Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Cea mai profunda lucrare a lui Dumnezeu

„Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. Chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii” (Psalm 46:1-3, 10-11).

„Opriţi-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu!” este un verset incredibil despre care au fost scrise multe cântece și au fost predicate nenumărate predici. Dar ce anume înseamnă să stați liniștit? Înseamnă că pur și simplu nu facem nimic?

Poate că vă întrebați exact cum trebuie să fiți în continuare, când totul în jurul vostru este nelinişte și necaz - chiar și ceea ce ar pretinde că îl reprezintă pe Dumnezeu. Cum renunți la dorinţa de a încerca să-ţi dai seama ce se întâmplă când asta e tot ceea ce ai ştiut să faci până acum?

În realitate, cea mai profundă lucrare a lui Dumnezeu este aceea care are loc în omul ascuns al inimii. Nu este ceva care face mult zgomot. Domnul Însuși a exprimat acest adevăr, pe când a chemat pe poporul Său prin profetul Isaia: „Căci astfel spune Domnul Dumnezeu, Sfântul lui Israel: „În linişte şi odihnă va fi mântuirea voastră, în seninătate şi încredere va fi tăria voastră” (Isaia 30:15).

Cu alte cuvinte, „Ați fi găsit puterea adevărată, doar renunțând la toate eforturile umane și punându-vă încrederea în lucrarea pe care numai Eu o pot face”. Aceasta este esența reală a creșterii creștine. Amintiți-vă că viața creștină este o viață supranaturală. Niciunul dintre noi nu ne putem face sfinți prin puterile noastre - nu putem decât să ne predăm viața Celui care face această lucrare de sfințire în noi.

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Bisericii din Times Square în 1994, la invitația pastorului fondator David Wilkerson și a fost numit pastor senior în 2001.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.