Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Puneti-va problemele in mainile lui Dumnezeu

Isus a spus: „Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine nu este vrednic de Mine” (Matei 10:38). Și, de asemenea, „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze” (Matei 16:24). De asemenea, Pavel a spus: „În ce mă priveşte, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine, şi eu faţă de lume!" (Galateni 6:14).

Mulți credincioși se luptă mult și din greu să fie ascultători de Domnul, străduindu-se cu seriozitate să trăiască o viață sfântă și să fie curați. Ei pot ajunge într-un loc de nimic – acel loc în care nimeni de pe acest pământ nu l-ar putea ajuta – și ei știu că dacă nu va veni Domnul să îi schimbe, nu va exista altă ieșire.

Este bine să înțelegem că Isus Însuși era Dumnezeu întrupat, dar, cu toate acestea, avea nevoie de îndrumarea Tatălui: „Isus a luat din nou cuvântul şi le-a zis: Adevărat, adevărat vă spun că Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decât ce vede pe Tatăl făcând; şi tot ce face Tatăl face şi Fiul întocmai. Căci Tatăl iubeşte pe Fiul şi-I arată tot ce face; ... Eu nu pot face nimic de la Mine însumi”  (Ioan 5: 19-20, 30).

Dacă Isus avea nevoie de ajutor și de îndrumare la fiecare pas, cu cât mai mult noi suntem neajutorați fără aceeași iubire și călăuzire a Tatălui? Isus a spus că Tatăl nostru ne-a iubit și, prin urmare, ne-a arătat „toate lucrurile pe care, El Însuși le face”. Dacă suntem în Hristos și Tatăl Său este Tatăl nostru, atunci suntem și noi iubiți în mod. În vremuri când avem sentimentul că suntem abandonați, devenim în totalitate dependenți de El.

Predați-vă voința și renunțați la a vă confrunta singuri și la a vă strădui. Puneți întreaga problemă în mâinile lui Dumnezeu - El o va prelua. Duhul Său vă va lua din moarte și vă va ridica la o viață nouă. Acest adevăr este singura speranță pentru aceia dintre voi care sunt deznădăjduiți în lupta de a merge în ascultare.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.