Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Semne ale revenirii lui Hristos

„Când vor zice: "Pace şi linişte!", atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare. Dar voi, fraţilor, nu sunteţi în întuneric, pentru ca ziua aceea să vă prindă ca un hoţ” (1 Tesaloniceni 5: 3-4).

Chiar acum, pământul este într-o astfel de tulburare, când oamenii se întreabă: „Lumea scapă de sub control? Oare asistăm la finalul istoriei?” Acum înțelegem ce a vrut să spună Isus atunci când a spus: „Vor fi semne ... pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri ... oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate” (Luca 21: 25-26).

Când Isus a dat acest avertisment, El a adăugat și această afirmație: „Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe nori cu putere şi slavă mare. Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie” (21:27-28).

Toate lucrurile terifiante pe care le vedem acum venind pe pământ au de-a face cu venirea lui Hristos. Dincolo de întunericul întins care acoperă pământul, în ceruri se formează un nor și, într‑o bună zi, Hristos va intra în acel nor și Se va descoperi întregii lumi. „Când veți vedea aceste lucruri, să știți că Împărăția lui Dumnezeu este aproape” (21:31).

Creștinii din vremea lui Pavel doreau ca acesta să le scrie despre timpurile profetice, iar Pavel a răspuns că „Domnul Însuși va coborî din cer cu un strigăt, cu vocea unui arhanghel și cu trâmbița lui Dumnezeu” (1 Tesaloniceni 4:16). El a continuat să descrie evenimentul, iar apoi a spus: „De aceea, mângâiați-vă unii pe alții cu aceste cuvinte!” (4:18).

Îndemnul lui Pavel trebuia să fie o încurajare. De asemenea, astăzi, nu trebuie să fim neliniștiți sau să ne îngrijorăm prea mult de evenimentele actuale, pentru că știm bine că totul arată către venirea Domnului Isus pentru a-Și lua poporul.

Când Isus a spus: „Să vă ridicați privirea” (Luca 21:28), El ne-a îndemnat să ne concentrăm asupra Lui și asupra revenirii Sale apropiate! Cu adevărat, aceasta este speranța noastră minunată!

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.