Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Inaintea tronului Tatalui

Slujitorii lui Dumnezeu trebuie să vină în prezența Sa, pe deplin convinși că El le va răspunde. Este un lucru bun să aduci promisiunile lui Dumnezeu în rugăciune - să stai astfel încât să îi reamintesti de ele. Desigur, El nu are o pierdere de memorie, ci Domnul iubește să aducem promisiunile Sale, înaintea Lui.

Lui Petru i s-a dat o viziune și s-a întrebat ce ar putea să însemne. Pe când se gândea, Dumnezeu i-a spus: „Iată că te caută trei oameni; scoală-te, coboară-te şi du-te cu ei fără şovăire, căci Eu i-am trimis” (Faptele Apostolilor 10:19). Acest pasaj al Scripturii ne spune că, atunci când Dumnezeu declară ceva drept adevărat, trebuie să credem și să rămânem în el, fără să ne consultăm firea. Pur și simplu nu putem măsura acuratețea Cuvântului lui Dumnezeu examinând situația noastră sau propria valoare. Dacă o facem, vom ajunge doar să vedem că suntem nevrednici. Apoi s-ar putea să sfârșim vorbind despre noi înșine, revendicând Cuvântul și însușindu-ni-l.

Biblia spune că suntem petiționari la tronul lui Dumnezeu, iar Hristos este acolo ca mijlocitor sau avocat al nostru: „Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos” (1 Timotei 2:5); „El trăieşte pururi ca să mijlocească pentru ei” (Evrei 7:25); „Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiţi. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihănit” (1 Ioan 2:1).

Prin vărsarea sângelui lui Isus pe cruce, ușa la tronul Tatălui este deschisă pentru noi, și avem acces pentru a aduce personal cererile noastre înaintea lui Dumnezeu. De asemenea, avem Duhul Sfânt, care este "paracletul nostru", Cel care stă în calitate de consilier, avocat, mângâietor, mediator și mijlocitor. El ne amintește de decretele veșnice și de constituția divină care alcătuiesc Cuvântul lui Dumnezeu - avem aceste promisiuni incredibile.

Este liniștitor să știi că Dumnezeu este cu adevărat încântat atunci când te apropii de tronul Lui cu îndrăzneală, amintindu-I de Cuvântul Său. El se va asigura că și tu cunoști că este mulțumit de tine.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.