Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Cum ar arata o Biserica unita?

După ce Duhul Sfânt a dat naștere bisericii și a pecetluit primii ucenici ai lui Isus prin Focul Său Sfânt, rezultatele imediate în viețile lor au fost depline și de efect.

„Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni. Fiecare era plin de frică, şi prin apostoli se făceau multe minuni şi semne.Toţi cei ce credeau erau împreună la un loc şi aveau toate de obşte. Îşi vindeau ogoarele şi averile, şi banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia.Toţi împreună erau nelipsiţi de la Templu în fiecare zi, frângeau pâinea acasă şi luau hrana cu bucurie şi curăţie de inimă. Ei lăudau pe Dumnezeu şi erau plăcuţi înaintea întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mântuiţi”(Fapte 2:42-47).

Tânjesc după o astfel de Biserică astăzi - un Trup unit al lui Hristos. Și cred că Dumnezeu dorește de asemenea, acest lucru. Aceasta este Biserica, unită printr-o viziune clară a misiunii și al aceluiași scop în lume. Este o Biserică unită, iar credincioși de pretutindeni învață să îi privească pe oamenii pierduți din jurul lor așa cum Dumnezeu îi vede. O biserică care împărtășește cu sufletele pierdute un singur mesaj simplu, prin care sunt uniți: vestea cea bună a lui Isus Hristos.

Începutul credincioșilor din primul secol a fost într-o încăpere mică, cu doar o mână de oameni, dar aceștia au răspuns provocării și Dumnezeu Și-a arătat credincioșia, pentru a avea un impact etern asupra culturii lor și a lumii întregi. Poporul lui Dumnezeu numără acum sute de milioane de credincioși în întreaga lume și, deși este posibil să nu avem același câmp de misiune, toți avem aceeași poruncă din partea lui Isus - evanghelizarea lumii.

Imaginați-vă ce se poate realiza atunci când poporul Său lucrează împreună pentru a ajunge la cei pierduți. Puteți face parte din această chemare sfântă, apropiindu-vă de cei din jurul vostru - de familia voastră, de colegii voștri de muncă, de vecinii voștri. 

Nicky Cruz, cunoscut evanghelist internațional și autor prolific, s-a întors la Domnul Isus Hristos prin întâlnirea lui David Wilkerson în New York în 1958, lăsând în urmă o viață de violență și crimă. Povestea convertirii sale dramatice a fost scrisă întâi în Crucea și pumnalul scrisă de David Wilkerson, iar mai târziu în propria sa carte best-seller, Fugi, băiete, fugi.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.