Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Inchinarea inaintea Dumnezeului nostru maret

Scriptura este plină de avertismente cu privire la a veni înaintea lui Dumnezeu cu o închinare seacă. Dacă biserica de astăzi cuprinde numai gândirea pozitivă, auto-ajutorarea și a-i face pe oameni să se simtă mai bine, atunci vedetele contemporane, cum ar fi Tony Robbins sau Oprah Winfrey, ar putea realiza acest lucru pentru noi. Dar biserica nu se referă la ce putem face noi; ci este vorba despre ceea ce poate face Hristos.

Muzica și predicile din biserică nu sunt pentru divertisment. Biserica este Casa lui Dumnezeu și atunci când ne adunăm în Numele Său, El o pecetluiește cu prezența Sa. Prezența lui Dumnezeu ar trebui să fie atât de importantă pentru închinarea noastră, atât de palpabilă, încât dacă un necredincios ar intra, el să cadă în genunchi, plângând: „Cu siguranță că Dumnezeu este în locul acesta!”

De-a lungul timpului a avut loc o dezbatere, și anume: prin ce este onorat mai mult Dumnezeu, prin vechile imnuri sau prin muzica contemporană; bineînțeles, răspunsul este ca prin nici unul. Avem doar un singur standard pentru închinare: „Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl. Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh şi în adevăr” (Ioan 4: 23-24).

În vremurile noastre, accentul închinării ar trebui să fie întotdeauna pus asupra lui Isus și a ceea ce El a făcut. Uitați-vă la teologia plină de reverență, a lui Charles Wesley, prin acest imn:

Și poate că ar trebui să câștig
Un interes în sângele Mântuitorului?
El a murit pentru mine, care i-am provocat durerea
Pentru mine, urmând ca El să moară?
Ce iubire uimitoare! Cum se poate ca,
Tu, Dumnezeule, să mori pentru mine?

Există, de asemenea, cântece frumoase, profunde, scrise de compozitorii contemporani, care ne conduc pe genunchi.

Aceasta este închinarea datorată Dumnezeului nostru uimitor: „Doamne, ești mai mare, mai măreț și mai glorios decât orice a cunoscut omul. Ne plecăm în reverență înaintea Ta!” Având acest lucru în minte, ridicați-vă astăzi vocea în cântece de laudă și de închinare înaintea Regelui nostru!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.