Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Isus domnește deja ca Rege

Regele Nebucadnețar a construit o statuie de aur în Babilon și a cerut să fie venerată. Fiecare oficial, conducător și cetățean din provincie, sute de mii de oameni din Babilon trebuiau să se plece înaintea acestui dumnezeu sau să se confrunte cu moartea – a fi ars de viu în cuptoare uriașe. Cu toate acestea, trei tineri evrei devotați din regat au refuzat să se închine în fața ei, iar regele, furios, i-a aruncat în cuptorul aprins. Domnul a coborât printre ei și Și-a salvat slujitorii; iar regele a strigat: „Binecuvântat să fie Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego, care a trimis pe îngerul Său şi a izbăvit pe slujitorii Săi care s-au încrezut în El, au călcat porunca împăratului şi şi-au dat mai degrabă trupurile lor decât să slujească şi să se închine altui dumnezeu decât Dumnezeului lor!” (Daniel 3:28).

Islamul este o religie care amenință întreaga lume cu cererea de a se închina dumnezeului lor, Alah. Este asemenea unui Babilon, organizațiile teroriste cerând: „Îngenuncheați înaintea lui Alah sau vă vom arunca în aer avioanele, vom bombarda orașele, trenurile, autobuzele și tunelurile. Vă vom răpi, vă vom tortura și vă vom înfrânge. Alah va conduce lumea, iar Islamul va triumfa”.

Există o mânie și o furie crescândă în inimile oamenilor răi, împotriva Numelui lui Isus. Știm că Numele lui Isus a fost întotdeauna uitat de oamenii păcătoși, dar acum, această ură s-a transformat într-o furie demonică. De fapt, Numele Său este încet și subtil șters din societate, prin mandate legislative, în națiuni din întreaga lume.

Există o urgie satanică tot mai mare împotriva oricărui urmaș devotat al lui Hristos. Dacă vă veți apropia de Domnul, atunci vă veți confrunta cu toată mânia unui diavol furios. Cu toate acestea, cea mai mare armă a noastră în doborârea fortărețelor satanice este Cuvântul Dumnezeului Atotputernic. Nu trebuie să ne îngrijorăm de luptele pe care Satana pare să le câștige. Lupta în care ne aflăm este una veșnică, iar porțile iadului nu vor învinge Biserica lui Hristos. Tatăl nostru a declarat: Isus domnește deja ca Rege!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.