Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Unde te duci cand esti incercat?

S-ar putea să vă bucurați chiar acum de o perioadă de vremuri bune – fără mult stres, descurajări, teste sau dureri profunde. Îi sunt recunoscător Domnului că a oferit astfel de perioade în viața copiilor Săi. Dar știm din Scriptură că furtuni și încercări mari vin la toți cei care s-au predat pe deplin lui Hristos. „De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă întotdeauna din ea” (Psalm 34:19).

Mulți care îndură suferințe îndelungate se întreabă: „Doamne, Te-am întristat în vreun fel? Există ceva în viața mea care Te împiedică să-mi auzi strigătul? Am fost credincios Cuvântului Tău, de ce totuși am parte de această luptă la nesfârșit? Biblia spune că nu-mi vei permite să sufăr mai mult decât pot suporta, dar mă simt ca și cum aș fi pe punctul de a fi zdrobit....”

Timp de secole creștini minunați au încercat să afle motivele suferinței celor evlavioși, dar răspunsurile par a fi vagi. Cărțile sunt pline de opinii și sfaturi, dar cea mai eficientă abordare pentru a rezista este să strigi: „Doamne, caut în Cuvântul Tău un mesaj pentru actuala mea nevoie”.

Un credincios ajunge în punctul în care trebuie să facă o alegere, fie să rămână căldicel în credința sa, fie să depășească linia pentru a-L urma pe Isus din toată inima. Deși nu este posibil să înțelegem pe deplin motivul pentru care suferă creștinii, un lucru este sigur: Odată ce v-ați hotărât să-L căutați pe Domnul, determinându-vă să vă respectați promisiunile, deveniți ținta lui Satana.

Diavolul recunoaște ceva în fiecare creștin devotat - ceva absolut distructiv pentru împărăția sa. Acestea se întâmplă atunci când un copil al lui Dumnezeu se hotărăște să aibă încredere în Domnul în tot ceea ce îi stă înainte, în ciuda durerii și a dificultăților. Deveniți o țintă a diavolului, pentru că știe că temeliile iadului sunt zdruncinate. Întreaga sa strategie este de a încerca să vă facă să vă îndepărtați privirea de la victoria crucii.

Nu vă concentrați pe slăbiciunile voastre pe păcatele și pe neajunsurile voastre, ci concentrați-vă la Isus și asupra victoriei pe care o promite.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.