Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - In asteptarea unei zile glorioase

„Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc” (Ioan 14:1-2).

Mulți dintre noi s-au mutat de mai multe ori de-a lungul vieții, însă odată ce vom ajunge în cer, nu va mai trebui să ne mutăm din nou. Isus ne spune că a plecat să pregătească un loc pentru noi, iar aceasta va fi o locuință permanentă. O femeie creștină a întrebat: „Dacă sunt nenumărate mulțimi în cer, cum ar putea Dumnezeu să facă o locuință pentru toată lumea? Cum ar putea să existe suficient spațiu pentru atâtea locașuri?”

Să luăm în considerare cuvintele lui Isus despre acest subiect: „Mă duc să vă pregătesc un loc”. Aceste cuvinte ar trebui să însemne ceva pentru noi. Unii savanți biblici interpretează afirmația lui Isus aici ca „multe locuințe”. Această interpretare poate fi exactă sau nu, dar cunosc cu certitudine: dacă Isus o construiește, putem fi siguri că este ceva glorios!

Pe măsură ce vă imaginați locul pe care Domnul nostru îl pregătește, nu vă gândiți la clădirile de cărămidă sau ceva de genul acesta. Mai degrabă, locuințele Sale sunt în întregime dintr-un alt regat. Ca oameni limitați, nu putem concepe o sferă în care corpul trece prin toate substanțele materiale neîngrădite. (Isus a făcut acest lucru după învierea Sa și spune că în cer trupurile noastre slăvite vor fi ca al Lui). Acesta este un regat pe care niciun om de știință nu l-a descoperit, este unul foarte diferit de tot ce putem înțelege.

Cel mai important lucru pe care Îl afirmă Isus despre cer este: „Locul acesta este acasă! Vei trăi veșnic în locul în care Eu locuiesc”.

„Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (14:3). Pur și simplu, există o casă în veșnicie pentru fiecare dintre noi. Isus a spus, în esență: „Când va veni ziua aceea - când veți fi aici cu Mine - vă voi arăta personal ceea ce am construit pentru voi”. Cu adevărat, lucrul acesta va fi glorios!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.