Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - O dorinta arzatoare din inima lui Dumnezeu

Isus relatează povestea unui tânăr care și-a luat partea de moștenirea de la tatăl său și a risipit-o, trăind o viață destrăbălată. A sfârșit zdrobit, ruinat în trupul și în duhul lui, iar când a atins pragul cel mai de jos, a decis să se întoarcă acasă la tatăl său. Scriptura spune: „Şi s-a sculat şi a plecat la tatăl său. Când era încă departe, tatăl său l-a văzut şi i s-a făcut milă de el, a alergat de a căzut pe grumazul lui şi l-a sărutat mult" (Luca 15:20).

Nimic nu a împiedicat iertarea tatălui față de acest tânăr; fiul nu a trebuit să facă ceva, fiindcă tatăl său prevăzuse deja o împăcare. A alergat la fiul său și l-a îmbrățișat de îndată ce și-a văzut băiatul apropiindu-se. Adevărul este că iertarea nu este niciodată o problemă pentru un tată iubitor. De asemenea, nu este niciodată o problemă pentru Tatăl nostru ceresc, atunci când îl vede pe un copil al Său care se pocăiește. Însă în îmbrățișarea tatălui era dorința arzătoare ca fiul său să fie restaurat. El dorea compania copilului său, prezența lui și comuniunea cu el.

„Astfel, dar, fraţilor, fiindcă prin sângele lui Isus avem o intrare slobodă în Locul Preasfânt, pe calea cea nouă şi vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinăuntru, adică trupul Său… să ne apropiem cu o inimă curată, cu credinţă deplină, cu inimile stropite şi curăţate de un cuget rău şi cu trupul spălat cu o apă curată” (Evrei 10: 19-20, 22).

Credincioșii sunt conștienți de partea pământească a lucrării lui Hristos la Calvar - iertarea păcatelor noastre, puterea victoriei asupra tuturor robiilor și, bineînțeles, promisiunea vieții veșnice. Totuși, există un alt beneficiu al crucii și acesta este în folosul Tatălui. Este desfătarea pe care o simte ori de câte ori primește la Sine un fiu risipitor în Casa Lui.

Dragilor, adevărata problemă care se află în inima pildei fiului risipitor are mai puțin de-a face cu întoarcerea acasă a fiului, ci mai mult cu fericirea tatălui la întoarcerea lui. Tot astfel este și cu Tatăl nostru ceresc. Inima Lui este plină de bucurie când intrăm cu îndrăzneală în prezența Sa, pentru a avea părtășie cu El. 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.