Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O invitatie de a veni inaintea lui Dumnezeu

„Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie” (Evrei 4:16); „În El avem, prin credinţa în El, slobozenia şi apropierea de Dumnezeu cu încredere” (Efeseni 3:12).

Când Dumnezeu ne spune să venim cu îndrăzneală la tron, El nu ne sfătuiește, ci este dorința Lui - și trebuie să fim atenți. „Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” (Iacov 5:16); cuvântul "putere" provine dintr-un cuvânt grecesc, care înseamnă  a avea "o poziție fixă". Aceasta sugerează o mentalitate neschimbată, neclintită. De asemenea, "fierbinte" vorbește de îndrăzneală construită pe dovezi solide, o încredere absolută care susține cererea ta. Împreună, aceste cuvinte – mare putere are rugăciunea fierbinte - înseamnă a veni înaintea lui Dumnezeu pe deplin convins că-I aduceți un caz bine argumentat - dincolo de emoții, gălăgie și entuziasm exagerat.

O astfel de rugăciune poate veni numai de la un slujitor care caută Cuvântul lui Dumnezeu și este pe deplin convins că Domnul îl va onora. Într-adevăr, este important ca niciunul dintre noi să nu intre în prezența lui Dumnezeu fără să amintească Cuvântul Său. Domnul dorește ca noi să-I aducem promisiunile, să-I amintim de ele, să ne legăm de acestea și să rămânem în ele.

Unii creștini spun: „Nu prea cer mult lui Dumnezeu. Mă rog numai pentru voia Lui în viața mea, pentru ca planul Lui să fie împlinit pe pământ. Îl caut numai pentru persoana Lui, nu pentru darurile Sale”. Am spus asta uneori crezând că o astfel de atitudine era sfântă, dar în realitate nu este. Dumnezeul atotștiutor și atotputernic, Dumnezeul creației ne-a oferit invitația personală de a veni cu îndrăzneală înaintea tronului ​​și pentru a-I aduce cereri.

Momentele liniștite de închinare înaintea Domnului sunt cu adevărat minunate. Cu toate acestea, vin vremuri când situațiile din viețile noastre devin critice, încât este nevoie de un alt gen de rugăciune. În astfel de momente, ușa este deschisă și trebuie să venim înaintea Domnului cu încredere că El se va ține de Cuvântul Său.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.