Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Dumnezeu da putere celui slab

„… măsura de credinţă pe care a împărţit-o Dumnezeu fiecăruia” (Romani 12: 3). Toți credincioșii primesc o parte sau un grad de credință, iar acea parte trebuie să fie zidită într-o convingere neclintită și nezguduită. Cum se întâmplă acest lucru? Pe măsură ce credința crește, ea este întărită numai într-un anumit fel: prin auzirea și încrederea în Cuvântul lui Dumnezeu.

Domnul nu ne-ar cere vreodată să facem ceea ce este imposibil. Este posibil ca noi să fim tulburați întrebându-ne: „De ce sunt așa de fricos? De ce mă aflu în acest roller-coaster al disperării, când sus și când jos? De ce viitorul provoacă panică în sufletul meu?” Este pentru că nu ne-am predat pe deplin viețile noastre, familiile noastre, sănătatea noastră, slujba noastră, casele noastre, în mâinile unui Dumnezeu credincios. Nu am făcut saltul credinței care motivează: „Domnul meu este adevărat și credincios. Deși am eșuat de nenumărate ori, El nu mi-a greșit niciodată. Orice ar veni, îmi voi preda viața și viitorul în grija Lui.”

Cum putem face acest lucru? Prin îmbrățișarea cuvântului pe care ni l-a dat. Chiar acum lumea este în mare tulburare, iar Dumnezeu ne-a spus: „Cuvântul Meu este în voi și sunteți protejați la umbra mâinii mele. Voi sunteți copiii Mei”; „Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin. De aceea, mi se bucură inima şi mi se înveseleşte limba; chiar şi trupul mi se va odihni în nădejde” (Faptele apostolilor 2:25-26).

Vă îndemn să vă însușiți acest cuvânt plin de putere al lui Isaia: „El dă tărie celui obosit şi măreşte puterea celui ce cade în leşin. Flăcăii obosesc şi ostenesc, chiar tinerii se clatină; dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc” (Isaia 40: 29-31).

Dumnezeu nu doarme niciodată, iar brațul Lui este mereu întins în dreptul tău, iubitul Său copil.

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.