Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Intunericul nu se retrage fara lupta

Ori de câte ori Dumnezeu este pe punctul de a face o lucrare profundă, poporul Său se va confrunta în mod inevitabil cu opoziție. Apostolul Petru a spus astfel: „Preaiubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucât aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă înveseliţi şi la arătarea slavei Lui” (1 Petru 4: 12-13).

Petru spunea poporului din acea vreme: „Să nu priviți ca pe ceva neobișnuit când va  trebui să luptăm împotriva opoziției în timp ce intenționăm să recuperăm evlavia în națiunea noastră”. În același mod, dacă tu și cu mine ne rugăm pentru o trezire în orașele și în țara noastră, trebuie să fim pregătiți cu gândul că întunericul nu se va retrage pur și simplu fără luptă.

Cartea Exodului ne spune despre vremea în care israeliții erau aproape de eliberarea din mâna egiptenilor. Un nou rege care nu l-a cunoscut pe Iosif a venit la putere și a devenit foarte opresiv. El le spunea oamenilor: „Vă vom spune ce puteți construi și va trebui să construiți conform specificațiilor noastre. Puteți merge la  casele voastre să vă închinați, dar va trebui să vă închinați în felul noastru... Vă veți pleca în genunchi înaintea voii noastre, iar dacă veți refuza, vă va costa!” (vezi Exodul 1: 8-11).

Acest lucru este foarte asemănător cu opoziția cu care ne confruntăm în prezent și cu care ne vom confrunta și o vom vedea mai mult în zilele următoare. Liberatatea pe care am cunoscut-o este acum în pericol; legile se vor schimba în curând în mai rău. Aceste amenințări au potențialul de a împiedica Biserica lui Isus Hristos să își desfășoare puterea pe care o are de fapt.

Haideți să credem că Dumnezeu ne va umple din nou cu Duhul Său Sfânt, pentru ca să nu ne plecăm în fața amenințărilor. Pe măsură ce Domnul ne va  permite să stăm și să vorbim Cuvântul Său cu îndrăzneală, vom afla că mărturia noastră nu va fi de la noi înșine, ci de la Dumnezeu și de la măreața Lui putere în noi!

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Bisericii din Times Square în 1994, la invitația pastorului fondator David Wilkerson și a fost numit pastor senior în 2001.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.