Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Lupta cu care fiecare sfant se confrunta

Ca adevărați urmași ai lui Hristos, în aceste vremuri, va trebui să vă confruntați cu diverse voci din jurul vostru – veți duce lupte la nivelul minții voastre. Fiecare sfânt, fără excepții, va fi implicat în acest război secret. Vedem în Scripturi că până și regele David a experimentat această bătălie la nivelul minții.

„Doamne, ce mulţi sunt vrăjmaşii mei! Ce mulţime se scoală împotriva mea! Dar, Tu, Doamne, Tu eşti scutul meu, Tu eşti slava mea şi Tu îmi înalţi capul!… Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt. Mă culc, adorm şi mă deştept iarăşi, căci Domnul este sprijinul meu. Nu mă tem de zecile de mii de popoare care mă împresoară din toate părţile. La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău” (Psalmul 3: 1, 3,4, 5, 6 și 8).

David a scris acest psalm în timpul unei perioade când se confrunta cu un sentiment de eșec al trecutului și de slăbiciune în prezent. El facuse o mare greșeală în viața sa - adulter și chiar crimă - iar consecințele au fost cumplite. Cât de dificil a fost pentru David să îmbrățișeze pe deplin faptul că se afla încă de partea victoriei – și că Dumnezeu era mândru de el, iar descendența lui Hristos va continua să fie prin el.

Putem privi la viața noastră și să vedem lucruri pe care am fi dorit să le fi făcut mai bine. Eșecurile și slăbiciunile noastre pot adesea să ne insufle sentimentul că suntem departe de locul în care ar fi trebuit să fim și că dușmanul ne va înfrânge din cauza acestora.

Apostolul Pavel a descries o anumită perioadă în călătoria sa, când s-a confuntat cu acest lucru: „Am fost necăjiţi în toate chipurile: de afară, lupte, dinăuntru, temeri” (2 Corinteni 7:5). Cu alte cuvinte, vocile de batjocură și de blestem au produs temeri în inima lui.

Dumnezeu v-a chemat să fiți mai mult decât biruitori - într-adevăr, existați ca să fiți un cântec de laudă pentru Numele Lui pe pământ. 

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Bisericii din Times Square în 1994, la invitația pastorului fondator David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.