Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

galerie home devotional

Devotional - Il vom privi pe Isus

Raiul! Promisiunea cerului este chiar în centrul Evangheliei, însă, cu toate acestea, în zilele noastre nu auzim prea multe despre acest subiect ce aduce bucurie. De fapt, Biblia nu ne spune prea multe despre ce înseamnă cerul. Isus nu s-a așezat cu ucenicii pentru a explica gloria și măreția cerului. El a spus tâlharului pe cruce: „Astăzi vei fi cu Mine în Rai”, dar  El nu i l-a descris (Luca 23:43).

În textul din 2 Corinteni 12: 1-6, apostolul Pavel se referă la ceruri atunci când vorbește despre ridicarea acestuia in Paradis. El spune că a văzut și a auzit lucruri de acolo, care i-au cuprins mintea, fără a le putea descrie în cuvinte. Deși a fost mulțumitor pentru viața și chemarea sa, de-a lungul anilor de slujire, dorința lui continuă era să se întoarcă Acasă și să fie cu Domnul. El a vorbit elocvent despre tânjirea pentru ceruri  atunci când a scris: „Da, suntem plini de încredere, şi ne place mult mai mult să părăsim trupul acesta, ca să fim acasă, la Domnul” (2 Corinteni 5: 8).

Știm că tronul lui Dumnezeu este în ceruri și că Isus se află acolo, împreună cu îngeri în nenumărate mulțimi. Pavel spune că odată ce vom ajunge acolo, îl vom vedea pe Isus „față în față” (1 Corinteni 13:12). Vom avea acces imediat și personal la Domnul pentru veșnicie și numai acest lucru ar trebui să ne dea bucurie inimilor noastre. Isus a mers să ne pregătească o locuință, unde vom trăi împreună cu El pentru totdeauna (vezi Ioan 14: 3).

Nu ne vom relaxa și nu „vom avea adunări” ​​mereu în ceruri. Biblia ne spune că vom domni împreună cu Domnul ca „împărați și preoți pentru Dumnezeul nostru” (Apocalipsa 5:10). De asemenea, ni se vor da sarcini palpabile în acea lume nouă și vom lucra precum slujitorii Săi (vezi Apocalipsa 22:3). Nu vor mai exista lacrimi în cer: „Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor” (21: 4) - nici durere, nicio întristare, nici moarte, nici temeri.

Dragilor, faceți din ceruri profunda voastră dorință. Isus se întoarce pentru cei care tânjesc să fie cu El acolo!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.