Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Tu nu esti uitat

Atât de mult necaz. Atât de multă durere. Atâta întristare cauzată de boli, maladii și dezastre. Atât de mulți credincioși îndurerați. Atât de mulți oameni care se confruntă cu crize financiare...

Biblia ne spune: „Multe sunt nenorocirile celui neprihănit” (Psalmul 34:19). Cu toate acestea, a doua parte a versetului schimbă complet înțelesul: „dar Domnul îl izbăvește din toate”.

David și-a înălțat glasul: „Doamne, adu-ți aminte de David, și de toate necazurile lui” (Psalmul 132:1). Acest bărbat evlavios s-a confruntat cu multe necazuri. Rugăciunea lui era: „Doamne, Tu ai izbăvit pe alții din nenorocirile lor. Nu uita de mine. Ajută-mă, izbăvește-mă!”

Apostolul Pavel a îndurat multe necazuri. El a lăsat scris: „Duhul Sfânt mă înștiințează, din cetate în cetate, că mă așteaptă lanțuri și necazuri” (Faptele Apostolilor 20:23). Pavel a adăugat: „Nimeni din voi să nu se clatine în aceste necazuri” (1Tesaloniceni 3:3). El spunea: „Dragi sfinți, nu întrebați de ce am de înfruntat atât de multe și mari necazuri. Aceste lucuri nu mă fac să mă îndoiesc de Dumnezeu.”

 „Ci, în toate privințele, arătăm că suntem niște vrednici slujitori ai lui Dumnezeu, prin multă răbdare, în necazuri, în nevoi, în strâmtorări” (2 Corinteni 6:4). Luați aminte la ce subliniază Pavel aici: „prin multă răbdare”. Ți-ai pierdut cumva răbdarea în necaz? Ai ajuns într-atât de demoralizat, că ești pe punctul de a-ți arunca la o parte credința?

 Ține-te tare de Scriptură și lasă credința să crească în inima ta. Dumnezeu nu te-a uitat!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.