Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Dumnezeu vrea sa ne deschida ochii

Unii ar putea întreba: „Ce spui despre incredibila experiență a ucenicilor de pe Muntele Schimbării la Față? Nu a fost aceea o manifestare a gloriei lui Dumnezeu? A fost o strălucire copleșitoare și apariția miraculoasă a lui Moise si Ilie”.

În acel moment incredibil, gloria lui Dumnezeu nu a fost în Moise sau Ilie, nici chiar în lumina spectaculoasă. Mai degrabă, gloria Sa radiantă a fost în Isus: „Fața Lui a strălucit ca soarele, și hainele I s-au făcut albe ca lumina.... Iată că din nor s-a auzit un glas care zicea: „ Acesta este Fiul meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea mea: de El să ascultați” (Matei 17:2,5)

Iată gloria lui Dumnezeu personificată în Isus. El este descoperirea a tot ceea ce Dumnezeu a spus lui Moise că este: plin de har, milostiv, îndelung răbdător, bogat în bunătate și adevăr, care își ține dragostea față de mii, iartă fărădelegea. Pe muntele Schimbării la Față Dumnezeu a arătat o imagine vie a gloriei Lui. „Acum este toată întrupată în Fiul Meu”.

Preaiubiților, Dumnezeu vrea să ne deschidă ochii față de „bogățiile slavei moștenirii Lui în sfinți” (Efeseni1:18). Aceasta înseamnă, pur și simplu, că toată slava descoperită lui Moise este întrupată în Fiul lui Dumnezeu. Iar acum Hristos ne-a fost dăruit nouă ca moștenire.

„În [Hristos Isus, Domnul nostru] locuiește trupește toată plinătatea Dumnezeirii” (Coloseni 2:9, parafrazare)

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.