Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Vrei sa fii folosit de Dumnezeu?

Acestea sunt momente când cineva sau poate mai mulți oameni devin conștienți de voința lui Dumnezeu de a ne vindeca și de a ne restaura. Ei înțeleg dorința Lui de a ne lua în stăpânire, nu în puterea noastră, ci în slăbiciunea noastră. La urma urmei, Scripturile nu ne spun să venim la tronul lui Dumnezeu când suntem puternici; mai degrabă, trebuie să venim când suntem slabi. „Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare și să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie” (Evrei 4:16).

Momentul trezirii spirituale are loc atunci când oamenii încep să-L audă pe Domnul vorbind: „Știu că păstorii voştri au condus poporul în neputință, după ce au creat un sistem religios în jurul lor, pentru a-și susține eroarea. Și știu că oamenii au păcătuit și Mi-au uitat căile, dar sunt dispus, încă o dată, să fiu milostiv”.

Dumnezeu cheamă bărbați și femei pe care vrea să îi folosească pentru gloria Sa. Amintiți-vă, nu este nevoie de o mulțime de oameni pentru a schimba o națiune. Nu este nevoie de o sută de oameni pentru a-ți schimba cartierul - este nevoie doar de unul care crede că Dumnezeu dorește să-Şi arate mila. Cu toate acestea, dacă nimeni nu face pasul decisiv, oamenii care ar fi putut fi cruțați, vor fi pierduți.

Dacă doriți să fiți folosiți de Dumnezeu în această vreme, trebuie să fiți dispuși să faceți un pas înainte prin credință. „Și, fără credință, este cu neputință să fim plăcuti Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este și că răsplătește pe cei ce-L caută” (Evrei 11: 6).

Încredeți-vă în Dumnezeu și veți primi putere să faceți tot ceea ce v-a chemat. Chiar dacă s-ar putea să simțiți că nu aveți prea multe de oferit, aduceți înaintea Lui ceea ce aveți și credeți că El va lua acel ceva și va schimba generația voastră. „Caut un om!”  (Vezi Ezechiel 22:30) - Dumnezeu îl caută pe cel care va înainta cu îndrăzneală și va fi vocea care proclamă mila Sa.

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Bisericii Times Square în 1994, la invitația pastorului fondator, David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.