Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Aveti nevoie de putere?

„Iată postul plăcut Mie: dezleagă lanţurile răutăţii, deznoadă legăturile robiei, dă drumul celor asupriţi şi rupe orice fel de jug” (Isaia 58:6). Dumnezeu ne spune că postul pe care Îl dorește începe din inimile noastre. Trebuie să ne poziționăm astfel încât să putem primi ceva supranatural din partea lui Dumnezeu - eliberare de apăsare și din orice fel de robie.

Atunci când credincioșii încep o perioadă de post, ei trebuie să-și pregătească inima pentru a primi intervenția supranaturală a lui Dumnezeu. Una dintre cele mai importante caracteristici spirituale este umilința: „Căci aşa vorbeşte Cel Preaînalt, a cărui locuinţă este veşnică şi al cărui Nume este sfânt: „Eu locuiesc în locuri înalte şi în sfinţenie; dar sunt cu omul zdrobit şi smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite” (Isaia 57:15).

„Un duh zdrobit și smerit” - aceasta este inima celui care Îl caută pe Dumnezeu, care stăpânește cu ușurință lucrurile lumii și se concentrează în a-L cunoaște Tatăl ceresc mai profund. Inimile noastre sunt trezire atunci când rămânem umili înaintea Domnului. El suflă asupra noastră putere și viață, vitalitate spirituală, regenerare, reînnoire, putere în duhul. „Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc” (Isaia 40:31).

Aveți nevoie de putere? Aveți nevoie ca Dumnezeu să-Și arate puterea în viața voastră, așa cum nu a mai făcut-o până acum? Dacă veniți înaintea lui Dumnezeu cu un duh mânios, cerându-I lucruri, El nu vă va auzi glasul; „La ce ne foloseşte să postim” - zic ei - „dacă Tu nu vezi? La ce să ne chinuim sufletul, dacă Tu nu ţii seama de lucrul acesta?” (Isaia 58: 3). Dar dacă veniți înaintea Lui cu o inimă zdrobită și cu un duh de adevărată umilință, El vă va spune: „Văd că ești zdrobit în duhul tău, sunt aici pentru a-ți reînvia inima”.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.