Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Nu conteaza cat de sleit de putere este strigatul tau

Psalmul 34 se referă la credincioşia Domnului nostru de a-Şi elibera copiii din încercări şi crize mari. David a spus: „Eu am căutat pe Domnul, şi mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele. Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. Când strigă cei fără prihană, Domnul aude şi-i scapă din toate necazurile lor. De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă întotdeauna din ea” (Ps. 34: 4, 7, 17, 19).

Observaţi afirmaţia lui David: „Eu am căutat pe Domnul” (vs. 4). David tocmai fusese capturat de filisteni şi când a scris Psalmul 34, el a afirmat: „Am fost într-o situaţie atât de copleşitoare încât am jucat rolul unui nebun. Totuşi, în interior mă întrebam: „Cum s-a întâmplat asta? Doamne, ajută-mă!” Aşadar, se pare că David ar fi spus: „Am strigat dinlăuntrul meu, fără să ştiu ce sau cum să mă rog. Şi Domnul m-a auzit şi m-a eliberat”.

David a declarat: „Să mi se laude sufletul în Domnul! Să asculte cei nenorociţi şi să se bucure”(Ps. 34:2). David spunea în esenţă: „Am ceva de spus tuturor oamenilor umili ai lui Dumnezeu de pe pământ, acum şi în veacurile viitoare. Atât timp cât există această lume, Domnul va elibera pe toţi cei care Îl cheamă şi se încred în El. În mila şi în dragostea Lui incredibilă, El m-a eliberat”.

Iată ce puteţi învăţa din Psalmul 34: Când vrăjmaşul, Satan, vine la voi ca un potop, când vă aflaţi în apele profunde ale încercărilor, când necazurile vă trezesc îndoieli în minte, când haosul vă înconjoară şi nici măcar nu mai puteţi gândi limpede, nu aveţi nevoie de o carte de rugăciuni sau de o doctrină care să vă sprijine - tot ceea ce trebuie să ştiţi este că Domnul nostru binecuvântat aude orice plâns sincer, tare sau negrăit, iar El răspunde. Domnul este credincios să audă fiecare murmur, indiferent cât de vag ar fi, acesta va ajunge, cu siguranță, la El.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

 

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.