Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - In prezenta Sa

În timp ce meditezi necontenit la Cuvânt și ai comuniune cu El zilnic în rugăciune și închinare tu vei crește tot mai mult în asemănarea cu Isus. Pe măsura ce vezi cât de iubitor și milos este față de tine, te vei încrede în El tot mai mult că te va sprijini în toate încercările. Cuvântul Său face lucrul acesta foarte clar: „Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui” (2 Cronici 16:9).

Caută-L cu toată inima ta și tânjește după prezența Sa în viața ta de fiecare zi. Atunci tu vei cunoaște și experimenta gloria Sa extraordinară. Nu îmi pot imagina cum necredincioșii ar putea cunoaște pace, cât de mică ar fi, în aceste vremuri primejdioase, fără prezența și siguranța lui Isus. Teama și durerea sufletească atârnă deasupra omenirii precum un nor întunecat. La o întrunire recentă a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii, unul din vorbitori a zis pe un ton foarte grav: „Suntem cu toții în cea mai rea încurcătură posibilă. Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră și nu știm cu să ieșim din aceasta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că Isus este aproape de noi și alături de sufletul nostru în acest ceas cumplit. Îmi aduc toate temerile mele pline de neliniște și îngrijorările în locul plin de pace al rugăciunii unde pur și simplu, eu îl iubesc pe Isus. Acolo, în liniște, eu mă închin lui Isus, mulțumindu-I și încredințându-I Lui toate durerile, stresul și îngrijorările cu privire la familia mea. Eu cânt zilnic acel vechi cântec gospel:

Închis cu Dumnezeu într-un loc ascuns,
Acolo în prezența Sa, privindu-I fața,
Căpătând noi puteri pentru a alerga cursa,
Tânjesc să fiu închis cu Dumnezeu într-un loc ascuns.

Preaiubitul meu, Isus va merge alături de tine prin toate necazurile tale. El se bucura de tine cu mare bucurie. Vei birui, scump învingător.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.