Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Lucruri necesare pentru o rugaciune biruitoare

Pentru ca un credincios să ceară și să primească cu încredere de la Domnul, acesta trebuie să urmeze principiile rugăciunii stabilite de Tatăl. Aceste îndrumări se găsesc în diferite locuri pe paginile Scripturii, iar ascultarea lor, deschide canalul din mâna darnică a Tatălui spre mâinile noastre, întinse în vreme de nevoie.

În primul rând, apropiați-vă de Dumnezeu în Numele și prin Numele lui Isus. Facem apelul nostru în baza a ceea ce a făcut Hristos pentru noi, nu pentru meritele noastre, pentru că nu avem niciunul. Ar putea fi umilitor să recunoaștem în mod continuu că suntem păcătoși neajutorați mântuiți prin har, dar numai această cale ne va duce la Dumnezeul care ne ascultă rugăciunea.

În al doilea rând, o persoană care se roagă trebuie să creadă. Biblia afirmă că atunci când cerem, „trebuie să credem și să nu ne îndoim”. O persoană îndoielnică și nestatornică nu ar trebui să se aștepte să primească ceva de la Domnul (Iacov 1:6-8).

A treia îndrumare implică starea inimilor noastre. Apostolul Ioan afirmă cu privire la această problemă: „Preaiubiţilor, dacă nu ne osândeşte inima noastră, avem îndrăzneală la Dumnezeu. Şi orice vom cere vom căpăta de la El, fiindcă păzim poruncile Lui şi facem ce este plăcut înaintea Lui” (1 Ioan 3:21-22).

Un cuget treaz și o inimă curată sunt necesități absolute pentru rugăciunea biruitoare. Nu pot să-I cer lui Dumnezeu răspunsuri cu privire la păcatele pe care le-a pus asupra Fiul Său pe crucea Calvarului. Este imposibil să trăiești în nelegiuire și să te bucuri de favoarea Domnului în același timp.

„Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. Şi, dacă ştim că ne ascultă, orice I-am cere, ştim că suntem stăpâni pe lucrurile pe care I le-am cerut” (1 Ioan 5:14-15). Dumnezeu dorește să avem o atitudine de încredere - siguranță - când venim la El, în rugăciune.

Vă încurajez să vă apropiați de Dumnezeu precum  se apropie un copil de tatăl care îl iubește necondiționat - fără a da înapoi sau fără teama respingerii. „În [Hristos] și prin credința în El ne putem apropia de Dumnezeu cu libertate și încredere” (Efeseni 3:12).

Jim Cymbala a început lucrarea din Brooklyn Tabernacle cu mai puțin de douăzeci de membri, într-o clădire mică, Intr-o zonă periculoasă a orașului. Nativ din Brooklyn, el a fost un vechi prieten al lui David și al lui Gary Wilkerson.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.