Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Bucuria de a cauta Fata lui Dumnezeu

„Un lucru cer de la Domnul şi-l doresc fierbinte: aş vrea să locuiesc toată viaţa mea în Casa Domnului, ca să privesc frumuseţea Domnului şi să mă minunez de templul Lui” (Psalmul 27:4).

 David mărturisește: Am o rugăciune, Doamne, o rugăminte. Este singurul și cel mai important scop al meu în viață; mă mistuie și îl voi căuta cu tot ceea ce este în mine. Nu va înșelați, David nu era pustnic, evitând lumea exterioară și izolat într-un loc pustiu. Nu, ci David a fost un om pasionat de acțiune, un mare războinic, înconjurat de mulțimi uriașe, care cântau despre victoriile sale în luptă. El a fost, de asemenea, pasionat de rugăciune și consacrat, cu o inimă care tânjea după Dumnezeu. Domnul l-a binecuvântat pe David cu multe dintre dorințele inimii sale și a gustat tot ceea ce și-ar putea dori un om în viață: bogăție, putere și autoritate, respect și adorare. Pe deasupra, acesta era înconjurat de oameni devotați, care erau dispuși să moară pentru el.

Dar mai presus de toate, David a fost un închinător, un om al laudei, care a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările Sale. Când David s-a rugat ca să locuiască în Casa Domnului în toate zilele vieții sale, el nu se referea la a-și părăsi tronul ca să se mute în templul fizic al lui Dumnezeu. Nu, inima lui tânjea după ceva ce a simțit în  duhul lui. Pe scurt, el spunea: Există o frumusețe, o slavă, o emoție în Domnul pe care încă nu am văzut-o niciodată în viața mea. Vreau să știu cum este să port o comuniune neîntreruptă cu Dumnezeul meu. Vreau ca viața mea să fie o rugăciune vie.

Când David a întrebat pe Domnul și s-a rugat: „Ai milă de mine și răspunde-mi!”(Ps 27:7), Dumnezeu a răspuns cu aceste cuvinte simple: „Cauta fața Mea”(27:8). Aceasta este cheia! Când căutați Fața lui Dumnezeu, El vă va aduce în comuniune continuă, neîntreruptă cu Hristosul slavei.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.