Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Impartasind dragostea lui Isus

Isus le-a spus ucenicilor: „Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod” (Ioan 15:16). Imediat apoi a adăugat aceste cuvinte solemne: „şi roada voastră să rămână”. Aceste cuvinte ale lui Hristos se aplică ucenicilor Săi până în ziua de azi. El spune, în esenţă: „Fiţi siguri că rodul vostru rămâne”.

Cuvântul „rod” se referă la lucrarea şi slujirea pentru Hristos pe care urmaşii Lui o fac aici, pe pământ. Ca şi credincioşi, sunteţi aleşi şi predestinaţi să „mergeţi în toată lumea şi să propovăduiţi Evanghelia lui Hristos” (vezi Marcu 16:15). Aceasta înseamnă a ajunge cu Evanghelia la cei din jurul tău, oriunde te-a chemat Dumnezeu să locuieşti. Isus mai spune: „Duceţi-vă şi faceţi ucenici” (Matei 28:19). Puteţi face acest lucru stând alături de un nou convertit, încurajându-l şi împărtăşindu-i cunoştinţele din Cuvânt.

Milioane de oameni umplu bisericile în fiecare duminică, crezând că sunt în graţiile lui Dumnezeu doar pentru că merg la biserică. Totuşi, ei şi-au creat propria concepţie despre cine este Hristos - cineva asemeni lor, creat de propria orbire, mai degrabă decât de Cuvântul lui Dumnezeu. Când mergeţi şi le spuneţi că sunt păcătoşi până nu se pocăiesc, şi că trebuie să aibă o schimbare adevărată a vieţii, ei pot atunci opune rezistenţă. Dar când spuneţi despre adevărul sângele lui Hristos, despre naşterea din nou, o separare de lume, o umblare în supunere şi ascultare: Voi le oferiţi viaţa prin Isus!

Ce oportunitate minunată avem când prezentăm altora adevărul lui Isus care dă viaţă. Dar nu contează cât de mult vorbim despre mila, harul şi dragostea lui Hristos - singurul lucru care va străpunge zidurile ridicate de oamenii împietriţi este prezenţa lui Isus. Şi aceasta vine prin lucrarea Duhului Sfânt.

„Dumnezeu, Mântuitorul nostru... doreşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoaşterea adevărului” (1 Timotei 2: 3-4). Ori de câte ori împărtăşiţi dragostea lui Isus cu cineva, cunoaşteţi că umblaţi după dorinţele Tatălui vostru ceresc.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.