Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Un principiu al Domnului Isus

„Iată postul plăcut Mie: dezleagă lanţurile răutăţii, deznoadă legăturile robiei, dă drumul celor asupriţi şi rupe orice fel de jug” (Isaia 58:6).

Dumnezeu va lucra în mod supranatural prin rugăciune și post. Isaia 58:10 spune: „Dacă vei da mâncarea ta celui flămând, dacă vei sătura sufletul lipsit, atunci lumina ta va răsări peste întunecime, şi întunericul tău va fi ca ziua în amiaza mare!”

Dumnezeu ne spune că adevăratul post ne va distrage atenția de la a trăi pentru noi înșine spre a trăi pentru alții; de la a fi concentrat pe sine și de la indulgența față de sine, la a trăi o viață folosită pentru a împlini nevoile celor care suferă. Cei care trăiesc pentru a-și satisface dorințele se simt înfrânți în căutarea lor, frustrați și nu găsesc împlinirea vieții pe care o caută.

Postul adevărat nu face referire doar la simpla abținerea de la hrană, ci la a vă consacra lui Dumnezeu, astfel încât inima voastră să fie trezită pentru a-i ajuta pe oamenii răniți. Pot fi oameni din întreaga lume, oameni in misiuni sau chiar ar putea fi vorba de propria familie. Isus a creat principiul de a trăi o viață centrată pe ceilalți.

„Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă” (58:11). Dumnezeu vă dăruiște puterea, gloria și prezența Lui, atunci când începeți să trăiți pentru alții. Tot Dumnezeu este Acela care dăruiește o inimă transformată pentru ca această schimbare să aibă loc - trecerea de la a fi centrat pe sine la a fi centrat pe Dumnezeu și pe alții.

Dacă vei permite Duhului Sfânt să îți prindă inima și să înlăture îndoiala, teama și îngrijorarea nejustificată față de lucrurile din această lume, El te va transforma. Ceva supranatural se va produce în tine, pentru ca ceva supranatural să se întâmple prin tine.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.