Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Crezand o minciuna

Pe măsură ce vă uitați la viața voastră, nu sunteți cumva descurajați din cauza așteptărilor eșuate? Poate vă rugați de ani de zile, dar lucrurile pentru care v-ați încrezut în Dumnezeu nu s-au întâmplat. Vrăjmașul poate vă șoptește: „Tu nu ai fost deloc eficient; de fapt, viața ta nu a făcut nicio diferență în lume”.

Dacă trăiți astfel de sentimente, încurajați-vă, fiindcă nu sunteți singurii care trec prin această situație. De-a lungul istoriei, mulți slujitori minunați ai lui Dumnezeu au ajuns să simtă că au eșuat în chemarea lor. Atunci când profetul Ilie s-a uitat la viața lui, a simțit-o ca pe o mare prăbușire, astfel a strigat: „Destul! Acum, Doamne, ia-mi sufletul” (1 Împărați 19: 4). El simțea că tot ceea ce făcuse pentru Domnul fusese în zadar.

Regele David devenise atât de deznădăjduit crezând că își irosește ungerea din viața sa, încât voia să zboare departe ca o pasăre, într-un loc izolat: „O, dacă aş avea aripile porumbelului, aş zbura şi aş găsi undeva odihnă!” (Psalmul 55:6).

Chiar și marele apostol Pavel a tremurat de teamă la gândul că și-a petrecut viața ca un lucrător nefolositor. El le-a scris celor din Galateni: „Mă tem să nu mă fi ostenit degeaba pentru voi” (Galateni 4:11).

Dragilor, diavolul vă minte, spunând că tot ce ați făcut este zadarnic. Știm din Isaia că Domnul vă cunoaște bătălia, pentru că a luptat-o înainte. Isus ne-a arătat calea de ieșire din deznădăjde prin afirmația:„ Am lucrat în zadar... totuși răsplata mea este cu Domnul și lucrarea mea la Dumnezeul meu” (Isaia 49:4).

Nu ascultați minciunile inamicului; în schimb, sprijiniți-vă pe Duhul Sfânt, crezând că El va împlini lucrarea de a vă face asemenea lui Hristos. Ridicați-vă și rămâneți la acest cuvânt: „De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică” (1 Corinteni 15:58).

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.