Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Sunteti epuizati din cauza propriilor eforturi?

„De aceea, încingeţi-vă coapsele minţii voastre, fiţi treji şi puneţi-vă toată nădejdea în harul care vă va fi adus la arătarea lui Isus Hristos. Ca nişte copii ascultători, nu vă lăsaţi târâţi în poftele pe care le aveaţi altădată, când eraţi în neştiinţă. Ci, după cum Cel ce v-a chemat este sfânt, fiţi şi voi sfinţi în toată purtarea voastră. Căci este scris: "Fiţi sfinţi, căci Eu sunt sfânt"” (1 Petru 1:13-16).

S-ar putea să vă simțiți complet epuizați din cauza eforturilor de a fi sfinți. Ați eșuat de atâtea ori și aceasta este ultima șansă. Dar Dumnezeu nu vă spune să fiți sfinți în același mod în care El este, pentru că, evident, nu sunteți dumnezeirea. Dumnezeu nu ne spune: „Priviți-Mă și încercați cât mai mult, prin puterile voastre, să fiți ca Mine”. Nu, - iar acesta este aspectul glorios - El declară că voi „veți fi sfinți” în același mod în care El a rostit: ”Soare, strălucește în spațiu. Să fie format Pământul. Apa, cazi pe Pământ”. În același mod în care a creat cerurile și Pământul – vorbind spre existență – astfel este modul în care El vorbește despre sfințirea voastră.

Dumnezeu nu spune: „Să vedem acum cât de bun poți să fi”. Nu este deloc așa. El spune: „Eu declar că veți fi sfinți. Eu rostesc în existență, că sunteți sfinți. Eu vă fac asemeni Mie. Eu v-am dat Cuvântul Meu, care rămâne pentru totdeauna - și în el este putere. Este viață! Este bucurie! Este victorie! Și vă pun totul înaintea voastră”.

Dumnezeu nu vă invită să încercați să trăiți o viață consacrată; El rostește aceste cuvinte în dreptul vostru. Ar putea dura ceva timp și s-ar putea să existe niște furtuni și bătălii cu firea, dar astfel veți avea o sfințire progresivă. Vă va sfinți! Aceasta ar trebui să vă umple cu bucurie și speranță. Fiți încurajați și inspirați cu încrederea perfectă că Dumnezeu este pentru voi și nu împotriva voastră. 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.