Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Un exemplu minunat de credinta in vreme de necaz

În timp ce Pavel scria o scrisoare către Filipieni, acesta se afla într-o închisoare romană, având picioarele legate de către un soldat. Condițiile erau înfiorătoare, iar Pavel a suferit mari umilințe, fără a avea un timp singur și fără libertate.

Gandiți-vă la aceasta: aici se afla un om care fusese foarte activ, care călătorea pe drumul deschis și pe mare pentru a se întâlni și a avea părtășie cu poporul lui Dumnezeu. Pavel își găsea cea mai mare bucurie în a vizita bisericile pe care le-a sădit în diferite regiuni ale lumii. Însă acum era ținut legat, literalmente strâns legat, printre cei mai hulitori oameni.

Unii dintre creștinii care îl cunoșteau pe Pavel au început să se plângă ca și cum acesta ar fi făcut de rușine Evangheliea din cauza condiței sale. Cu toate acestea, Pavel intenționa să găsească scopul pentru care a îngăduit Dumnezeu să ajungă până în acest punct. În loc să se întrebe: „De ce mi se întâmplă aceasta?”, El a vrut să descopere cum ar trebui să reacționeze. Acest slujitor al lui Dumnezeu cunoștea: „Nu pot schimba locul în care mă aflu, dar știu că pașii mei sunt rânduiți de Domnul. Prin urmare, Îl voi premări pe Hristos și voi fi o mărturie cât timp mă voi afla în aceste lanțuri ”.

„Hristos va fi proslăvit cu îndrăzneală în trupul meu, fie prin viaţa mea, fie prin moartea mea” (Filipeni 1:20). Pavel nu s-a resemnat și nu a fost indiferent înaintea acestor circumstanțe, dar el a fost hotărât ca prin răspunsul său înaintea necazului să fie validat Cuvântul lui Dumnezeu. „Eu sunt însărcinat cu apărarea Evangheliei;... Hristos este propovăduit. Eu mă bucur de lucrul acesta şi mă voi bucura” (1:16,18).

Atitudinea lui Paul este o minunată demonstrație a modului în care ar trebui să reacționăm înaintea circumstanțelor nefavorabile. Putem să ne risipim toate zilele de mâine așteptând cu nerăbdare eliberare de suferința noastră, iar dacă ne vom concentra pe acest lucru, vom pierde minunea și bucuria de a crește în mijlocul încercărilor. Cuvântul lui Pavel către Filipeni a fost: „Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! Iarăşi zic: Bucuraţi-vă!”(4: 4). Vă spun și vouă: „Bucurați-vă întotdeauna în Domnul!”

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.