Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Chemarea de a darui

În trei ani de slujire Isus a vindecat bolnavi, a redat vedere orbilor, a înviat morți, a hrănit în mod miraculos mulțimi de oameni, a predicat vestea bună săracilor și a spus adevărul poporului despre Tatăl lor ceresc. Această listă minunată de realizări a fost dusă la îndeplinire datorită ascultării Fiului față de voia Tatălui.

În noaptea ultimei Cine, Isus își depăna conversația finală cu ucenicii și cuvintele Lui reflectau cunoașterea faptului că în curând urma să îi părăsească. În Ioan 17 citim că El a încheiat adunarea cu o rugăciune încurajatoare despre lucrurile care vor veni: o Biserică triumfătoare și biruitoare, un popor a cărui iubire unul față de celălalt va fi o mărturie pentru lume, putere divină și autoritate curgând prin urmașii Lui și gloria Tatălui odihnindu-se peste oamenii Săi. Cuvântul „a da” apare mai mult decât oricare altul în acest pasaj: „Tată, Tu mi-ai dat... Tu le-ai dat... Eu le-am dat.”

Observăm în această rugăciune măreață că este în natura Tatălui să dea daruri bune copiilor Săi. Și când Și-a trimis Fiul, El a enumerat toate lucrurile pe care I le va da: „Îți voi da putere și autoritate în Numele Meu, popoarele lumii, cuvinte să vorbești și fapte de adus la îndeplinire. Și Îți voi da gloria Mea!”

În schimb, vedem că Isus are aceeași natură dăruitoare la fel ca Tatăl. De fapt, în rugăciunea Sa, Isus trece în revistă toate lucrurile pe care El deja le dăruise ucenicilor Săi ― și lucrurile pe care va continua să le dea!

Într-un fel, în acea seară Isus Și-a dat ucenicilor ultima Sa dorință și testamentul. El de fapt spunea: „Mi-am înființat împărăția prin a dărui, și tot așa doresc ca împărăția Mea să continue prin voi!”

Ultimul lucru pe care Isus l-a dat ucenicilor Săi înainte de a pleca, a fost o anumită chemare ― chemarea de a dărui. Și această chemare continuă în noi.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.