Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Nerecunoasterea propriului păcat

„Fiţi, dar, milostivi cum şi Tatăl vostru este milostiv. Nu judecaţi, şi nu veţi fi judecaţi; nu osândiţi, şi nu veţi fi osândiţi; iertaţi, şi vi se va ierta. Daţi, şi vi se va da; ba încă, vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura” (Luca 7:36-38).

Simon, un fariseu, a invitat și un grup select de lideri religioși să i se alăture la cină. Era evident o adunare religioasă, alcătuită din oameni care se considerau a fi sfinții generației lor. Apoi, o „femeie din oraș” a întrerupt momentul și a îngenuncheat la picioarele lui Isus. Aceasta I-a scăldat picioarele și le-a curățat de praf cu părul ei – un lucru pe care nicio femeie decentă din acea vreme nu l-ar fi făcut în public. În cele din urmă, ea a deschis un vas de alabastru și a turnat parfumul pe picioarele lui Isus.

Fariseii erau indignați, gândindu-se: „Ce rușine! Dacă Isus ar fi fost într-adevăr un profet trimis de Dumnezeu, El ar fi știut că această femeie este păcătoasă și a ar fi oprit-o”. Într-adevăr, Scriptura spune că acestea erau gândurile lui Simon (vezi Luca 7:39). Isus i-a citit gândurile și a vorbit astfel: „Simon, am ceva să îți spun” (7:40). Isus a relatat povestea celor doi datornici, unul cu o datorie imensă și unul care datora mai puțin, care au fost iertați deliberat de creditorii lor. Apoi Domnul a evidențiat aroganța lui Simon, duhul lui de judecată și lipsa de compasiune. ”Simon, tu nu vezi depravarea inimii tale. Judeci această femeie zdrobită, dar nu reușești să vezi că tu ai  nevoie de tot atâta milă sau chiar de mult mai multă.”

Isus a arătat ce înseamnă duhul iertării și restaurării în casa fariseului în acea seară, atunci când S-a întors catre femeie și a spus: „Păcatele îți sunt iertate” (7:48). El a venit să fie un prieten și să-i restaureze pe cei căzuți, singuri, pe cei copleșiții de păcat; iar astăzi ne spune: „Despre aceasta este vorba în toată lucrarea mea. Lăsați-Mă să vă lărgesc inima pentru a putea vedea suferința, oamenii zdrobiți, spre care să extindeți îndurarea Mea”.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.