacrestinismului

Istoria creștinismului - Această mică secțiune de istorie a creștinismului acoperă perioada de la răstignirea lui Hristos până în zilele noastre, structurată pe 6 părți. Istoria e prezentată succint, oferind frânturi din marile evenimente ce au marcat evoluția creștinismului de-a lungul timpului, cu scopul de a vă stimula curiozitatea mai departe. Sunt de asemenea schițate portretele marilor personalități care au influențat creștinismul și au modelat astfel istoria întregii lumi. Vezi aici toate părțile

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.